Sari la conținut

Ina - 23 ani - non stop


Postări Recomandate

Salutare,

 

Iata ca am ajuns si prin Focsani.

Consultand forumul si negasind nimic concludent, pentru deplasare la hotel, m-am hotarat sa iau publi24 la puricat. Gasit ceva oferte tentante, caut pe net dupa nr de tel, nu gasesc mare lucru, ori nu gaseam deloc, ori aproximativ aceleasi poze, dar pe alte site.uri de gen.

Mi-am luat inima in dinti si cum cei care ma cunosc, stiu ca uneori merg la risc, ma opresc la fata din anunt:

 

Ina 23 de ani draguta si atenta la detalii poze 100 reale. nu exista metoda mai buna de relaxare decat sa petreci cateva clipe fierbinti alaturi de o femeie care stie ce are de facut. pot sa te fac sa te relaxezi complet. te invit alaturi de mine intr-un cadru intim si discret sa ne cunoastem...credema nu vei regreta alegerea facuta, fac si deplasarii la hotel si pensiune. te pup dulce te astept.

0752687823

 

Sunat cu 2 ore inainte si facut programare pentru 1 ora, cu 2 finalizari de principiu, la o ora relativ tarzie.

Ina, o voce foarte calda, politicoasa si rabdatoare la telefon. Aici a vut un "+" din start. Discutam scenariul la telefon si asteptam sa se faca ora "h", pentru intalnire.

Ajunsa in camera de hotel, stam putin de vorba, fumam o tigara dupa care ne dezbracam complet, iar eu imi iau pozitia de oral, intins pe pat iar ea intre picioarele mele. A urmat un ON, cu priviri destul de porno, nu a folosit mana aproape deloc. Inca de la inceput am cerut ON, fara graba, mai mult de relaxare, deci nu a fost deep, dar a fost placut - pe gustul meu. Finalizarea a avut loc pe sani, dupa ce am intors-o cu fata in sus, iar eu m-am urcat peste ea.

Mai stam putin de vorba, mai fumam o tigara, ne mai povestim din vietile noastre, trag un ochi la ceas si constat ca au cam trecut 50 min...dupa care, la initiativa ei, a solicitat sa mai incercam o data. Incepe din nou cu acelasi oral linistit, combinat cu saruturi, incercand o a doua finalizare tot prin oral, insa simteam ca ne chinuim reciproc. Am solicitat doggy style, mi.a pus caciulita cu gura si cand am vrut sa trec la actiune, hopa hentz, m-a lasat cand mi.a fost lumea mai draga(de aceea prefer doar ON...prezervativul imi taie din elan, nu ne intelegem deloc) ... am intors fata cu fața in sus, am incspit sa ne sarutam, sa ii sarut sanii, in timp ce ea ma masturba. I-am solicitat o noua sesiune de ON, s.a conformat fara nici o problema. Dupa aprox 10 minute de ON, nu reuseam sa termin sub nici o forma. Am pus stop joc, o chinuiam inutil, cu atat mai mult ca eu stiam deja ca suntem cu aprox 30 min, peste timp.

Am fumat o tigara, goi fiind, dupa care am mai vorbit putin, ne.am imbracat, am mai fumat o tigara si am hotarat ca data urmatoare cand mai ajung in zona, sa imi acorde o revansa! :)

 

GFE: Da (

FK : Da

ON : Da

CIM: NU

Normal : Da(a fost mai mult o tentativa)

Anal: nu face

69 : nu face(e genul care mai mult ofera, nu sa si primeasca)

Halat: 300 / h + lasat o atentie de 50 ron extra, pentru extra time...au fost aproape 2h.

Sânii: maricei, dar foarte placuti la atingere.

 

Nu e genul chubby, dar nici skinny nu e.

 

Eu voi mai reveni, in prima faza pentru atitudine, apoi pentru servicii.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...