Sari la conținut

Blonda suava si inocenta- 0754964011


smootx

Postări Recomandate

Vizitator valtoggle
Reputație: 0

Vizitat doar de doua ori. Fizic sta foarte bine, este number one pentru mine.

Acum la problema cu HPV-ul ridicata de Midas, erau identificate de vreo 10 ani 104 tulpini dintre care doar 4 erau cotate  agresive si cu probleme imediate pentru sanatate. Toti avem HPV , care desi e favorizat de contactul umed se poate transmite si de pe bara din autobuz. Dar manifestarea sub forma negilor nu denota ca cine nu are negi nu are HPV , ci doar are o mai buna imunitate. Am avut ocazia sa examinez cateva tiganci tavalite pe banda si care nu aveau nici un negulet, desi cred ca aveau toata colectia. 

Daca domnisoara are niste neguleti la pasarica, nu inseamna ca ea are HPV si noi nu, inseamna doar ca are ten mai deschis si e mai expusa la negi, alunite de la soare sau provocate de banale enterovirusuri, care la cei mai bruneti sau cu ten rezistent nu lasa nici o urma.

Daca retin bine , dintr-un studiu asupra raportului incidentei unor tulpini de HPV la doamnele de care vorbim , fata de cele care nu teoretic nu presteaza (desi despre ultimele as putea sa scriu romane) este de 15% fata de 2-3 %. Deci daca mergi la profesoare sansa ta sa ai HPV ar putea  fi de 15 indivizi din 100, dar absenta negilor nu spune ca nu ai HPV, ci ai o imunitate mai buna. 

Insa majoritatea tulpinilor sunt inofensive, faci un negulet si il pastrezi acolo sau te duci la chirurgie estetica la spitalul de urgente si il excizezi, daca este inestetic sau se inflameaza. E bine de retinut ca neguletii se pot lua si de la sotie, si daca o sa va examinati zona gatului unde sunteti sarutati de prietene sau sotii o sa observati, cei cu ten mai sensibil, 2-3 neguleti. Nu apar pe buze sau obraji, unde tegumentul e mai rezistent, ci pe pielea mai sensibila.

Am scris aceasta postare pentru ca fata a cam fost pusa la colt in necunostinta de cauza si cred ca nu avem interes sa o vedem pe la Cluj si sa ramanem cu cioretele.

Ii doresc ca la momentul potrivit sa aiba o familie frumoasa, cu copii frumosi ca si ea .

Daca mai stiti fete frumoase si amabile ca ea  (de la care sa iau si eu vreo doi neguleti) va rog sa  postati numere, linkuri, eu am vazut doar mediocre sau  metise sictirite , parca prea se scrie doar de profunzimea oralului, iar frumusetea e lasata la coada sau uitata, si cand ajunge si la noi un trandafir ii descoperim neguleti si ii punem diagnostic.

P.P. Tulpinile agresive de HPV nu se regasesc in neguletii externi, ci lucreaza la doamnele si domnisoarele neprotejate mucoasa uterina, care e cea mai sensibila, iar la baietii rai , colonul si prostata uneori laringele,  esofagul si vezica urinara. 

 

Bianca-suava , cand vin din concediu sa-mi pastrezi si mie vreo doi neguleti , din aia de jos, ca te calc. Telefonul meu se termina cu 399, te rog sa nu ma lasi pana intra casuta vocala.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator valtoggle
Reputație: 0

Am o veste pentru voi, 100% aveți și voi boala, poate chiar ați dat-o la destule. Și în mod sigur și eu am, și Baron, și toți cei ce am făcut sex cu mai mult de 3 femei, chiar dacă au fost civile

 

Mă amuză că mergeți la fete și habar nu aveți de BTS. Hepatita C, SIDA sunt boli grave, devastatoare dar se iau destul de greu. În schimb HPV, hepatita B, herpesul sunt extrem de contagioase, la prima și ultima prezervativul nu are nici un rol de protecție, e suficient contactul cu pielea.

 

Informați-vă și asumați-vă riscurile. Fetele își fac analize la sânge dacă își fac, extrem de puține din secreții unde se ascund multe boli. VOI DE CÂTE ORI VĂ FACEȚI ANALIZE DE SĂNĂTATE? Sigur extrem de rar, poate doar glicemia pentru că se cere la vizita anuală obligatorie la multe locuri de muncă. Dar în mod sigur nu vă faceți investigații specifice BTS când mergeți la analize, se vede din panica simțită în postările voastre.

 

Dacă cumva vă întrebați, eu îmi fac analize și investigații de două ori pe an și am grijă să fie acoperite și bolile gen BTS, am asigurare de firmă așa că nu trebuie să plătesc.

Ai perfecta dreptate, cu o singura nedumerire, de unde ai luat numarul de 3 femei? Poti sa ciugulesti virusul si de la nevasta. Sexul favorizeaza oarecum transmiterea virusului, dar poti sa il iei si de pe ceasca de cafea oferita de o colega, daca a gustat-o sa vada daca e buna, sau de pe mouse-ul de la calculator.

  • Like 1
Link spre comentariu

Virusul nu se poate lua dacă bei după cineva. Pentru că mediul lui este pe organele genitale. Doar daca ai bea dintr-o ceașcă cu scula, poate atunci.

 

In rest e adevărat ce se spune. Nu contează cine îl are. Ci contează imunitatea. Cancer de col poate face și o femeie care a avut 1 singur partener sexual toată viața ei. Dacă acel partener a cules toate tulpinile de HPV virulente, iar ea nu are o imunitate bună.

 

Sănătate

Link spre comentariu
Vizitator bianca-suava
Reputație: 0

Buna la toata lumea va multumeac la toti pentru recenziile bune si rele dar am si eu dreptul la replica si de asta am spus si ma repet nu am nici o boala si nici negi a fost o simpla iritatie de la epilare si daca cineva a spus ca am inauntru ceva tot de la iritatoe pentru ca i-mi cer mii de scuze multi ma irita cu degetul.scuze pentru cuvintele mai vulgare.Multumesc pentru intelegere si va doresc o zi buna.V-a astept sa reveniti sa va convingeti singuri ca nu am nici o boala.

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna la toata lumea va multumeac la toti pentru recenziile bune si rele dar am si eu dreptul la replica si de asta am spus si ma repet nu am nici o boala si nici negi a fost o simpla iritatie de la epilare si daca cineva a spus ca am inauntru ceva tot de la iritatoe pentru ca i-mi cer mii de scuze multi ma irita cu degetul.scuze pentru cuvintele mai vulgare.Multumesc pentru intelegere si va doresc o zi buna.V-a astept sa reveniti sa va convingeti singuri ca nu am nici o boala.

 

Niste analize si o foie cu niste rezultate se poate aici ? asa ca sa fim si noi linistiti  sa putem veni in continuare la tine ce zici?

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

A PUS FATA! Si daca nu stiti EXACT ce inseamna o chestie, nu mai dati cu presupusul. La pariu ca tu ai groaza de boli de care nu stii? Se vede din postarile tale ca nu obisnuiesti sa mergi la medic si sa-ti faci consult preventiv! Asa ajung unii cu cancer in faza terminala, daca mergeau din timp la medic, ramaneau in viata!

 

Salut  da am groaza pt astfel de boli pt ca ma respect pe mine si respect pe cei din jurul meu si respect si fetele la care merg prin o igiena forte ok nu imi permit sa merg la o fata cu negi luati de la o alta fata de asta am pus o intrebare  la aceasta fata pt ca nu am vazut aici un buletin de analize de la ea . Si referitor la ce zici tu sa stii ca sunt foate sanatos merg de 2 ori pe an si imi fac analize dar nu analize simple imi fac tot setul de analize care cuprinde tot. Suntem multi aici pe forum care mergem la fete si avem famili sotii acasa care ne asteapta si nu vrem surprize intelegi? o zi buna in contiunare

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

...mda...

 

Vizitat fata saptamana trecută. Toate bune și frumoase, dar sunt surprins că nimeni nu a observat problemele donșoarei în "zona de lucru". Chiar deloc deloc ? Cum să dai 10 la igienă când fata are negi în zona genitală (chiar și pe vulve) ? Micuți și drăguți, de culoarea pielii - dar tot HPV este ... Băi baeți, dă-o draq de treabă, mai inspectați și voi vizual în ce vă băgați "capul" ...

 

E a doua oară când dau pe goarnă o asemenea problema - prima data acum 4-5 ani ...

 

Sănătatea e pe primul plan !

 

Fata frumușică, jovială, deschisă, nu fură curent, FK inițiat de ea și susținut, îmbrățișări, tot ce vrei, dar după inspectarea zonei "cu pricina" - game over ...

 

Eu unul ii multumesc colegului nostru midas pt ca a fost atent la aceasta fata si ne-a spus si noua aici .

Link spre comentariu
Vizitator valtoggle
Reputație: 0

Mie insistenta celor care ii pun insistent diagnosticul de purtatoare imi miroase oleaca a "mana concurentei" . Cereti-le bai fratilor analize la toate, credeti ca alea care merg cu 150/300  fac sex fara atingere? Sau virusul HPV le zice politicos "sarumana , eu la matale nu bag" ? 

Fetita asta e frumoasa , amabila si are tarif accesibil, deci e normal sa gaseasca clienti mai usor decat vedetele scumpe si sictirite, sau la care faci planton cate o ora-doua. Nu m-ar mira ca topicul HPV sa fi fost deschis de prietenul unei prietene care s-a simtit cu clientii plecati.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

:251x Mda! Vara asta pe forum e trendul eco. Dacă vrei să îți exprimi vreo opinie legată de escortă esti atenționat că poluezi topicul.

La domnisoara Bianca, Clara sau ce nume de scenă o mai fi având am fost și am tot fost de când a apărut în peisaj. Faptul că e frumoasă te face să îi treci multe cu vederea, dar nu și astfel de chestii. Am scris despre ea și nu are rost să mai poluez. 

Eu vreau să spun că la ultima vizită am observat  la ea ce a spus colegul Midas, ba chiar mai mult de atât. Zona genitală îmi părea inflamată de-a binelea. Ea îmi spunea că de la un gel roșiatic pe care îl folosește. Am mai citit topicuri de la alti colegi consacrați care au tras semnalul de alarmă referitor la numite dudui de pe Publi 24 și la fel și  mie mi s-a părut ceva suspect la „Bianca”. Am simtit un fior când am văzut cea am văzut deoareace stiam că în alte dăți chiar mi-am făcut de cap cu domnisoara. La fel ca ea, mi-am spus că ar fi vreo iritație si am continuat joaca. Chiar si pe picioarele ei se vede că e un pic neîndemânatică la epilatt. De dragul unor momente ok petrecute la ea, am zis să nu scriu pe topicul ei. Să îmi păstrez opiniile pentru mine și să iau decizia pe cont propriu.Oricum am mai scris despre asta.

Postarea lui Midas a fost ca un ciocan, iar colericul mi-a cam demonstrat că nu stăpânesc destul de bine capitolul BTS. Poate că unii chiar avem anumite afectiuni ale noastre (nu venerice), dar la acestea sigur nu vrem să adăugăm si alte bonusuri pe care să le răspândim celor din jurul nostru. Midas a căutat să ne linistească și a fost cât se poate de obiectiv si sincer si a căutat să ne linștească cu argumente.

Ce m-a mirat a fost faptul că alții au zis că e ok să aibă așa ceva și că vor merge în continuare la ea oricum.

Mă nemulțumește faptul că fata a aflat cam târziu ce se spune despre ea pe aici. E bine pentru ea că si-a făcut cont și că își citește topicul.Ea a răspuns acuzelor destul de pertinent, dar un picuț cam târziu si probabil că are scuzele ei.

E bine că ea a luat atitudine și a risipit bănuielile.

Eu nu mai scriu nimic pe acest topic. :hihat

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator valtoggle
Reputație: 0

Deja s-a scris prea mult despre HPV ( si s-a inteles putin, cu exceptia colegului Colericul, care s-a documentat inainte sa arunce vreo piatra). Intrucat am sesizat o usoara critica la o postare as vrea sa precizez ca tot ce am scris nu a fost luat de jos de la Toparceanu.

 

Prezenta pe obiecte a HPV:

https://www.verywellhealth.com/hpv-and-toilet-seats-514137

"And while the spread of the virus from an object to a person (fomite transmission) hasn't been clearly documented, studies have found evidence of HPV on ultrasound probes and towels. Understanding the different ways that you may catch HPV is important to reduce your risk of infection."

"The presence of HPV on objects has, however, been clearly demonstrated."

https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1586/14787210.2014.959497     

„Here, we educate that HPVs are very stable viruses, able to survive on fomites and surfaces for days.”

 

Contaminare fara manifestari:

https://www.verywellhealth.com/hpv-and-toilet-seats-514137

"It's possible to have HPV and not realize it. HPV can be passed from person to person even when an infected person has no signs or symptoms that are normally associated with HPV. And even if you have not had sex for many years, you could still potentially be infected."

 

Transmitere non sexuala:

https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1586/14787210.2014.959497     

„Here, activities including eating and tooth care cause damage to the epithelium and could potentially be involved in non-sexual transmission of HPV”

 

Raman la parerea ca cineva vrea sa o scoata din piata, ori s-a certat cu cineva, ori un rautacios care nu o prindea la telefon a vrut sa o faca putin mai libera si isi rade acum in pumni.

I-am facut ultima vizita acum 2 sapt si nu avea nici o inflamatie, iar vreo mica veruca/hemangiom recunosc ca nu i-am cautat cu lupa.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
  • Like 3

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Bună seara!

Sper sa termin recenzia înainte de-a fi nevoie să vă spun"Bună dimineața!", fiindcă,conform obiceiului,"muncesc și scriu,scriu și muncesc,alergând dintr-un capăt al orașului în altul,admirând fete și femei,dar cel mai mult imi place să privesc și să analizez cupluri de toate vârstele.Atent la mici detalii,dar care îmi transmit multe informații despre relația dintre cei doi.Apreciez în mod deosebit acele cupluri care știu să-și trăiască cât mai frumos viața.Îi apreciez pe cei pe care îi simpt trăind "clipa","însetați de viață",cei care radiază în jurul lor fericire și iubire,dar și foarte multă toleranță față de cei din jurul lor ce nu le împărtășesc trăirile.

Dar,dacă tot am ajuns fără să vreau la toleranță,hai să părăsesc "arătura"pe care m-am "rătăcit"fără să vreau,dar nimic ieșit din comun în ceea ce mă privește,dacă nu o iau puțin pe de-a "lături",nu sunt eu(atenție cum puneți accentul,nu întâmplător am scris am scris "de-a",că putea foarte bine sa zic "prin").Deci să ne întoarcem la "oile noastre",fiindcă bănuiesc că deaja am frigiderul plin cu carne oferită de cei care sunt adepții recenziilor scurte și la obiect.

Am citit,sunt la curent cu toate discuțiile de până acum.Am oscilant în a avea un punct de vedere,nu o vizitasem,în special din cauza programului meu de a merge la fete,eu fiind pasăre de noapte.Îndemnul colegului Potolea mă covinsese că e musai să merg,să-mi ajustez programul cu puțin timp înainte de recenzia colegului Midas.În loc să o vizitez am început o campanie de informare aprofundată despre BTS.Nu pot să-l contrazic pe colegul Colericul,nu am argumente,argumentele sunt mai mult de partea lui.Înclin să cred că marea majoritate,că să nu spun toți, a celor care practică acest "sport"( fete și băieți)suntem purtători de diferite tulpini ale virusului și sper din toată inima ca nimeni nu este purtătorul celor vreo patru tulpini periculoase.

Aseară(așa cum anticipam m-a prins dimineața și eu încă mai am de scris) am luat decizia de-ai face o vizită, poate și împins de la spate în urmă unor discuții purtate în particular cu câteva fete și băieți care erau nemulțumiți de ceea ce i se întâmplă fetei.Sun,îmi răspunde relativ, stabilim ora pe care am respectat-o amândoi.Inițial plecasem spre ea cu gândul de-ai face la început un control amănunțit al zonei de interes, dar cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea de la târg,așa cu mine lucrurile s-au intamplat pe dos, nu am avut puterea și dacă stau bine să mă gândesc nu mi-am dorit cu adevărat.Nu cred că am acest drept și nici altul dintre noi.Acum în cunoștință de cauză,știind discuțiile anterioare cine are îndoieli nu merge, iar cine merge înseamnă că are încredere în spusele fetei și nu-i neapărat nevoie de un control amănunțit.Nu am să povestesc ceea ce s-a întâmplat în dormitor doar o dată cu acordarea notelor am să spun câte ceva.

 

Locație:+9 apartament curat de pe Sesam,bine curată dotată cu tot ce-i necesar,prosop curat.

 

Fata:-9 e în funcție de preferințele fiecăruia,pe tocuri e chiar înaltă,piept frumos,9 și pentru atitudine politicoasă și atenta la sugestiile tale.

 

Oral/n/p: +8 aș fi dorit ceva mai mult ca "artificii"și mai atentă cu zonele învecinate,cu ceva sugestii se poate corecta.

 

Normal/p:8,5 am început cu ea la conducere după care am trecut în misionar unde am și finalizat.Ceva probleme la intrare,dar odată intrat totul decurge normal.Se implică,dar nu suficient,pe cât mi-am dorit eu.Am simtit o puțin reținută,mi-a lăsat impresia că poate mai mult.

  • Like 8

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am pățit-o din nou am atins din greșeală și am postat recenzia neterminată. Vin cu partea a doua,am încercat să editez,dar având nevoie de timp mai lung nu mi-a permis.

Continuăm cu notele:

 

GFE:-8 aici eu sunt mai "mofturos".Oferă mângâiere,sărutări, etc, dar....e un dar,nu știu cum să mă fac mai bine înțeles de ea și de alte fete.Pentru mine GFE înseamnă mai mult ,e o combinație care nu le iese la toate,unele nici nu vor.Are potențial dar îi trebuie mai mult curaj.

 

 

Igienă:9,5 ceva mă oprește să dau 10,dacă mă întrebați ce,nu știu.

 

 

Cadou:100/200

 

În măsura în care voi reuși să mă sincronizez cu programul ei am să mai revin.Voi procedați cum credeți că e mai bine pentru voi.Dacă o vizitați, făceți-o cu toată inima,nu are sens doar din curiozitate.

Să aveți spor în toate și la toate!

  • Like 9

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Absenta de vreo 2-3 saptamani. Intrebare adresata titularei : concediu sau mutare pe terme n lung? Macar sa stiu sa ma reorientez.

Pe moment e retrasă,spun după ce am discutat cu cineva din anturajul ei.Dacă va reveni va anunța.

  • Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Salut

Am fost și eu la domniță.

Programare prin telefon, seriozitate maxima.

Locație 7 zona Pallas, curat, prosop ud la baie.

Oral -nu am încercat

Normal -10, nu comentează

GFE - 10 + nu te grăbește, pare ca îi place, FK la discreție

Aspect fizic 9 tinerica, inocenta, piele fina, sâni medii superbi.

Igiena 2 am remarcat și eu negul despre care se vorbește. Nu știu dacă este iritație sau boala. Am senzația ca nu face dus după fiecare client.

Am plătit 100 pt un număr.

Nu mai revin.

Link spre comentariu
Vizitator valtoggle
Reputație: 0

Salut

Am fost și eu la domniță.

Programare prin telefon, seriozitate maxima.

Locație 7 zona Pallas, curat, prosop ud la baie.

Oral -nu am încercat

Normal -10, nu comentează

GFE - 10 + nu te grăbește, pare ca îi place, FK la discreție

Aspect fizic 9 tinerica, inocenta, piele fina, sâni medii superbi.

 

Cand ai fost tu la "domnita"? Eu o caut de vreo 3 saptamani.

Link spre comentariu
Vizitator valtoggle
Reputație: 0

Salut

Am fost și eu la domniță.

Programare prin telefon, seriozitate maxima.

Locație 7 zona Pallas, curat, prosop ud la baie.

Oral -nu am încercat

Normal -10, nu comentează

GFE - 10 + nu te grăbește, pare ca îi place, FK la discreție

Aspect fizic 9 tinerica, inocenta, piele fina, sâni medii superbi.

Igiena 2 am remarcat și eu negul despre care se vorbește. Nu știu dacă este iritație sau boala. Am senzația ca nu face dus după fiecare client.

Am plătit 100 pt un număr.

Nu mai revin.

Cum ai reusit sa o gasesti? Telefonul e inchis demult.

Link spre comentariu
Vizitator valtoggle
Reputație: 0

Salut

Am fost și eu la domniță.

...

Igiena 2 am remarcat și eu negul despre care se vorbește. Nu știu dacă este iritație sau boala. Am senzația ca nu face dus după fiecare client.

Am plătit 100 pt un număr.

Nu mai revin.

Era clar de cand cu "domnita" cam cine posteaza, cine o judeca pentru igiena. I-ai vazut negul pe 28august dar ea e plecata cam de pe 8-9 august. Nu mai au loc de tiganci fetele . Probabil e pe la Brasov , Cluj sau prin  alte zone mai curatele.  

Link spre comentariu
Vizitator valtoggle
Reputație: 0

pana la urmă, mai activează undeva in țara? poate sa spună cineva?

Nu cred ca stie cineva, poate prietena ei scolarita, sau daca da cineva de un link intamplator.

Peste ea se poate fie     https://nimfomane.com/forum/topic/138024-ana-25-ani-0755911040-vizita/

si    https://nimfomane.com/forum/topic/109779-alege-plăcerea0748967503/ 

o zic din recenzii citite.

Eu tot ce am vizitat e mult sub nivelul ei.

Link spre comentariu
Vizitator valtoggle
Reputație: 0

pana la urmă, mai activează undeva in țara? poate sa spună cineva?

Un coleg o acuza intr-o postare de si de  sfidarea clientului si l-am contrat de cateva ori. Se pare ca are oarecum dreptate. Avand o absenta peste o luna ar fi putut sa faca o scurta postare de genul "sunt retrasa pt 3 luni" sau "definitiv", nu o costa prea mult timp si arata totusi putina atentie fata de colegii care au apreciat-o.

Link spre comentariu

Salutare, colegi.

Am fost la Bianca (numarul nou 0752894947)

Totul a fost ca in recenziile precedente alte mele, de nota zece.

Totusi, m-am grabit sa fac o programare pentru 1 ora, dar n-am mai avut chef si puteri de a doua tura. A fost foarte dragut cand mi-a intors banii chiar daca a fost greseala mea si nici macar nu i-am cerut inapoi.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...