Sari la conținut

Aliss - skinny - 0739447416


Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Am sunat eu zilele trecute, era intr-un loc public si nu putea sa vorbeasca. Am aflat doar ca are loc In Tomis 3 pe langa Integra.

Am avut parte de experiente nasoale pe langa integra. Cand mi a zis ca sta acolo eu am zis pas

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

(Este prima recenzie pe care o fac asa ca imi cer scuze pentru termenii si felul descrierii)  Acum 2 saptamani cautam ceva prin apropiere . Am vazut anuntul si pozele dar nu mi sa parut ceva wow ... Am hotarat sa o sun pe Aliss . Mi-a raspuns cu o voce calda ca sa spun asa ... dupa care mi-a spus unde este locatia ( pe langa Integra ) . Ajuns la locatie am cunoscut-o pe adevarata Aliss... Pot spune ca nu este o tipa care intorci capul dupa ea pe strada dar in schimb iti intra foarte repede pe sub piele .  Am trecut la un 69 . un oral bunicel as putea spune dupa care am schimbat cu un normal  foarte bun , am schimbat 3 pozitii si am terminat in prezervativ . Are si o colega din cate am inteles iar Locatia curata si usor de ajuns . Nu vreau sa dau note dar o sa spun asa . Aspectul skinny ,sani mititei,fundulet mic , Alunite pe fata , Foarte stramta ,... ( Eu nu am mai intalnit  )....  ) , se uda foarte repede si nu geme fals ( cel putin asa cred eu ) De revenit ? Cu siguranta Da . preturi 100/200h oral si normal . ( precizez ca am stat mai mult de jumatate de ora si nu mi s-a spus nimic .Nu ma grabit  absolut deloc . Succes daca aveti de gand sa mergeti la ea  

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:antile
  • Oras:antile

am fost eu acum , am adoptat-o .

incepind din seara asta imi zice tati.

nu e inca la nivelul lui Betty dar cu putina rabdare din partea voastra poate ajunge .

atitudinea sa m-a cucerit, e o placere sa te hirjonesti cu ea , nu e simandicoasa , nu exagereaza prin ceea ce face dar face bine si cu drag .

cei care agreeaza fetele recomandate de mine ,skinetele , in special , sa se grabeasca pina nu se aglomereaza .

nu m-a grabit deloc, nu am fost deranjat de telefoane , conditiile sint bune, e curatenie  ,sta singura, dezavantajul este ca o gasiti acum tocmai a tomis plus .

e ceva mai scumpa decit majoitatea fetelor consacrate ,datorita chiriei ridicate  din zona , dar in schimb am fost tratat cu atentie deosebita, n m-a grabit si consider ca a meritat deranjul .

am convins-o sa plafoneze pretul la ora, ,200 si sa incerce sa ni  se alature aic pe forum, pentru o mai buna comunicare .

impreuna cu ANA ialomiteanca si BB  ardeleanca , pot forma un nou val de domnisoare de calitate pe care ar trebui sa le convingem sa ramina sau sa ne viziteze cit mai des .

bsorogii sa se autosesizeze, iar celor care m-au contactat in privat in legatura cu fetele noi aparute, le raspund pe aceasta cale si ii invit sa se conviga singuri  daca merita sau nu , labioarele fragede , titisoarele mugurei , cracii lungi si mutrisoara de strengarita ,fiind atuurile sale principale .

o voi porecli aliss dichis.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia

este superba aliss, am fost la ea dar nu am apucat sa citesc recenzia colegului obi. eram proaspat venit de la drum din bulgaria si am iesit direct la prada find ca am cautatoo deja de cateva ori bune la numarul ei vechi si expirat (cum am fost informat astazi de ea). intre timp fata sa mutat pe strada hasdeu, cu o colega, cadoul este la 150/250 poate se va decide sa lase pretul la nivelul normal in cta. sincer eu rar consider o fata simpatica find inca inbracata, ca sunt cam asocial nu stau prea mult la vorba si nu ma obosesc cu socializarea dar ea ma cam incurcat in discutie deja de la telefon ca o asteptasem sa ajunga in locatie de la cumparaturi, este o zambareata si chiar cum zicea obi face munca cu drag, are un miros (chiar si intim) pe care nu il uiti pentru multe ore. daca stateam pana la finalizare probabil pana acum tot cu sport de pat ne ocupam.

 

Locatie - 9 curat si aerisit, ea fumatoare dar nici urma de fum/miros de tigare nici in camera nici la ea
Aspect fizic - 9,5 slabuta skinny, lunga 170cm, sanii sunt mici, mici mhhh

Aspect fatza - 9,5 este o frumusete naturala, zambeste si te cucereste. nu este frumusetea pe care o caut unii pe insta, este speciala fata mie mi-a placut rau.
Oral - 8 poate sa mai invete ceva dar eu am fost prea ocupat cu pasarica ei umeda pe fatza mea ;)
Normal - 9 super cum sa misca, va zic am futut fata cam 25min fara urma de orgasm si m-am oprit sa nu o chinui prea mult este total tipul meu hehehe cu cracii aia lungi si fundul ei foarte feminin :icecream .
GFE – 9,5 nu cred ca face fk standard dar eu am furat niste saruturi minunate de la aliss
Igiena - 10 miroase ca o floare exotica, nu intensiv dar foarte placut
Durata - o tura
Cadou - 150

  • Like 4
Link spre comentariu

Salutare prieteni plimbareti...va multumesc pentru reclama domnisoarei aliss. Azi am fost la ea, din pacate nu am putut sa stau o ora asa ca am ales pentru o finalizare pretul fiind de 150/200.(sincer preferam o ora)...locatia foarte usor de gasit (undeva pe hasdeu pe o strada laturalnica) va da domnisoara un mesaj cu adresa. Ca si note 10 pentru oral ( a folosit si limba si a avut grija si de oute 😄 normal 10 pasarica stramta s.a umezit imediat si e epilata. Pentru locatie nota 8 foarte multa lumina pentru ca nu are draperii (sincer prefer sa fie putin mai intunecat). Sigur cine merge va mai revenii la domnisoara aliss

Link spre comentariu

Salutare,

aflat in vizită prin Mamaia Nord, am încercat sa chem o fata pentru o ora la hotel. Nu știu ce se întâmpla in Constanța, dar am sunat vreo 10 fete ca mi-au zis ca nu fac deplasări...toate astea după ce stabilisem prin mesaj cu o fata de la Top, ca ne vedem la Hotel, iar cu o ora înainte, la confirmare, clasicul „a intervenit ceva...” In fine, noroc cu #obiectivlentila 02, care are ceva fete confirmate pe un topic, și am găsit-o pe Aliss, care a ajuns in 30 de minute, cum a promis.

Aspect, 8; înaltă, slăbuță...

Atitudine, 10+

Locație, Hotel

Acțiune, 2 numere; primul ON un 8 așa, NP cu LOT și Doggy, un 9.

După o relaxare pe terasa in briza mării, unde i-am arătat ca are topic deschis, și i-am recomandat să-și facă cont, am trecut la numărul doi. Am început eu cu ON, cu de toate, la cum s-a udat, sigur i-a plăcut dar asta poate o sa confirme ea după ce-și face cont; a trecut la ON unde de acesta data, probabil satisfacută, implicarea ei creste nota la un 9+ și am terminat tot cu un NP.

La final, am lăsat pe masa, 250 lei ora plus 50 de lei pentru taxi.

Merita încercat! Restul depinde de preferințe și probabil puțin și de tine.

A, și nu ma întrebați de GFE, nu caut așa ceva, am parte in viața de zi cu zi, la escorte merg sa f**

Va salut!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...