Sari la conținut

Ella 0791199372


Vizitator orpheus

Postări Recomandate

Vizitator orpheus
Reputație: 0

POZE REALE!! Confirm cu tatuaje

Ella este numele meu, si sa te fac fericit este dorinta mea♥️! 22 de trandafiri in buchetul vietii este varsta mea. Sunt o fire jucausa si imi place sa las inhibitiile. 
Pun mare pret pe igiena din casa dar si cea personala! Stau intr-un loc curat. Discretie maxima! 
Suna-ma si nu vei regreta!

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bruneta-poze-reale-53-kg-1-60-m/57g9023d896g7ehhd0010604geg4h93i.html

post-276770-0-31120400-1555305438_thumb.jpeg

post-276770-0-91131000-1555305446_thumb.jpeg

post-276770-0-67074600-1555305456_thumb.jpeg

post-276770-0-86044500-1555305464_thumb.jpeg

post-276770-0-62337900-1555305473_thumb.jpeg

post-276770-0-63813800-1555305488_thumb.jpeg

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea

Am avut interactiunea cu Ela saptamana trecuta. Eram sub presiunea timpului dar curios din fire dupa vizualizarea pozelor din anunt si o convorbire telefonica imi iau inima n dinti si hai sa n cerc ca doar nu o fi foc. Am ajuns la locatia Prima Universitatii unde imi deschide usa o fiinta miniona dar frumusica foc cu trasaturi frumoase si corp bine structurat sanii frumosi tari la atingere si hotarasc sa raman deoarece am ramas placut surprins la ce am gasit in locatie. Dupa o fuga rapida la baie revin in dormitor si trecem la actiune pe repede inainte. ON bunicel ca de adolescenta apoi trecem la normal LOT apoi voiam sa mi infig palmele in fundul ei obraznic si am pompat in doggy pan la finish desi doream finalizare COB aprobata din partea Elei dar n am rezistat penetrand-o adanc in doggy avand o priveliste frumoasa. Poze reale igiena ok conversatie ok nu te grabeste accepta pozitii dorite telefon silent. Eu zic ca merita vizitata.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea

Eram interesat de o finalizare. Am achitat 150 cand a venit de la baie inainte sa nceapa actiunea. Parca zicea ca din Buc a venit. Nu prea avea accent grav de sudista. Zicea ca e sg in locatie. Nu am simtit forfota pe acolo nici nu m a interesat de investigatii pt ca nu am fost deranjat si eram sub presiunea timpului. Din puctul meu de vedere e ok fatuca

  • Like 2
Link spre comentariu

Am fost si eu ieri, la "Ella". Prima data am sunat, a zis frumos poezia. Cand am ajuns la locatie, nu a raspuns. Dupa m-a sunat ea inapoi la scurt timp si am intrat. Mai mult curios am urcat, si surpriza, este cea diin poze. Companie placuta. Mi-a explicat ca trebuia sa o sun inainte sa plec spre destinatie, am avut noroc ca s-a eliberat destul de repede. Mi-a spus ca suntem multi care o sunam, dar nu spunem in cat timp venim. Domnisoara este foarte curata si glumeata, chiar voi mai merge.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator orpheus
Reputație: 0

Neserioasă. Primul venit ,primul servit. După așteptare de 20 minute în parcare am zis pass, mă duc la alta. Asta e neserioasă iar cealaltă cu topic puștioaică e țepară. 

  • Like 7
Link spre comentariu

Bunaaa, eu sunt Ela, fata din anunt. Cred ca pe o
Parte din voi am avut buna placere sa va cunosc! Am 22 de ani, 52 de kg si 1.6 m. Nu sunt de mult timp
La voi in Oradea. Nu am intrat pe forum pana acum, deoarece nu stiam de existenta lui.


Sunt in zona Prima Universitatii. Sunt singura in locatie. Programul meu este unul flexibil, zile in care stau pana mai tarziu, si in urmatoarea incep mai de dimineata, sau cand incep devreme si nu stau pana tarziu. Trebuie sa fiu si eu odihnita si fresh pentru voi. De multe ori, oboseala isi spune cuvantul.

Serviciile mele sunt:
- NP
- OP/ON( in functie de igiena si este 50 lei extra)
- masaj
-indeplinesc cateva fantezii
- finalizare !! Doar corporala!!!
!!!!!NU FAC ANAL SI NN si finalizare orala sau faciala

Cadoul:
- 100 / 150 ( pt ON)
- 200 / 250 ( pt ON)
- 300 h - hotel

Am citit acum cateva nemultumiri in privinta programarilor.. sunt foarte multi care suna, intreaba si inchid. Si dupa ma suna ca sunt in zona mea. Tuturor le explic sa ma sune cu min 30
Min de a veni, pentru a nu crea neplaceri. Dar mai sunt si care vin direct, fara sa anunte.

Imi place discretia. Nu raspund la telefon in timpul petrecerii.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator orpheus
Reputație: 0

Am citit acum cateva nemultumiri in privinta programarilor.. sunt foarte multi care suna, intreaba si inchid. Si dupa ma suna ca sunt in zona mea. Tuturor le explic sa ma sune cu min 30

Min de a veni, pentru a nu crea neplaceri. Dar mai sunt si care vin direct, fara sa anunte.

 

Imi place discretia. Nu raspund la telefon in timpul petrecerii.

Important e să înveți din greșeli. Seară faină.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758290800
  • Oras:Oradea
  • Telefon: 0758290800
  • Oras:Oradea

Am ajuns azi la d-ra.Cart Prima Universitate,apart f dragut,curat,conditii ok..Despre Ella pot sa zic ca este ok,optat pt o fin on+np 150 lei.Pozele ca intotdeauna avantajeaza subiectul..😜dar in ansamblu a fost o intalnire reusita,oralul executat cam "stangaci",montarea prezervativului cam la fel,dar asta pe mine ma face sa cred ca este la inceputul carierei,decu nu o depunctez din cauza asta.Normal,2 pozitii in care se implica in totalitate,nu este Kim dar e tinerica si frageda,+ca e noutate pt mine,de asta am sa-i dau un 8,5 per total.Cel mai mult mi-a placut calmul ei,reusesti sa te relaxezi in compania ei.O recomand,de revenit probabil in toamna daca va mai fi pe aici,pana atunci fac o pauza.Spor si bafta sa aveti !

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA

Sub chenarul in care se scrie raspunsul, ai optiunile "Attach" si "Alege fisierul"

Acele doua butoane se folosesc pentru atasarea pozelor.

Daca nu poti de pe versiunea mobila, jos de tot ai un buton albastru cu "Versiunea full"

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Asa...sa incepem cu concluziile :)

8 pe linie.

Tarif 100/200 cu 50 extra onp doar la prima finalizare.

Pozelele seamana in proportie de 80%.(a dat extensiile jos).

Pare putin timida sau cel putin tacuta dar se da pe brazda pe parcurs. Desi nu accepta onp doar prima finalizare si cu extra cost se pricepe si e rabdatoare sa ridice toate panzele sus.

Pret calitate e bun e de vazut o data...de revenit cam 50-50 depinde de gusturi. Mie mi-a placut.

Prima Universitatii locatie spor la treaba.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

'na seara/dimineata la oradeni,

 

Vizitat si eu caprioara, la sfarsit de week-end.

Vaz ca nu prea va inghesuiti cu comentariile, sau poate asa sunt oradenii – mai eficienti: scurt si la obiect

Eu sunt mai romancier de felul meu, sau mai “commentator sportive” cum vreti sa o luati….deci cititi pe diagonala, sau “pe randuri”, functie de cat timp si ce disoozitie aveti.

 

Note (subiective);

Locatie: 9; prima (n-am inteles ce naiba inseamna asta, dar voi stiti, e clar...de ce nu "a doua"?) Universitatii, bloc nou apartament super curat si frumos mirositor. Baie uscata, dotata cu geluri, pat mare, numa' bun.

De ce 9? Pentru ca, fata de ceea ce sunt eu obisnuit, este o zona cam "in camp" si expusa curiozitatii celor care locuiesc in perimetrul respectiv. Probabil ca partea cu curiozitatea am simtit-o eu mai mult decat altii, fiind nevoit sa astept un pic accesul la titulara la o ora la care eram singurul care se fataia in sus si in jos pe-acolo, luminat "a giorno" de felinarele stradale.

Ella: 8-9; eu sunt adeptul formelor (sa ai pe ce pune mana, nu in ce te ingropa...sa fim clari) dar ma inteleg destul de bine si cu genul "slim".

Caprioara e cea din poze (cel putin corpul e fix cel din poze : deci stiam foarte bine la ce merg...sani medii (la fata locului dovediti fermi si extra-buni la framanat + sfarcuri care sunt un deliciu cand se sumetesc), funduletz obraznic, tare si rotunjor, taliutza....pielea fina. Scad nitzel (fata de ceea ce ma asteptam) pentru chip; pozele sunt 100% ale ei, dar sunt profesionale - machiaj bun, pozitie "studiata", lumina buna. La fata locului, e un pic "pe langa" poze, sau poate nu a avut timp (si motiv, la ora aia) sa reia toate etapele intrarii "in poza". Oricum, poza 2 din prima pagina mi se pare cea mai apropiata de "aerul" titularei reale.

Igiena: 10; aici chiar nu exista comentarii...epilata, piele usor parfumata, chiar a folosit apa de gura inainte de "meci" (desi i-am comunicat ca eu nu-s cu fk-ul). Dush facut fix inainte de primire...garantat.

GFE: "mediu/scazut"; eu nu prea pun note...mi s-a atras atentia la mine acasa ca, daca "nu cu fk", nu-s indreptatit sa pun note; sa nu bag lumea-n eroare. Dar considerand GFE-ul ca "senzatia de a fi cu o amica la care vii de-un chat si una mica, daca o prinzi (sau o aprinzi) in the mood" apreciez cat de mult ne-am apropiat de ea...si unul de altul; adik sa nu te simti ca un necunoscut care a bagat "1 leu" in aparat, sa "traga" o data...sau de 2 ori, functie de tarif / conditie fizica..

OP: 8; bunicel pentru al' mic, umed si constiincios, dar totusi cam semi-deep si cu un pic de manutza atat ca "opritor" cat si ca ajutor. Fara sa bage in seama imprejurimile apropiate sau restul "prelungirii inutile" care eram ...eu

NP: 10; cu mangaieri, strans in brate, contre, etc

Cado': 200/1h

Concluzia: nu prea am click-ait noi, si as zice ca e cam timida (ea zice ca nu), si pare ori mai "incepatoare" ori pusa nitzel pe just-fuck; focus pe actiune, nu pe "prostii" (cum ar fi atmosfera creata, de exemplu); dar merita vizitata.

90% din asteptarile mele, construite din recenziile voastre, s-au concretizat...chiar 110% din asteptari, daca ne referim la seriozitate.

 

Povestioara (suport/intelegere note)

 

Avand programata o deplasare, m-am apucat sa caut o posibilitate de relax, cu ceva zile inainte. Baleiat forumul de Oradea si "fixat" pe 2-3 destinatii, ca atat ziua era nasoala (week-end) cat si ora "ferestrei" posibile  (dupa 21.30). Sms-it, wsp-it, singura care a raspuns a fost Ella si stabilt ca sun cand ajung si ne putem vedea...

Ajuns in oras, cazat si luat de la capat cu programarea....spre surpriza mea, si cinstea ei, s-a tinut de promisiunea facuta cu ceva zile in avans :138x

Pierdut un pic timpul cu colegii la bar, dat bolnav si fuga la taxi; Acu', dixtractie maxima...eu cam stiam cat fac, pana la "prima" aia, de pe google; telefon la caprioara si "gata, am scapat; da-mi adresa exacta sa o spun la taxi si vin. Cam cat crezi ca fac pana la tine, de la htl X?"

Ea: stai un pic, ca acum merg si eu spre locatie...si-apai nu stiu cat faci, ca nu-s de aici! :shocked WTF????

2 straini in noapte, sa gaseasca locul si momentul!

Ma rog, zis adresa, mai invartit eu putin, mai fumat o tigara, chemat taxi si ajuns imediat dupa ea....mai stat nitel pe-afara, in bataia reflectoarelor si vecinilor de la balcoane, ca facea dush (aici alta faza mishto  :D  dar o las pe ea sa va spuna acelasi lucru, daca veti fi in aceeasi situatie) si ajuns in iatac.

Sincer, am uitat in ce "neglije" m-a primt ca am intrebat unde pot/putem fuma si eu/noi o tigara la un chat, raspunsul fiind :"aici nu se fumeaza!"

Bang! Futu-i! A ajuns UE cu directivele si in barlogul caprioarelor....fir-ar. :wallbash

M-am consolat la gandul ca suma viciilor fiind constanta, avand in vedere ca "aici" nu se fumeaza si nu se bea (asta n-am intrebat, dar majoritatea caprioarelor sunt mai rele ca nevestele sau sefii de la birou daca vii "abtiguit") inseamna clar ca "aici" se fute maxim...de cel putin 3 ori mai mult! :aplaud

Asa ca trecut la dormitor si asezat pe pat, de-un chat...apartamentul mai are si un living, dar n-am avut onoarea sa-i fiu prezentat :cry2

Stat noi asa, pe pat, si incercat sa "destind" un pic atmosfera sa nu simtim ca doar ne pregatim sa dam toalele jos si sa dam din cur/cap, dar...n-am prea reusit.

Ori eram eu demoralizat ca nu fumez, ori ca n-am fost prezentat livingului pana la "actiune", sau ca ea e mai timida, sau ca o ajunsese oboseala de peste zi, cert este ca eu intrebam, iar ea dadea doar raspunsuri "in aparare"...defensiv spre "nah…ce-are sula cu prefectura".

Fara sanse de “apropiere” si stand eu asa, incordat, sa aud click-uri in urechi sau zumzete de albine, am studiat caprioara.

Corpul, jos palaria pentru "slim" :maninlove ….subtirica, fit, cu forme frumusele, par lung (dar fara extensii, zic eu; sau cu extensii mai scurte ca in poze), ochi negri (parca) buze arcuite nu prea pline, dar nici subtiri.

“aerul” e cel al colegei de banca/birou, tanara si “cruda” care te atrage fara a avea insa nimic “porno” nici in chip, nici in voce, nici in miscari.

Pana la urma cerut la dush, primit prosop mare, curat si uscat, dushuit si intors la terenul de joaca.

Pupacit noi nitzel, mangaiat nitzel eu pe ea si ea pe al mic, sa-l putem baga in pelerina (ca eu-s cu "totul protejat").

Acu' nush ce fiori i-am dat eu ei, dar ea lui al'mic nu prea...el e cam rasfatat asa, si nu se lasa pacalit de nishte simple mangaieri, focusate doar pe el...s-a lasat ademenit pana la urma (sau s-o fi plictisit de "asteptare") si a hotarat sa coopereze; a devenit apt de pelerina, asa ca ....OP. Sarguincios, temeinic, fara proteste de durata, fara dintisori….dar fara artificii si fara urma de interes sau explorare a oricarei zone in afara lu’ gogutza.

Am tras eu ce-am tras de OP, fara pericol imediat de “predare” a pompierului si trecut la NP, misionar.

Aici s-a mai dezghetzat atmosfera (de fapt, incalzit) si ne-am mai mangaiat, pupacit usurel pe gat sau in spatele urechii…fiecare pe unde-a ajuns. Pussy stramta, ventuza, ritm si contre.

Mai misionar pur, mai umeri-craci, trecut in capritza sa simtim si funduletzul si sa ne desfatam cu spatele arcuit si…..mission accomplished.

Dushuit iar, imbracat, chemat Ella taxi (pana la urma eu am prins dispeceratul, ca pe ea n-au vrut-o) si….m-am dat pe usa-afara.

 

Experienta destul de buna, fara prea mare “apropiere”, dar corecta si cu atitudine care promite.

Eu mai revin, daca nu se supara pe mine pentru cele scrise mai sus, si daca o mai prind la urmatoarea vizita in Oradea, ca abia astept sa "simt" progresele.

Macar ca acum ne cunoastem, nu?

 

Respecte la confrati recenzori :hihat

Te pup, Ella.

 

PS titlul a iesit asa pentru ca m-am apucat aseara, dar am terminat-o amu.

  • Like 9

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...