Sari la conținut

Blonda suava si inocenta- 0754964011


smootx

Postări Recomandate

Intr-adevar, descrierea din titlu este foarte adevarata. Suava si inocenta. Fara comunicare insa foarte receptiva la indicatii.

M-am simtit ca in liceu.

Note:

Locatie: 7. Baia dezordonata, un singur prosop deja folosit de cei din-aintea mea.

Fata: 9. Curata,Draguta, sani medi, tari, fund bombat, piersica mica, carnoasa si gustoasa.

On: 8. stangaci ca de inceput de cariera. Ghidata corespunzator este ok.

Np: 8,5. Timid, geme incet si da contre usoare. Se simte foarte misto piersica tanara si stramta.

Gfe: 8. Timid dar suav. FK de liceu.

Tarif: 100 Ron / tdt 25 min.

 

Concluzie: Nu e pt amatori de hard-core, insa este un must-fuck. Probabil nu va sta foarte mult in zona sau in domeniu.

Recomand!

 

Spor in toate!

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutare, colegi.

 

Am fost la fata, stabilisem o programare, a respectat-o. Pare sa fie destul de solicitata, n-am putut sta o ora, am stat un numar.

 

Ma intalneste la usa o fata de vreo 10 ori mai frumoasa decat cam toate escortele cu care s-a dovedit sa ma intalnesc.

 

Merg la dus, curatel, fara apa pe jos, tot felul de sapun. Prosopul a fost cam tristut, era cam umed (nu stiu daca de la spalat sau de la colegul anterior).

 

Fata a fost cam timida, chiar daca am rugat-o sa aiba putina initiativa si sa fie mai agresiva (nu prea a fost).

Un oral mediu in 69 (niciun miros dubios, totul curatel si placut), dupa care o rog sa imbrace manusa si sa se urce pe mine. Zis si facut, dar nu prea a fost activa sus, a trebuit ma misc eu. O mut pe spate, o iau in misionara si merge treaba mai bine. A scos si putine sunete, dar as mentiona ca i-am cerut s-o faca.

Pif-paf si imi termin treaba. Imi da servetele si sta si asteapta sa ma imbrac si sa plec. Nu parea obosita, dar nici prea interesata.

 

Aspect: 10+, de-ar fi toate ca ea, sani fermi si frumosi de o marime cu care nu se poate lauda orice, arata foarte bine in tandem cu figura ei

Locatie: 9, minus pentru prosopel

GFE: 5, a fost politicoasa, dar nu parea deloc sa o doreasca si se pare ca nici sa se prefaca nu poate

Oral: 7, neprotejar, fara sateliti (specificat explicit ca nu face), fara lacomie (cum i-am cerut)

Normal: 9, nu stiu ce poate in totalitate, dar mi-a placut experienta, poate dupa o ora va fi mai clar.

Anal: nu se poate

Pret: 100/200.

 

Concluzie: as mai merge pentru o ora, se meritata in totalitate de trecut macar odata, doar s-o vedeti.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Neamt
  • Oras:Neamt

Salut dragi compatrioți,

Am reușit și eu astăzi dar cu multa greutate sa obțin o programare la domnita din acest topic.

Cum au spus și antevorbitori mei într-adevăr este frumoasa dar nu strălucită, sincer mie mi se pare ca e ștearsă dar poate este doar părerea mea.

Într-adevăr arata foarte bine sâni fund dar are un minus poate fiindcă e prea docila.

Dacă dorești o partenera care sa stea și tu sa faci cea ce dorești sa o pui în ce poziții vrei și sa facă cea ce vrei tu da este persoana dar din păcate eu doresc ceva mai vulgar!

Am văzut recenziile domniilor voastre și am zis sa înece și eu.

Locația după cum știți nu are sens sa ma repet

Aspect 8

Oral 6 fără nici un pic de atenție doar ca să ridice muncitorul

Normal 9 gemete nu false ușoare cât sa îți sufle în ureche și sa te facă sa te simți un armasar

Locația 9

 

Eu sincer nu cred ca revin dar cum sa mai discutat pe topic fata e pusa sa facă bani cineva își bate joc de ea este luata sigur de undeva din zona rurala i sa promis marea cu sarea și prestează.

Dragilor va urez ciocane tari.

 

O zi frumoasa

  • Like 5
Link spre comentariu

Va salut,
Sunt incepator (recunosc ca am deja ceva timp de cand doar citesc...ma informez), si de aceea am ales o incepatoare. Am o mica retinere in a impartasi experientele proprii pe forum, dar in acelasi timp ma gandesc ca doar asa ne putem ajuta reciproc si este oarecum echitabil. 

Am vizitat domnisoara zilele trecute... este oarecum frumoasa in limita in care doar aspectul conteaza... corpul o ajuta... sta destul bine comparativ cu ce am mai vazut pana acum, cat despre chip nu am fost impresionat, tresaturile sunt departe de pozele aratate. Per total nu as refuza o intalnire cu aceasta domnisoara, dar nici nu as face pe dracu in patru sa o obtin. Cat despre feminitate, pentru cei care isi doresc asa ceva... nu prea am vazut...  Saraca, era putin muta, in sensul acela idiot in care ii pui o intrebare de deschidere a conversatiei in pauza dintre numere, si iti raspunde cu da sau nu, in timp ce se scarpina cu unghiile false exagerat de mari pe spatele gol. Inzestrata la trup.... unii din cei mai frumosi sani pe care i-am vazut, desi totusi am observat o mica brazda de vergetura pe unul dintre ei... avand in vedere ca nu pare a avea mai mult de 20 de ani a fost ciudata aceasta observatie a mea... poate mi s-a parut. piersicuta parea desenata, mica, frumoasa, exact cum ti-ai dori sa fie.

Ce sa zic, fetita face ce ii ceri in limitele ei (fara CIM, COF), ioc initiativa. Ii ceri sarutari...se conformeaza...dar atat...trebuie sa ii zici apoi sa isi foloseasca limba, pentru ca nu vrei sa o pupi ca pe icoana....face pe moment, iar daca exista o intrerupere, parca a uitat ca asta ti-ai dorit. Oralul nu a stralucit cu nimic, mecanic, doar pentru ca trebuia facut. La normal totusi m-am simtit mai bine, probabil tocmai datorita lipsei de experienta a fetei, a trezit un sentiment de virilitate in mine, o mica senzatiei de dezvirginare a inocentei. (nu ca ar fi cazul).
Locația in spatele strazii Sf. Lazar, undeva la acele blocuri ingramadite... rau cu parcare, rau cu intimitatea. Pentru cei de buna credinta care chiar si-au cumparat apartamente sa locuiasca acolo, ii compatimesc, intrucat cu toti cei care m-am intalnit am fost convins ca sunt colegi de forum, iar privirile lor tradau acelasi sentiment. 
Ok... nu stiu cat de mult ma pricep sa descriu si sa fiu de folos altora, dar pentru prima recenzie eu zic sa ma opresc aici.

 

Mai departe doar notele regulamentare

Locatie: 8 - apartament curat, nedecomandat in zona Palas (desi are balcon, acesta are iesire chiar din camera de actiune, si nu poti fuma pentru ca domnisoara este nefumatoare si oricum tot mirosul ar intra direct in camera de actiune si ar putea deranja alti clienti)

Aspect 8 - cred ca am explicat deja de ce ... corpul trece de 9 ... chipul da media ... desi nu e rau...nu e de refuzat...
Oral 7 - cred ca din cauza inocentei domnisoarei am dat aceasta nota....altfel  as fi pendulat intre calificativele insuficient/suficient.
Normal 8.5 senzatie buna in piersicuta stramta, ai senzatia ca fata chiar simte ceva si se comporta ca atare. La cat mi-a parut de odihnita spiritual (intelectual), chiar mi-a dat senzatia aceasta si nu m-a facut sa cred ca ar sti sa simuleze atat de bine. Acest fapt m-ar face sa ma reintorc....
Anal: Nu am cerut, nu sunt interesat.

GFE: 7, saruta, accepta ce ii ceri, dar parca nu e prezenta. Am avut senzatia ca daca as fi rugat-o sa o ia in gura sau sa imi aduca un pahar de apa ar fi executat cu aceeasi roboticitate (nu stiu daca exista termenul acesta dar nu am gasit unul mai bun).

In mare lipsa de altceva, as reveni. Dar, doar dupa ce as fi dezamagit de cel putin alte 2, 3 fete. 

 

Sa fiti iubiti.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Cineva de pe aici spunea ”Dacă vreau frumuseti, mă uit la tablouri„.

Fata e frumoasa si dulcica. Stim pentru ce face asta.

Nu e singura, dar... nu e tepară, nespalata, mahalagioaică, hoață.

Ca frumuste ea pentu mine corespunde cerintelor, chiar dacă nu e top.

Nu pot sa spun ca e un defect faptul că e docilă si face ce-i spune băiatul. Altele comentează si fura curent la greu.

E tacută dar altele vorbesc ca niste mori hodorogite, că au afaceri, apartamente, masini, că iubi e mare combinator prin afara, dar acum imi suge pula pentru o urgenta financiară.

Fata  aceasta accepta sa o saruti, altele carora le pute gura a conserva stricata cer bani in plus pentru asta ori zic că nu se sarută decat cu iubi- pestele.

Profitati cat mai e pe sistem. S-ar putea să dispară sau chiar să mărească preturile.

 

PS. Prefer fetele de peste Prut! Sunt date dracului. Astea chiar se fut si majoritatea sunt frumoase. Tzâgănshili vopsite blondi de pe Publi 24 își pot roade jegul de sub unghii. Au concurenta. Moldovencele le dau clasă ca aspect, prestatie, igienă, accent etc!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Uf... ce ti-e si cu caldurile astea... iti rod simturile si-ti fura tacut si bruma de energie ramasa, dracu' stie cum. Noroc cu serile blande ce aduc racoarea mult-visata, animand orasul pleostit pana de curand. Oamenii incep sa iasa de prin ascunzisuri misunand pe alei facandu-le sa forfoteasca. La fel si sangele in vene, pastrand amintirea dogoritoare a amiezii, clocoteste, iti cere rasplata pentru orele cand lanced, te-a racorit. Si parca e si mai poruncitor la vederea multitudinii de "caprioare" ce au iesit zglobii la plimbare. Si cum altfel sa fie cand fustitele parca nu-s, lasand la iveala coapse sanatoase, ingrijite atent, rumetite cu grija la soarele lui Ciresar, la vederea degetelelor cu unghiute scluptate ivite indraznet prin varfurile sandalelor decupate, la vazul zbuciumului sanilor abia tinuti in frau de cate un tricouas mulat cad posesoarea "defileaza" in pas saltat grabindu-se sa ajunga repede unde numai ea stie...? Pun mana pe telefon cautand solutii de stingere a "focului ce ma mistuie" si sun la titulara. Raspunde placut, si politicos ma roaga sa mai astept 10 minute. Primesc indicatiile cuvenite, si in timpul stabilit bat la usa. Fratilor, stiu ca frumusetea este in ochii privitorului... dar faptura asta sigur imbata multe priviri. E frumoasa intr-un fel aparte. Cu exceptia sanilor care sunt decupati dintr-o revista, nimic luat individual nu ar fi de exceptie, ansamblul insa e demential... Totul e atat cat trebuie, acolo unde trebuie. E genul de femeie pentru care s-au zidit si s-au destramat imperii, un fel de Elena a Troii moderne. I-am spus si ei asta si zambetul frumos cu care ma intampinase a inflorit si avea sa ma insoteasca pe tot parcursul intalnirii. Din pacate nu avea timp pentru o sedinta mai lunga... Fug in dus si ies pregatit sa cuceresc Troia. Ma astepta cu acelasi zambet intr-un body plasa, negru, prin care se intrezareau formele de zeita. Am avut imboldul de a prinde in brate ansamblul asta imbatator, de a mangaia in tihna toate formele alea ce cersesc atentie. Se lipeste gangurind de mine si ne abandonam simturilor. Gemea usor la fiecare atingere a zonelor sensibile, pielea frumos parfumata se buburuza in urma trecerii peste ea cu buricele degetelor sau varfurile buzelor. Respiratia mea din ce in ce mai accelerata ii infiora trupusorul facand-o si pe a ei sa devina mai ampla, mai apasata. Am simtit dorinta... si ce poate fi mai excitant pentru noi decat asta? Inflacarat de situatie am consumat cu nesat actul pentru care venisem, schimband cateva pozitii doar din curiozitatea de a cunoaste cum e si altfel, nu ca m-as fi saturat in vre-un fel. Am terminat flamand inca de ea si zambeam tamp nereusind sa inteleg cum dracu de sunt asa norocos sa fiu acolo. Privesc minunea de langa mine si o vad zambind multumita, cald, prietenos. La dracu cu chimia asta, cand e sa pocneasca, pocneste. Ne asezam la o tigara si incepen sa turuim, amandoi, pe rand si arar si deodata. Cate in luna si stele, banalitati si cate ceva mai serios. A initiat cu succes si a deschis subiecte de ne-ar fi trebuit luni doar ca sa atingem miezul. Uf... a trebuit totusi sa plec si am facut-o. Multumit, cu acelasi zambet tamp in coltul gurii.

 

Locatie 9,5. Palace, scazut pentru discretie

Aspect 10 (pentru intreaga infatisare)

GFE 10 FK, lipicioasa, vesela, zambet frumos, discutii faine.

ON 9 asa cum am mai spus, nu sunt fan. Eram deja pregatit de lupta astfel incat minutul in care gurita ei a fost pe soldat putea duce la o explozie prematura.

NP 10 se simte super stransura, umezire naturala, respiratie intretaiata, oftaturi, gemete, incurajari. Nu am simtit nicio clipa ca ar vrea sa ma opreasca, sa ma atentioneze in vre-un fel desi eram in garda, nedorind sa fortez nota.

Igiena 9,5. Totul placut, ingrijit, discret parfumat. Lipsa unui prosop uscat scade putin nota.

 

Concluzie... fata are un potential urias, pare ca invata din cele scrise de noi sau poate ca spuse de unii. Conteaza mult si atitudinea celui cu care "colaboreaza". Nu e genul de papusa la care sa mergi "sa-i rupi pizda"... e genul la care mergi sa te imbeti molcom de simtire si frumos. Eu unul cautam de mult asa ceva in oferta.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Ar fi interesat totusi de inteles care este legatura intre fatuca asta si "scolarita obraznica" ( asta daca conteaza).

Perspicace observatie! Astazi a mai aparut un indiciu, ceva mai ascuns dar care ma face sa cred ca ai dreptate, exista o legatura. Nu stiu de ce e tinuta "la secret" odata ce e dovedit ca isi imbunatatesc serviciile, probabil facand schimb de impresii si ambele sunt placute. Ba chiar cred ca ar fi super interesanta o "dambla" cu ambele deodata. O.. la...la...

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

O data imi amintesc ca am sunat la un numar de pe publi24 (eu nu memorez nici un nr in telefon din motive personale) si cand am urcat sus era blonda si scolarita, prima intrebare a mea a fost: "La care am sunat ?" . Cat despre legatura dintre ele e simplu: sunt colege, poate se cunosteau de dinainte, poate munca le-a imprietenit, acu ce mai conteaza? Sunt doua fete la care, din pacate pt ele si din fericire pentru noi curvarii, viata le-a impins sa devina escorte. Mi-e greu sa cred ca o fac din placere, mai ales ca ultimele dati cand am fost la blonda am avut impresia ca consumase alcool (in particular vodka sau ceva tarie).

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Nu blamez in vre-un fel legatura dintre ele, oricare ar fi fost circumstantele care au dus la ea. Ba chiar o apreciez, asa cum de altfel le apreciez pe fiecare in parte. Eram doar surprins ca nu este relevata si asumata. Nu ca ar conta in vre-un fel ci doar in prisma unei eventuale intalniri in trei. Le respect profesionalismul si le apreciez serviciile si atitudinile ambelor. Sa fie samatoase si sa ne mai ofere bucurii inca multa vreme de acum inainte.

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Fata blondă si-a citit topicul și a lucrat la punctele slabe.

Asta inseamnă să ai oarecare consideratie față de ceea ce prestezi si să doresti o schimbare in bine. Să progresezi.

„Dacă am ales să fac asta,macar să o fac așa cum trebuie.” citez pe o domnisoara de la rubrica Top.

Am fost la blonda acum 2 săptămâni si am constatat progrese, în rest, fiecare cu gusturile si preferintele lui.

Cele bune!

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutare,

 

Ieri am avut si eu placerea dupa mai multe tentative esuate sa o vizitez pe domnisoara blonda.

Am stabilit intalnirea de vineri pentru luni si era cat pe ce sa renunt pentru ca cu 10 minute inainte de ora stabilita avea telefonul inchis,insa la fara 10 a raspuns si m-a directionat catre locul de intalnire ,locatia e in aceasi zona doar ca in alt bloc.

 

Locatie: 10 - Curat,prosop,sampon,la noua locatie e mai usor de gasit un loc de parcare

Aspect: 10 -O fata frumoasa,are niste ochi superbi,carne tare,sani medii dar f faini si un zambet fermecator

Igiena: 10- Fara mirosuri,curata, proaspat epilata

Oral: 7 - Asta facand o comparatie cu regina oralului din Iasi insa a fost actiunea a fost interesanta,stangaciile dau un farmec aparte :)

Normal: 9 - piersicuta stramta si primitoare,se muleaza frumos si cel putin cu mine a fost foarte implicata

GFE: 10 - face Fk, a fost implicata inca de la inceput

Tarif: 100 lei  NR-200 lei ora

 

Concluzia e ca au fost niste bani bine investiti si cu siguranta e de revenit la domnisoara.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Cum a mai spus un coleg: un raport pret-aspect-prestatie  echitabil.

Si duduia asta mai face mofturi, strambă din nas sau e botoasă, dar compensează prin aspect și faptul ca intr-adevăr se fute atunci cand esti cu ea în pat.

Personal, nu o mai consider „inocentă”.Si-a făcut rodajul din plin, cei care au mai fost la ea vor remarca cu siguranță.

Cei care au citit romanul ****** al lui Vladimir Nabokov  le recomand cu căldură să-i tracă neapărat pragul. 

Dacă aveti fantezii cu colega de clasă din liceu, cu fata de la filologie, fata care stă în gazdă la vecinu, fata care îmaprte pliante în Palas, sora vreunui amic, majorete, etc de asemenea e o oportunitate pe care nu trebuie  să o ratați.

 

Eu unul astept să mai apară și alte oferte de genul acesta în Iasi!

La ea nu cred că mă mai duc!

  • Like 3
Link spre comentariu

Salutare, colegi

 

Am stat o ora, de data asta, mi-a placut mai mult si s-a observat o crestere in "profesionalism"

De data asta chiar parea ca ii place, te trage spre ea, inclusiv sa te sarute. In pat se implica mult, e o placere sa faci sex.

Update la note:

Aspect: 10+, de-ar fi toate ca ea, sani fermi si frumosi de o marime cu care nu se poate lauda orice, arata foarte bine in tandem cu figura ei
Locatie: 9, minus pentru prosopel
GFE: 10, s-a implicat, am vorbit, mi-a lasa o impresie pozitiva ca chiar ar tine la mine
Oral: 8, tot fara sateliti, dar de data asta cu mai multe viteze, mai senzual
Normal: 10, geme de placere, te trage spre ea, se implica

 

Nu stiu care e politica pentru escorte de top, dar as propune s-o mutam in top, respecta programarile si a primit multe recenzii pozitive.

 

Salutare, colegi.

Am fost la fata, stabilisem o programare, a respectat-o. Pare sa fie destul de solicitata, n-am putut sta o ora, am stat un numar.

Ma intalneste la usa o fata de vreo 10 ori mai frumoasa decat cam toate escortele cu care s-a dovedit sa ma intalnesc.

Merg la dus, curatel, fara apa pe jos, tot felul de sapun. Prosopul a fost cam tristut, era cam umed (nu stiu daca de la spalat sau de la colegul anterior).

Fata a fost cam timida, chiar daca am rugat-o sa aiba putina initiativa si sa fie mai agresiva (nu prea a fost).
Un oral mediu in 69 (niciun miros dubios, totul curatel si placut), dupa care o rog sa imbrace manusa si sa se urce pe mine. Zis si facut, dar nu prea a fost activa sus, a trebuit ma misc eu. O mut pe spate, o iau in misionara si merge treaba mai bine. A scos si putine sunete, dar as mentiona ca i-am cerut s-o faca.
Pif-paf si imi termin treaba. Imi da servetele si sta si asteapta sa ma imbrac si sa plec. Nu parea obosita, dar nici prea interesata.

Aspect: 10+, de-ar fi toate ca ea, sani fermi si frumosi de o marime cu care nu se poate lauda orice, arata foarte bine in tandem cu figura ei
Locatie: 9, minus pentru prosopel
GFE: 5, a fost politicoasa, dar nu parea deloc sa o doreasca si se pare ca nici sa se prefaca nu poate
Oral: 7, neprotejar, fara sateliti (specificat explicit ca nu face), fara lacomie (cum i-am cerut)
Normal: 9, nu stiu ce poate in totalitate, dar mi-a placut experienta, poate dupa o ora va fi mai clar.
Anal: nu se poate
Pret: 100/200.

Concluzie: as mai merge pentru o ora, se meritata in totalitate de trecut macar odata, doar s-o vedeti.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...