Sari la conținut

Adriana - 0729490869 0748911872


Postări Recomandate

  • Oras:Ro
  • Oras:Ro

Singura si ultima mea poveste cu domnisoara s-a petrecut pe la inceputul anului.


M-am trezit intr-o dimineata mai deprimat si domnisoara Adriana a fost prima care a raspuns la telefon (cred ca am sunat in jur de 10:30 a.m.). M-a programat peste aprox. o ora, vocea ei la telefon nu mi-a placut, era groasa si grava, dar a fost foarte amabila si serviabila.
 

La ora stabilita, am ajuns in zona, cu mici eforturi, din cauza taximetristului, dar m-a indrumat ea pana la scara unde locuia. Cand mi-a deschis, nu am avut cel mai placut sentiment, dar am ales sa raman.


Voi detalia fiecare aspect.
 

Locatia : garsoniera saracacioasa, cam 15-16 m2, cu tot cu baie, umezeala, miros nu foarte placut. Baia, ingusta, nu foarte curata. Voi oferi nota 4.


Aspectul fizic : Incep cu varsta .. ea a spus 24 parca, eu zic ca are lejer peste 27. Nu imi place sa descriu fiecare parte a corpului, dar in cazul ei, daca iei individual formele, nu sta rau la niciun capitol, dar luata ca intreg iti transmite o senzatie neplacuta, de femeie lipsita de frumusete sau atractie. Fața o dezavantajeaza puternic, are ceva foarte masculin si niste contururi prea abrupte. Nota ar fi 6.


Plata, 150lei/ora, am ales varianta care includea analul, banii ceruti inainte, ON, NP, nu FK, nu CIM, nu CIF.

Mi-a oferit un prosop deloc grozav, dar curat, am facut dusul si m-am intors in camera. Ea astepta dezbracata complet, intinsa in pat.


Oralul, facut cu simt de raspundere, dar fara sa te impresioneze cu nimic. Dupa vreo 8 min, ii spun sa se opreasca, reusise sa ma pastreze erect, o rog sa se intoarca, sa stea in patru labe. Cand isi intoarce fundul spre mine, simt ca ma loveste un atac cerebral, o priveliste dezolanta, imi e si greu sa detaliez, parca tocmai au „pompat” cel putin 3 negri vânjoși, in gaurile ei, inaintea mea. Erectia mea s-a dus ca un avion in picaj spre 20-30%. Ea isi da seama ca ceva nu e in regula si ma intreaba „S-a intamplat ceva? Ai patit ceva?”. Eu deja vizualizam momentul in care ma voi imbraca si voi iesi linistit pe usa.

Ea totusi insista, hai sa ne odiihnim putin, hai sa stam asa, hai sa facem asa. Ma intind in pat imi face un oral, in timp ce o ating, dar simteam o raceala de cavou, pe care ea nu cred ca isi da seama ca o transmite. Atitudinea ei e placuta, la exterior, dar ceea ce transmite e similar cu un sloi de gheata.

 

Ma trezeste spre 80-90% erectie cu acel oral si ii propun sa se intinda pentru a continua din pozitia misionarului. Am continuat sa lucrez din pozitia asta, parca cu un nod mare in gat, nici macar aproape de momentul finalizarii. Ea gafaia si scotea niste sunete false, care ma detasau si mai mult de moment. Am continuat sa ma misc dintr-o intertie mai mult, cu o erectie pe la 50-60%, fara sa-mi dau seama cat timp a trecut, cred ca puteau sa treaca linistit 2-3 ore fara sa-mi dau seama ce se intampla. Constata ca sansele sa ma termin erau inexistente, vede lehamitea cu care dadeam si imi spune ca mai bine ma termina cu un oral, dar sa o anunt cand imi vine. Am zambit si i-am spus simplu ca pare prea sigura de desfasurarea evenimentelor. S-a pus intr-o pozitie comoda si a inceput tată .. un oral de o violenta incredibila, fara sa puna mana, cred ca o dureau falcile, gatul, gura, si tot ce mai include. A durat cateva minute in care m-a pastrat erect, am avut cateva zvacniri, dar nu am ejaculat. Am renuntat... 

 

Avea un regret in glas la final, dusul, imbracat, am primit 50 lei inapoi, pentru ca nu facusem anal si am disparut. Timp total 50 min.
 

De revenit, eu nu mai revin, dar nici nu o acuz de nimic. Am incercat sa nu jignesc cu nimic pentru nu ar fi cinstit din partea mea, nu merita.

 

Inchei cu un rezumat al notelor : Locatie – 4, Amabilitate – 9, Aspect – 6, ON – 7 (pt. efort), Normal – 5, GFE – 3 (rece ca o zi de decembrie).

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator Scrat
Reputație: 0

Desi eram putin reticent in a vizita domnisoara din topic, dar cum la multitudinea de telefoane date altor fete ori aveau telefonul inchis, ori nu raspundeau, plus faptul ca pretul este rezonabil (eu nefiind doritor de anal), am hotarat sa vizitez si eu aceasta capreoara. Sunat la numarul din titlu, primit informatiile de rigoare de la Adriana, intreb cand o pot vizita si ma intreaba cand doresc, primesc raspunsul ei ca pot si acum, deci plec spre fata.


Poze : Reale, dar o avantajeaza destul de mult.

Locatie : O garsoniera transformata din ceva uscatorie sau ma rog, zona Bucovina, mica mica, curata, aranjata corespunzator (nu m-am dus sa cumpar hogeacul fetei), baia curata si un gel de dus pentru folosinta, prosop curat si uscat, deci aici un + de la mine.

Aspectul fetei : Caprioara (cea din poze) sincer ... arata mai bine in poze, blonda, inalta, cam 27 de ani, sani frumosi dar putin cam moi, imbracata in lenjeria alba din poze si incaltata in pantofi cu toc. La prima vedere nu este o frumusete, poate daca s-ar machia putin ar fi mai bine, fund frumos si picioare frumoase.

Prestatia : M-a poftit in camera, acolo am mai discutat din nou ceea ce ofera si preturile, am stabilit ce si cum dupa care desi eram dusuit de acasa, am primit prosop uscat si curat si am trecut la igienizarea corporala. M-am prezentat in camera si fara menajamente i-am cerut sa faca si ea un dus (nu ca as fi simtit ceva, dar asa sa placa si clientului) ... a acceptat si s-a dus la dus fara sa comenteze nimic, din nou un + de la mine.

A revenit in camera dusata proaspat, unde am trecut la ceva mangaieri de ambele parti, asta dupa ce am pus-o sa se imbrace din nou in acea lenjerie alba care de altfel ii sta bine. I-am comunicat ca stau o ora dar vreau numai un nr dar cu un preludiu mai lung. Probabil ca s-a bucurat ca am vazut o schimbare de atitudine, devenind mai calda si mai pisicoasa. Pus caciulitza si trecut la un oral bunicel, ea pe pat si eu in picioare, deci fara CIM si COF dar am inteles ca accepta COB (nu sunt interesat). Deja erect i-am cerut sa ne asezam pe pat amandoi unde am trecut la un normal misionar, apoi schimbat cateva pozitii unde nu a avut nimic de obiectat, la final o mama iedului unde si datorita posteriorului frumos as putea spune, am terminat in caciulitza. Pe parcursul prestatiei a gemut usor, fals sau nu, dar nu m-a deranjat acest aspect (decat una care geme si vorbeste aiurea cand i-o tragi, mai bine asa).

Am mai stat putin de vorba dupa care dusul de rigoare si am plecat.

Timp : Cam 50 de minute cu tot cu dusuri si discutii, nu a pomenit nimic de timp pe toata durata prestatiei. Unii colegi au afirmat ca este mecanica fata, sincer nu am vazut asta, cred ca depinde mult si de dispozitia in care o prinzi si plus ca eu eram primul client pe ziua aia, asa ca nu a fost ceva extraordinar dar pot spune ca a fost destul de acceptabil pana la urma.

Note :
Locatie = 8 mica dar curata
Aspect = 8 poate daca s-ar machia ar primi nota mai mare
GFE = 7 (fara FK, CIM, COF) totusi amabila. Aici depinde si in ce pasa o prinzi pe fata si cum te comporti cu ea.
Oral = 8 (chiar daca am facut protejat stie ceva meserie)
Normal = 8 (nu a comentat la nicio pozitie care i-am solicitat-o) poate fi mai activa totusi
Anal = nu am cerut, nu sunt curios, dar face cu +50 ron.

Pret : 100 ron ora oral si normal si cu anal 150 ron ora. Am platit 100 ron fara anal.

In concluzie : acum depinde de fiecare cam ce doreste de la o escorta. Eu unul poate mai revin dar numai o data maxim de 2 ori, pentru pretul acceptabil. Fiecare cu gusturile lui, dar decat sa dau la alte pustoaice cu basini in cap 100 ron pentru 20 de minute de fast-fuck, prefer asa.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Am punctat la colega..bine descrisa mai sus,am platit 100 ron dar nu am stat mai mult de 20 min,fara GFE prea mult desi comportament destul de k,fara figuri..ca aspect nu-ti inspira mare lucru,putin cam trecuta,e adevarat ca are fund fain,sanii cam prea moi..oral nu a insistat foarte mult.normal am terminat destul de repede.

Nu avea ce sa ma susrprinda prestatia pt ca nu e prima oara cand merg pe la ea,prima oara am fost cand statea pe Felix la parter,acuma am mers pt ca tot una din Bucovina nu mi-a raspuns la tel..

Note:

Locatia:6

Aspect fizic:6,5

Oral:7

Normal:7

Anal:nu prea ma intereseaza,plus ca e forjata rau 

Per total e bine de trecut la palmares.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

am trecut si eu pe la eadar acum cativa ani buni pe vremea aceea statea pe o str de pe calea aradului in stanga mi se pare. Primirea mi-o aduc bine aminte ca a fost intr-o costumatie sexy, dar si de cainele pe care il avea imi aduc la fewl de bine aminte.Eu nu am fost de loc multumit de ea  am luat 1h, 1 nr a mers ft bine oral si normal cu e toate ca nu imi era tot una, cainele latra din cealalta incapere de zici ca acum acum trecea prin usa si ma rupea, dar al 2-lea nr numa in graba si mecanic , tin minte la un moment dat mi-a si spus ceva de genul "te mai termini azi" sau  oricum ceva in genul de mi-a pierit tot cheful . Nu  am mai revenit niciodata stiu ca pe celalat forum roesc.ro era la rubrica "de evitat"

am fost si eu acum 2 zile la ea si pot sa zic ca fata nu e o frumusete,e ok,la corp arata bine si pot sa zic ca cu mine a fost foarte de treaba si sociabila,am vb despre multe lucruri am stat o ora si 10 si nu s-a uitat la ceas niciodata.Probabil cum spunea ea:cu aia cu impresii in cap asa ma port si eu dar in general ea se comporta frumos cu toti.Pot sa va mai zic ca face un oral excelent cu deep,acuma depinde de marime dar nici eu nu sunt la pitici etc,analul foarte stramt.Garsoniera e mediocra dar nu pentru priveliste la ocean m-am dus.Per total fata foarte ok,recomand,eu probabil ca o sa mai revin.

Link spre comentariu
Vizitator Scrat
Reputație: 0

Colegule @analiticul ... te rog sa revii cu o recenzie cat mai apropiata de regulament. Vezi mai sus alte recenzii, sau citeste regulamentul referitor la cum trebuie sa arate o astfel de recenzie. Observ ca esti de putin timp inscris, dar cred ca daca faci un mic efort si revii cu o recenzie mai detaliata, vei avea o multime de useri care vor aprecia asta (inclusiv eu, iti voi acorda +1).

Succes !

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

am fost si eu acum 2 zile la ea si pot sa zic ca fata nu e o frumusete,e
ok,la corp arata bine si pot sa zic ca cu mine a fost foarte de treaba
si sociabila,am vb despre multe lucruri am stat o ora si 10 si nu s-a
uitat la ceas niciodata.Probabil cum spunea ea:cu aia cu impresii in cap
asa ma port si eu dar in general ea se comporta frumos cu toti.Pot sa
va mai zic ca face un oral excelent cu deep,acuma depinde de marime dar
nici eu nu sunt la pitici etc,analul foarte stramt.Garsoniera e mediocra
dar nu pentru priveliste la ocean m-am dus.Per total fata foarte
ok,recomand,eu probabil ca o sa mai revin.

 

Nu ai revenit = ai mai primit inca un -1!

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator Scrat
Reputație: 0

Auzi colegule @Analiticul, nu vreau sa fac aici cu tine chat sau off topic. Nu stiu cat ai inteles din ce ti-am scris eu mai sus ... probabil nimic. Daca tu crezi ca a copia din nou recenzia si a o pune ca pe o poezie este tot ce trebuia facut (culmea, nu lipseste niciun cuvintel din cea veche) ... atunci iti spun sincer ca te inseli amarnic. Ma cam mananca degetele sa-ti dau un - 1 (nu o fac, pentru ca nu am dat niciodata de cand sunt pe forum).

 

Daca ai chef de mistouri, treaba ta. Numai ca adminul si moderatorii nu sunt extraordinar de indulgenti cu cei ca tine, crede-ma sincer.

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

@Analiticul observ ca nu ai luat in serios ce ti-a cerut confratele Max_paine (mie nu mi-a durut degetul ca sa iti dau un  -1)

 

Ai 24 de ore la dispozitie sa revii cu o recenzie regulamentara (ghid in semnatura)!

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

 

  1. In urma cu 2 ani am fost si pe la Adriana, ce m-a determinat sa o fac a fost pretul de 150 ron ora sex total, deabea dupa experienta avuta cu ea mi-am dat seama k nu e mult deloc, ba dimpotriva la serviciile slabe oferite de ea ar merita mai putin. La corp nu arata rau deloc, sani maricei, fund sexy...dar prestatia lasa de dorit, foarte rece si mecanica, te grabeste sa termini cat mai repede cu toate k te inghesui pe o canapea mica si in camera un miros de fum park era bar, ca sa nu mai zic si de cainele ce era inchis in bucatarie si latra intruna. primul nr cu un oral grabit apoi urmat de un anal, in care eu am facut toata treaba pe la spate. Ca si atitudine e ok, comunicativa, serviabila, tin minte k aveam o durere de cap si ea mi-a oferit o pastila fara sa-i cer. Insa la al doilea nr nicio sansa sa mai termin, a avut ea buna vointa si a insistat cu un oral fortat dar degeaba odata ce nu mi-a placut de la inceput....merita vizitata doar odata, pt palmares mai mult .

 

 

 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

am fost din nou la d-soara ,eram pe fuga si eram in zona, am sunat dar avea client si mi-a spus ca ma suna ea cind se elibereaza.zis si facut m-a sunat <mi-a dat bip> si am sunat-o eu ma programat instant ca urmatorul client,si mi_a zis ca sint ultimul pe ziua respectiva pt ca era obosita.nu stiu altii cum sint dar cu mine s-a comportat super decent,chiar daca rece, nu vreau altceva-pt mine a fost chiar prietenoasa desii am fost doar a doua oara la ea.eu vreau sa ma m-ai duc la ea pt ceea ce ofera.locatie aceeasi,amabila dar rece,am vrut doar o finalizare,oral np plus anal protejat,desii am plecat pe gindul ca vreau normal protejat.pt mine analul este doar o fantezie,si i_mi place faptul ca femeia m-il ofera ,nu actul in sine care e la fel cu un normal bun;dar am ajuns la locatie,eram un pic si grabit,am cerut oral np,facut asa cum imi place,cu tentative de de deeph,trecut dupa aia la pozitia capra,dupa care am terminat cam in 10min.in total am stat cam 25 min cu 2 dusuri de rigoare eu si cu unul ea la inceput,lucru de apreciat.nu vreau s-a spun ca ar fii grozava dar pt mine este ceea ce caut acum,o respect pt punctualitate si cred ca face un oral bun.daca ar face si cim cred ca asi cauta-o m-ai des.oricum vreau sa o recomand pt cei care vor o descarcare decenta,eu sigur o sa o m-ai vizitez ,pt ca acum nu vreau m_ai mult

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Blonda,Rafinata,senzuala,pasionala si atenta,curata si ingrijita ofer Sex Total si companie intima domnilor si cuplurilor generoase.Cer si ofer igiena si discretie. Caracteristicile se pot vedea din pozele reale si recente care imi apartin. TEL. 0729490869.

 

post-77454-0-07515500-1369392843_thumb.jpgpost-77454-0-11330500-1369392845_thumb.jpgpost-77454-0-00998300-1369392846_thumb.jpgpost-77454-0-87624800-1369392846_thumb.jpg

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:vest
  • Oras:vest

Locatie in zona Bucovina,ap la parter cu una camera, facuta din uscatorie ,micut ,ingramadit,are un caine pe care il tine in bucatarie,iar fata inalta,blonda ,ma asteptat in costum sexi alb ,curata,un pic deranj in gurita,ma refer la dantura,insa cam plictisita dupa parerea mea

Am sunat pt o programare,mia explicat ce ofera ,si am poposit cum se spune la adresa indicata

Primit prosop curat ,un dus scurt,si inapoi in camera A inceput sa o mangaie pana sa ridicat baiatul,am rugato sa puna un balonas,dupa care a executat un oral fara a avea vreun chef,la care vazando asa plictisita ,am intorso caprita in pat ,cu mine in picioare si am executato la fundulet ,nu inainte de a pune gagica un deget de saliva la intrare Finalizat in caciulita,unde precizez ca la anal este mai ok decat Carina in sensul ca nu este asa larga,am facut iarasi un dus ,am decartat lozul si la rutina de zi cu zi

Locatie 7

Aspect fizic 7,5 sani cam lasati,un pic paranteza intre picioare, slabuta, ok pt varsta ei

Igiena 8,5 un minus pt dantura

Oral nep 6

Anal 9,5 stramta ,nu larga sa nu stii unde o introduci

Pret 100 ron aprox 20 min

Eu mai revin doar pt anal ,pt alte oferte ,la altele

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

am fost si eu la Adriana si pot sa spun ca in poze arata foarte bine fata de realitate. am ramas pt un nr dar am gresit. oral facut sa fie facut si normal mediocru. cu intrebari de genul mai ai mult pana te termini? nu esti gata inca? mi-a pierit tot cheful. pana la urma m-am terminat si am plecat foarte dezamagit. toata treaba a durat undeva la 20 de min. 100 roni aruncati.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:severin
  • Oras:severin

Desi am fost la ea prima data in 2007,pe atunci activand pe Felix,am sa fac si eu o recenzie..Am fost asa cum spuneam in 2007 pe Felix.Mi-a placut ca facea anal,eu fiind un fan al genului.Vorba aia daca tot iti inseli consoarta,macar sa o faci pentru ceva ce ea nu-ti ofera,sau cu una care e deosebita:).Obisnuiam sa merg la ea frecvent,chiar pot spune ca eram clientul ei de dinainte de a lua cateaua despre se face vb.mai sus.Am uzat de serviciile ei o perioada,pana cand mi-am dat seama ca sunt tampit si devin mai fidel escortei decat nevestei,asa ca am mers sa mai caut si in alta parte,mai ales ca serviciile erau aceleasi,chiar nu venea cu nimic nou desi pot spune inca o data cu riscul de a ma repeta ca eram ,,de-al casei''.Am mai vizitat-o ulterior,in 2008 si 2009,ba nu stiu sigur,dar se prea poate si in 2010.A ramas aceeiasi,cu aceiasi oferta de servicii,doar pretul a crescut de la 100 lei in 2007 la 150 lei in prezent,pret pe care il are din 2009-2010.Una peste alta,sa trecem la notare:

 

 G.F.E. 8.5-9,in functie de starea in care se afla si de vechimea ta ca si client.Poate deveni mai comunicativa si trece de raceala aia.

 ORAL  7-7.5,pentru ca nu accepta C.I.M.,desi face asta de mult timp si ar putea sa mai vina si cu noutati,basca faptul ca zonele adiacente parca nici nu ar exista.

 NORMAL 8,nimic spectaculos.

 ANAL 9.5-10,pentru ca nu face ca altele,ca-i prea mare,ca o doare ca nu mai are lubrifiant destul,scuze de astea de kk.la ea vrei anal face anal.

   Acum sa fac incheierea: deci din 2007 tipa e neschimbata si ca servicii si ca aspect,ceea ce dupa parerea mea e un mare minus pentru ea.Daca tot ai meseria asta,trebuie sa te mai ocupi si de aspect,un silicon,un botox ca vorba aia....poti considera ca este o investitie,plus ca in 2007 avea 26-27 de ani,acum...faceti si voi calculele.Iar la capitolul servicii....nimic nou.De exemplu este o escorta,este in top si nu ii dau numele,dar tot din 2007 o stiu de cand activa in Dacia dar tipa si-a pus silicoane,a diversificat serviciile,adica vb.aia.....tot respectul.

  Sper sa nu fiu inteles gresit,dar vreau sa scot in evidenta evolutia,caci asa cum spuneam o cunosc de multicel,iar recenziile citite sunt identice cu ce am primit eu acum multi ani.Am postat pentru a va ajuta sa faceti o alegere.Una peste alta,pentru a mai diversifica,puteti incerca.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:aici
  • Oras:aici

Sa mutat de langa Giovana pizerie,acum are locatie in C Buziasului,la dracu in praznic,ap cu o camera et 3,fost camin nefamilisti,dar curat.Adriana este cum o stim,vorbeste frumos,curata,vopsita jumate blond jumatate negru,cu celebrul tatuaj delfin aflat la locul lui.

Servicii ,oral neprotejat normal protejat,plus anal la acelasi pret.Am vazut ca acum nu se mai lubrifiaza la sex anal, intra direct, ceea ce inseamna ca este forjata si ea rau de tot.Escorta de categorie medie,veche pe piata,compenseaza prin servicii si atitudine partile mai slabe.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Escorta Rafinata,Ingrijita si Discreta Ofer Sex Total Domnilor Discreti si Curati.Tel.0748911872

 

am gasit azi pe net anuntul asta, pe publi 24, sunat..si raspuns o voce tare porno..:) de regula evit damezele care raspund de parca acum is infipte..dar am zis..ce dracu..e aproape de mine..una doua ajung..merge.

mi-a indicat locatia..pe calea buziasului, aleea neptun parca..usor de gasit..un bloc comunist. apartamente mici, ceasusite..dar macar era curat

mi-a deschis in lenjerie sexy..chilot si ceva deasupra..fata..peste 25 de ani, blonda cu suvite negre, simpatica..corp frumos, sani maricei, bombati..tind sa cred ca pozele de pe publi sunt ale ei.

oferta suna asa..oral plus normal 100 ron, oral plus anal..150 ron

am ales un oral cu normal, finalizare unde vreau eu..:) am sters-o repede la un dus si cand m-am intors ea era intinsa lasciv pe pat, goala ..a inceput cu sarutari pe piept, pe sfarcuri..fain..continuat cu supt de oua, dat cu limba..si intr-un final..l-a luat si pe al mic in gura..oral executat umed, adanc, pervers, rotiri, insurubari, lins..tot tacamul..adica excat cum ar trebuii sa fie.

cand am simtit ca nu se mai poate..ia sa punem noi plasticurile si dai..umezire naturala, destul de stramta..si se vedea ca ii place..am finalizat la ea in gura

ca si pareri personale ar fi cam asa

locatie 5

escorta 8

GF 9

oral 9

normal 8

 personal..o recomand

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

stimabile..eu habar nu am cine e si cine a fost..am dat un search dupa numarul de telefon, nu am gasit-o, de cunoscut nu o cunosc personal, la ea nu am mai fost..am facut o recenzie "reglementara"..daca e cine zici tu ca e..sa facem unirea cu ceilalti :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...