Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Io nu mai înțeleg nimic...
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14759 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Aprilie 20, 2019 Pai pentru “alte beneficii” trebuie sa plateasca el , altfel, chiar daca am cardul lui fara restrictii ...parca platesc tot din banii mei :)))Nu mai explic , s-a inteles ideeaFoarte buna asta. Asta-i ca in bancul:Un tip este oprit dupa ce trece printr-o intersectie de un politist pentru neacordare de prioritate.- Va rog, iertati-ma, am gresit. Nu-mi luati permisul de conducere. Eu cred ca putem sa ne-ntelegem !!!Si-i dadu acestuia 100 de lei ca sa-l ierte.A doua zi se repeta faza la aceeasi intersectie. Politaiul incepuse sa se obisnuiasca si statea in fiecare zi si-l astepta sa greseasca. Si asa a continuat treaba pret de 2 saptamani in fiecare zi.Dupa 2 saptamani politaiul vede ca soferul pe care-l astepta nu mai trece cu masina. A doua zi la fel, a treia zi la fel, .. pret de-o saptamana.In a 8-a zi apare in intersectie cu masina la intersectie, acorda prioritate si trece prin intersectie dupa care politaiul il opreste.- Unde-ai fost domnule pret de-o saptamana ?- Pai, sa vedeti, am fost in concediu.- Pai cum asa, ai fost in concediu pe banii mei ??? 4
bbbbbbbbbbbbb Reputație: 2 Postat Aprilie 20, 2019 Autor Postat Aprilie 20, 2019 Nici eu nu mai inteleg:))
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 13b!Sâmbăta este târg la Obor!!!Găsești acolo tot ce își poate dori suflețelul unei domnișoare vulnerabile.În Rahova chiria este Ieftină... Cam la același preț ca în Plopi. :) Dacă îi oferi un permanent Te-ai scos cu coaforul ;) Cardul ăla nelimitat...este o cartelă cu 10 călătorii - 20 de lei! O plimbi de'o amețești!!!Unde vrea ea - ai atâtea magistrale la dispoziție. :)Ca'n vacanțe...destinații la alegere! Hai spor la sponsorizare! Up!! 2 2
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 13b!Sâmbăta este târg la Obor!!!Găsești acolo tot ce își poate dori suflețelul unei domnișoare vulnerabile.În Rahova chiria este Ieftină... Cam la același preț ca în Plopi. :) Dacă îi oferi un permanent Te-ai scos cu coaforul ;) Cardul ăla nelimitat...este o cartelă cu 10 călătorii - 20 de lei! O plimbi de'o amețești!!!Unde vrea ea - ai atâtea magistrale la dispoziție. :)Ca'n vacanțe...destinații la alegere! Hai spor la sponsorizare!https://youtu.be/k3ldCL5vRdk Up!! Unii ne multumim cu putin , altii spun “Cu putin sa te multumesti tu” :) Ia spune tu, @cozo, doar atat oferi unei posibile don-soare? Putin, dle, putin....https://youtu.be/Nn6GcXx8nl4
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 * Ia spune tu, @cozo, doar atat oferi unei posibile don-soare? Putin, dle, putin.... Eu nu am nimic (important) de oferit!!! Daaaaar... Din puțin se (poate) face mult :)Plus +++++++ că ie (aproape) imposibil să găsesc aici o (posibilă) domnișoară! ;) Ia... :) ce-mi oferă mie? :huh:
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Eu nu am nimic (important) de oferit!!! Daaaaar... Din puțin se (poate) face mult :)Plus +++++++ că ie (aproape) imposibil să găsesc aici o (posibilă) domnișoară! ;) Ia... :) ce-mi oferă mie? :huh:Iti ofera atat cat oferi :)) dar nu cred ca gasesti pe aici, intra pe matrimoniale :))
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Iti ofera atat cat oferi :)) dar nu cred ca gasesti pe aici, intra pe matrimoniale :)) Io nu intru oriunde... 2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Astea cu sponsorizarea sunt atât de vechi...M-am oprit din treabă asta, că ies mult mai ieftin...
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Am o intrebare pentru domnul Cozonac și d-șoara Karina:"Vă mai iubiți mult?"
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Am o intrebare pentru domnul Cozonac și d-șoara Karina:"Vă mai iubiți mult?"Mai Akes, la tinerete, se iubește in multe feluri...Așa, după 35 zic Io, îți cam dai seama ce ai făcut, ce faci, cum faci, de ce faci...Până atunci...canci...:laugh2Nebunie.Și?De ce nu ? :D
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Am o intrebare pentru domnul Cozonac și d-șoara Karina:"Vă mai iubiți mult?" Nu stiu daca esti ironic sau nu, nici nu ma intereseaza , o sa raspund scurt : Noi da , mai mult ca niciodata :))Dar tu , tu pe “Akesandra” o mai iubesti?
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Nu stiu daca esti ironic sau nu, nici nu ma intereseaza , o sa raspund scurt :Noi da , mai mult ca niciodata :))Dar tu , tu pe “Akesandra” o mai iubesti? Hello d-soara Karina. O sa raspund scurt si eu:- am fost putin ironic si putin serios. In nota timpului frumos de afara.- ma bucur sa vad ca oamenii se inteleg, fie prin iubire, simpatie, prietenie, amicitie.- am iubit cateva femei pana acum, mai iubesc si acum. Nu stiu cine este "Ake...", sa fie vorba de alter ego-ul meu sau imaginea mea feminina?
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Hello d-soara Karina. O sa raspund scurt si eu:- am fost putin ironic si putin serios. In nota timpului frumos de afara.- ma bucur sa vad ca oamenii se inteleg, fie prin iubire, simpatie, prietenie, amicitie.- am iubit cateva femei pana acum, mai iubesc si acum. Nu stiu cine este "Ake...", sa fie vorba de alter ego-ul meu sau imaginea mea feminina?Deviem putin de la subiect , eu aici imi caut sponsor :))Daca ai vreo cunostiinta anunta-ma , daca nu , sa nu deviem si mai mult !P.S-am citit cateva replici pe topicul unei don-soare de aici si as vrea sa-ti spun doar atat , respectul niciodata nu se cere, se castiga ! O seara frumoasa .
brett03 Reputație: -17 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 ce topic de rahatse milogeste unu de tarfele din banat sa le futa si sa dea cu bani in eleforumul asta e un circ ieftin ba mergi la facultati, o sa te usureze alea de toti banii pe care-i ai 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 20, 2019 Am creat acest topic pentru unele fete care cauta relati discrete cu anumite beneficii si obligați.....totul foarte discret... câți cm ? :)))
brett03 Reputație: -17 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 descentrato, pt tine gentlemeni sunt numai barbatii cu pula mica 1
Vizitator unicool Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 descentrato, pt tine gentlemeni sunt numai barbatii cu pula micaasta e afirmatie sau intrebare? ....daca nu te incadrezi in federatia ultra secreta a baronilor care cauta fete de sponsorizat nu te baga bre ca ne amesteci chakrele!vii aici si faci galagie....se sperie pestii......si ne mai trimiti si la facultate.....tocmai cand aveam de gand sa ma barbieresc, sa-mi fac o tunsoare cu model in ceafa, sa-mi pun trening-ul cel nou si pantofii cu lac sa dau o tura pe la facultate tu imi scrii fara cratima.....inteleg ca la facultate ai mers doar sa agati fete nu sa frecventezi cursurile nu? @karinaa.....nu ma incadrez chiar la ce ai cerut tu, dar cand ajungi prin Timisoara poate iti fac o vizita sa ma revansez pentru minusul ala ce mi l-ai dat acum vreo 2-3 saptamani.@ inesuka......merge 21?
brett03 Reputație: -17 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 un smecher care vrea sa sponsorizeze o fata nu deschide topiceesti un parlit, un neica-nimeni, se vede ca nu stii cum sa pui mana pe cele mai bune gagici
Vizitator unicool Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 un smecher care vrea sa sponsorizeze o fata nu deschide topiceesti un parlit, un neica-nimeni, se vede ca nu stii cum sa pui mana pe cele mai bune gagicibunul Dumnezeu sa te binecuvanteze! copyright @ Brigitte Nastase :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :pope :pope :pope :pope 2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze! copyright @ Brigitte Nastase :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :pope :pope :pope :popeL-a binecuvântat După mintea lui, a futut-o și pe copyright :laugh2 :laugh2
ecu852 Reputație: 45 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 20, 2019 Cu acest comentariu ti-ai cam taiat creaca de sub picioare :)) Si eu care-s in cautare de mai multi sponsori , eu care te voiam pe tine unu’ din ei ... :))Dar tu ...olteanca sunt :)Si sa nu ma intrebi daca imi place la Timisoara, imi place poate la fel de mult cum le place fetelor voastre la Bucuresti. ;)Ma poti avea pe mine sponsor :D poti sa imi dai mesaj in privat?
Postări Recomandate