Sari la conținut

Salon masaj erotic LUANA Arad !!!


Postări Recomandate

  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Hai noroc!!! Am zis sa deschid un topic pentru salonul Luana,si sa va împărtășesc experiența mea! În căutare de sex,deoarece eram in trecere prin arad,si pentru ca nu am reusit sa gasesc nimic pe placul meu,disponibil la o ora destul de târzie,Am zis sa incerc pentru primadata acest salon!Am sunat,am primit confirmarea de la o voce destul de groază la telefon ca sunt fete disponibile pe când ajung eu,am si pornit spre adresa! Salonul e ok situat,așezat pe o stradă laturalnica,ușor de găsit,pe exterior o usa mare de lemn,rustic,nu prea ai zice ca ascunde ceva frumos înăuntru! Am sunat la sonerie,am intrat,moment în care am rămas surprins de frumusețea interioară! Foarte frumos înăuntru,în 20 de secunde au ieșit vreo 7-8 fete,au ieșit sa aleg! Foarte frumoase fetele,toate,botoxate,solicitate,aleg o fata blonda! Singura blonda din gașca! Mi se spune sa achit 200 lei pentru ședința,achit si astept sa ma cheme fata,plecase sa aranjeze camera! Ajung in camera,ma invită la dus,ea pleacă sa se spele în altă parte,după spusele ei! Muzica mergea,tare,agasantă chiar!Revine fata,ma pun pe burta..ma maseaza binisor pret de vreo 5 minute,imi spune sa ma întorc pe spate,moment în care direct pune ulei pe junior si il ia la LABA!va dati seama ca mi-am dat drumul repede! Cam asta a fost tot mesajul!Nu cred ca a durat 15 min toata acțiunea!Aa, da uitasem,fata vroia sa facem si sex contra sumei de 200 lei! Nu am detaliat subiectul pt ca nu eram curios când am văzut cum decurge mesajul! Clar era pusă pe sex,nu pe masaj!

 

De revenit? Clar nu cu blonda (Denisa )

 

Locație 10+

 

Muzica prea tare,muzica romaneasca,de petrecere...as fi preferat ceva mai lent!

 

Masaj -1

Halat 200 lei ( prea mult zic eu pt o laba)

Sper sa ajute pe cineva recenzia mea si sa nu mai pățească ca mine

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Ok si apoi s-a intors la masaj?

Eu asta nu inteleg , oriunde mergi platesti x suma de bani pentru o ora de masaj.Daca iti dai drumul mai repede nu are nici o legatura cu masajul.

Din cate stiu peste tot platesti pe o ora de masaj nu pe un numar, sau gresesc eu ?

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ok si apoi s-a intors la masaj?

Eu asta nu inteleg , oriunde mergi platesti x suma de bani pentru o ora de masaj.Daca iti dai drumul mai repede nu are nici o legatura cu masajul.

Din cate stiu peste tot platesti pe o ora de masaj nu pe un numar, sau gresesc eu ?

Tu mai crezi in povesti... Masajul ca serviciu e doar paravanul ...

Daca vrei un masaj de calitate te duci la un maseur nu la un salon erotic !

Link spre comentariu
  • Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde
  • Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde

Cind fata se duce sus sa pregateasca camera, nu are nimic de pregatit, doar porneste muzica, adica cronometrul.

Deci tu platesti si timpul cit urci treptele si timpul de dus.

 

Asta nui trabă . Să să scadă macar timpu în care țâșnesc pă usă .....  săi trag clapa ....

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

ÃŽn urma unui control tematic efectuat în data 28.08.2019 de către Direcția Generală Poliția Locală Arad, o societate comercială cu sediul în Arad deținătoarea unui salon de masaj, a fost sancționată contravențional pentru încălcarea prevederilor OG.99/2000 actualizată și a fost dispusă măsura complementară de suspendare a activității până la data autorizării.

La începutul acestei săptămâni polițiștii locali cu atribuții în domeniul activităților comerciale, au verificat respectarea măsurii de suspendare a activității dispusă prin procesul verbal din data de 28.08.2019. S-a constat că agentul economic nu respectă măsura suspendării activității, fapt pentru care s-a întocmit un proces verbal de constatare și sancționare a contravențiilor pentru încălcarea prevederile OG.99/2000 art.73, pct.23:

,,desfășurarea oricărui exercițiu comercial în perioada suspendării activității comerciale, cu amenda prevăzută la pct. 1 lit. a)-e), caz în care limitele minime și maxime se dublează, iar veniturile realizate ilicit în perioada dintre data suspendării activității comerciale și momentul constatării contravenției se confiscă și se fac venit la bugetul de stat.â€

ÃŽn acest context agentul economic a fost sancționat cu amendă și s-a dispus măsura complementară de confiscarea veniturilor realizate ilicit între data suspendării activității și momentul constatării, în sumă de 71.915 lei.

Referitor la sesizările transmise de arădeni privind continuarea activității societăților comerciale a căror activitate a fost suspendată de către agenții constatatori ai PMA, Direcția Generală Poliția Locală Arad informează că măsura suspendării este la rândul său suspendată după introducerea contestației în instanță și până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătorești.

🙄😂🙈🙈

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Salutare, referitor la salonul Luana, cred ca inca functioneaza, de fiecare data cand ma cazez la Continental Arad , am fly_er cu salonul lor agatat in geamul masinii.

Am fost de multe ori la Luana, fetele sunt okay, arata bine, atitudine buna,  intr-adevar nu ieftine, dar ofera servicii extra, sau cel putin ofereau in trecut , nu cred sa se fi schimbat intre timp .

Tariful undeva intre 200 si 300 de lei, depinde de fata.

Din ce am vazut pe site_ul lor , sunt fete noi, sau cel putin noi pentru mine.

 

O seara buna !

 

Link spre comentariu

On 7/15/2022 at 3:46 PM, theone_the1 said:

Salut, mai exista salonul?

Ce program are?

 

Da, cred ca zilnic 15:30 - 6:30.

Dar nu recomand, masajul/laba dureaza nici 10 minute. Am patit si eu exact ca si colegul wqwq82, din pacate nu am avut inspiratia sa nu uit pe forum inainte.

Mai ales bruneta botoxata si siliconata, parca Carmen o cheama, e de evitat. 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...