Sari la conținut

Blonda suava si inocenta- 0754964011


smootx

Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Țin să precizez din start că nu am vizitat-o,deci ce voi spune e numai pe baza recenziilor scrise de colegi,din care am eliminat pe cea mai proastă și una dintre cele mai bune.

Are dreptate colegul Coldfusion,nu e încă cazul.Are multe note de 5,6 și 7,în punctele importante.

  • Like 2

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

Nu am experienta sa imi pot da cu parerea cine este de top si nu o voi face. Din curiozitate fata de ce a imbunatatit cred ca voi reveni saptamana viitoare la domnisoara. Pana atunci ma intreb retoric unde au fumat colegii nostri? (Am folosit intentionat pluralul pentru a nu deranja pe cineva). Fata este nefumatoare, apartamentul este nedecomandat, iar balconul nu poate fi folosit decat dupa ce te-ai imbracat...cand deja fiind singurul fumator, aprinzi tigara in drum spre masina :) . Sper sa nu supar pe nimeni cu retorica mea.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Țin să precizez din start că nu am vizitat-o,deci ce voi spune e numai pe baza recenziilor scrise de colegi,din care am eliminat pe cea mai proastă și una dintre cele mai bune.

Are dreptate colegul Coldfusion,nu e încă cazul.Are multe note de 5,6 și 7,în punctele importante.

Baroane! Ar trebui neapărat să-i faci o vizită!

Nici eu nu o văd  de top, dar la penuria din Iasi e mai mult decat ok.

Am observat că fata nici nu mai are anunt pe publi 24, iar ea tot activează în Iași și are agenda full.

Eu cred că o doare fix în coate dacă e sau nu în top, sau dacă vin eu sau altul la ea.

Fata lucrează în intervalul 12-22 și te asigur că la ea timpul trece rentabil, nu taie frunză la caini. 

Din cate stiu, fata e cam la a treia locatie si miroase a tigară, evident fumează mai ales la ce prestează ea... e chiar necesar.

O zi frumoasă si cu mult spor!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a

...mda...

 

Vizitat fata saptamana trecută. Toate bune și frumoase, dar sunt surprins că nimeni nu a observat problemele donșoarei în "zona de lucru". Chiar deloc deloc ? Cum să dai 10 la igienă când fata are negi în zona genitală (chiar și pe vulve) ? Micuți și drăguți, de culoarea pielii - dar tot HPV este ... Băi baeți, dă-o draq de treabă, mai inspectați și voi vizual în ce vă băgați "capul" ...

 

E a doua oară când dau pe goarnă o asemenea problema - prima data acum 4-5 ani ...

 

Sănătatea e pe primul plan !

 

Fata frumușică, jovială, deschisă, nu fură curent, FK inițiat de ea și susținut, îmbrățișări, tot ce vrei, dar după inspectarea zonei "cu pricina" - game over ...

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

:hmmm  Ca muștele la miere!

N-o spun cu rautate si nici cu invidie, dar fătuca asta face bani intr-o săptamana cât un medic dermato-venerolog într-o lună (salariu + șpagă).

La ritmul ei de lucru, era de asteptat să apară astfel de zvonuri.

Ultimele dăți, cam acum două săptămâni, la mine fata a dat cu bâta în baltă ca atitudine, motiv pentru care i-am dat de înteles că nu-i mai calc pragul.

Posibil la anii ei să nu aibă habar ce este cu ea. Cineva ,care încă mai „relaționează” cu ea, să-i bată un apropo!

Eu îmi fac programare la Hipocrat. Cum a spus și Midas: Sănătatea e pe primul plan!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

quantic! nu te lua în gură cu coldfusion, iar Midas stie ce spune! Eu am mai spus si în alte situații că nu e de glumit cu așa ceva.

Fata va dispărea din peisaj. Ea nu e genul căreia să-i pese dacă e în top sau la de evitat.

Probabil își va lua concediu sau se va orienta spre alt oraș.

  • Like 3
Link spre comentariu

Dragi colegi. Gluma mea nu isi dorea sa aduca atingere nimanui. Stiindu-ma cu musca pe caciula ca am fost pe acolo, chiar voi face analize. De-a lungul timpului m-am bazat pe recenziile celor doi colegi, deci chiar nu vroiam sa ma iau in gura cu nimeni. Scuze daca s-a inteles gresit.

 

Normal ca sunt convins ca trebuie trecuta la evitat. Spuneam doar ca voi lua si eu o pauza pana voi considera ca am scapat sau ba de acest glont.

 

Sa fiti iubiti!

  • Like 3
Link spre comentariu

Cat despre partea cu dreptatea imi aduc aminte ca este un mormant in cimitirul Belu din Bucuresti, pe care scrie asa: "Draga cititorule, acum tu citesti aici, iar eu odihnesc. Mi-as fi dorit sa fie invers!"

 

Altfel spus, mi-as fi dorit sa nu fi fost pe acolo.

 

Sa fiti iubiti!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a

Just to be clear:

 

1. Te duci la curve, îți asumi eventualele probleme;

2. HPV nu-i o problemă gravă, majoritatea oamenilor pot fi deja infectați dar nu știu, deoarece semnele vizibile (negii/ papiloamele) nu se manifestă decât în combinație cu alte afecțiuni, mult mai periculoase (sau o imunitate scăzută);

3. Foarte puțini, dacă nu chiar 0,1%, sunt atenți la starea/ sănătatea pielii - unii negi, umflături ale pielii sunt tratate, în cel mai bun caz, cu "hai să dau cu o cremă.." Omul se trezește doar când apar probleme de ordin estetic, cel puțin în cazul negilor;

4. HPV-ul este periculos pentru femei, deoarece s-a făcut legătură între anumite tulpini și cancerul ovarian .. Bărbații nu au ovare, deci pot dormi liniștiți.

5. Orice femeie se infecteaza cu acest virus de la un bărbat ce deja are negi/ HPV, prin contact sexual neprotejat (oral/ normal/ anal).

 

Eu eram curios, în cazul de față, cum de fata a luat note de 10 la igienă pe linie, când la o simplă inspecție puteau fi observați cu ușurință negii (atât pe partea interioară a coapselor cât și pe vulvă). Nota ar fi trebuit să fie cel mult 4!

 

Relax !

 

"Most men who get HPV never develop symptoms and the infection usually goes away completely by itself. However, if HPV does not go away, it can cause genital warts or certain kinds of cancer."

 

"In most cases, the body's immune system fights off or suppresses the virus before abnormal cells develop. The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) estimates that 70 percent of new HPV infections (including those that are "high risk") go away within one year, and 91 percent are gone within two years."

 

"Condoms do offer some protection against HPV transmission, as well as other sexually transmitted infections. But HPV can be spread through genital contact and that contact can occur outside of the area covered by a condom."

 

"HPV is the most common sexually transmitted infection (STI). HPV is a different virus than HIV and HSV (herpes). ... There are many different types of HPV. Some types can cause health problems including genital warts and cancers."

 

... pentru cei stresați ... ☺

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator internationall
Reputație: 0

am fost si eu la domnisoara dar nu ma ingrijorez asa de tare cand mergi la curve iti asumi ca poti lua acest virus care se ia si daca folosesti prezervativul prin atingere frecare garantat toate fetele care practica aceasta meserie il au prin prisma faptului ca intalnesc foarte multi barbati este un virus care nu se manifesta in nici un fel iti apar mici formatiuni de piele in diferite parti ale corpului de obicei subbrat gat zona intima il au cam 80 la suta din populatia globului eu nu cred ca ea va pleca sau va munci mai putin ba din contra si da fata are o igiena impecabila de 10 pentru fetele care sant la noi asta daca nu te duci afara in bordeluri unde au doctori si fac controale permanent acest virus nu tine de igiena poti fi curat cat vrei prin contact il

ei nu vreau sa supar pe

nimeni dar cred ca fata lucreaza prea mult si deranjeaza piata din iasi este mica iar fetele din ce in ce mai multe e greu sa o prinzi pe aceasta fata la cat lucreaza mie mi au trebuit cateva zile bune cam asta e haide ti sa spunem lucrurilor pe nume daca are asa ceva eu nu am vazut nu mam uitat in pasarica ei dar daca are si stim ce e sa nu dramatizam pt ca nu e cazul atunci cand sa afirmat ca una dintre fetele foarte fregventate de la iasi si apreciate ar avea hepatita nu sa alarmat nimeni 😂😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

M-am alarmat deoarece am mai citit un topic de genul acesta!

https://nimfomane.com/forum/topic/132732-matura-cu-negi-la-dodoasca/

Analize imi fac si eu (și o să-mi mai fac) fiindcă am pătit-o odată si imediat am luat măsurile necesare. Noroc că nu a fost ceva grav.

Faza cu herpesul si negii la domnisoară trebuie raportată pe forum. Fiecare cu alegerile lui.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator bianca-suava
Reputație: 0

Buna ziua ,as vrea sa va spun sau mai bine sa explic ceea ce se spune pe forum.Nu sunt bolnava nu am nici un nigel sau alte lucruri ce se spune pe forum doar ca m-am iritat din cauza epilarii si atit, altceva nu am.Pentru toate ce am relatat va voi atasa o copie pt analize.V-a multumesc din suflet pentru întelegere o zi buna.https://drive.google.com/file/d/1dzFl8rdbgpHwwKXwcFf3Mw5jyC8guq1_/view?usp=drivesdk

Link spre comentariu
Vizitator costy96
Reputație: 0

New account strange , Midas zicea ceva gen ( si pe vulve ) din ce stiam nici supra solicitata nu iese nimic acolo , plus ca nu creste par acolo sa zici de iritat , nu am fost sa vad cu ochii mei daca e sau nu ce spunea Midas , insa nu este de joaca cu asa cv

Link spre comentariu
Vizitator bianca-suava
Reputație: 0

Buna Costy96 daca tu nu ai fost la mine de ce nu incerci macar sa vii sa vezi despre ce este vorba daca e adevarat ce spui sau nu .Toti cei care au comentat si nu au fost va rog din suflet nu mai vorbiti aiurea ,veniti sau macar incercati sa aflati adevarul daca era sa fie asa cum a-ti spus nu as mai fi lucrat si nu as mai fi avut programari.Va multumeac si va doresc o zi buna.

Link spre comentariu

Buna Costy96 daca tu nu ai fost la mine de ce nu incerci macar sa vii sa vezi despre ce este vorba daca e adevarat ce spui sau nu .Toti cei care au comentat si nu au fost va rog din suflet nu mai vorbiti aiurea ,veniti sau macar incercati sa aflati adevarul daca era sa fie asa cum a-ti spus nu as mai fi lucrat si nu as mai fi avut programari.Va multumeac si va doresc o zi buna.

Nu te tine sa pui o poza cu veverita aici .....

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator costy96
Reputație: 0

Buna ziua ,as vrea sa va spun sau mai bine sa explic ceea ce se spune pe forum.Nu sunt bolnava nu am nici un nigel sau alte lucruri ce se spune pe forum doar ca m-am iritat din cauza epilarii si atit, altceva nu am.Pentru toate ce am relatat va voi atasa o copie pt analize.V-a multumesc din suflet pentru întelegere o zi buna.https://drive.google.com/file/d/1dzFl8rdbgpHwwKXwcFf3Mw5jyC8guq1_/view?usp=drivesdk

Este cu permisiune linku , l-am solicitat de cateva ori but....no response.... X3n

 

 

Buna Costy96 daca tu nu ai fost la mine de ce nu incerci macar sa vii sa vezi despre ce este vorba daca e adevarat ce spui sau nu .Toti cei care au comentat si nu au fost va rog din suflet nu mai vorbiti aiurea ,veniti sau macar incercati sa aflati adevarul daca era sa fie asa cum a-ti spus nu as mai fi lucrat si nu as mai fi avut programari.Va multumeac si va doresc o zi buna.

 

Chill , cu noi nu trebuie sa iti fie rusine , nu lua nimic in nume de rau .. punete in locul nostru ( mai ales la cei cu sotii , copii )  sa fie vreo prostie dasta si sa duci acasa este echivalentul la sinucidere ( cel putin pt mn ) . Scuzele mele , nu vreau sa poluez topicul asa ca voi trece in curand sa vad despre ce si cum e treaba si voi reveni cu o recenzie .

 

 

Toate cele bune si multa sanatate va doresc ! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...