Sari la conținut

Ella 0791199372


Vizitator orpheus

Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Buna dimineata dragii mei, tin sa va urez weekend placut si sa va reamintesc serviciile mele:

 

- 100 lei - o finalizare, max 30min. NP OP

- 200 lei - max. 2 finalizari, 1 ora. NP OP

 

!!!!!+50 lei pt ON, daca IGIENA ESTE CORESPUNZATOARE!!!!

 

 

Stiti foarte bine cei care ma cunosc ca imi place igiena corporala dar si curatenia din casa.

Va astept cu drag😘😘😘

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am reusit sa ajun si eu odata la ea,din pacate a doua oara nu ne am putut sincroniza,dar sigur o sa mai incerc.Zona ok penteu mine,accesibil,loc de parcare si linistit.

Sa tinut de programare.

Am ajuns sus unde ma astepta o fata frumoasa,genu slim dar avand de toate ,exact cum imi place mie.Din punctul meu de vedere mai frumoasa in realitate decat in poze pare.Foarte amabila zambareata,parfumata,piele fina

Din pacate nu am avut suficient timp deci am stat doar o finalizare pret100+50 din partea mea pentru ca merita :)

 

Aspect: 10 draguta, slim, piele fina

Locatie: 10

OP: 10

NP: 10

Atitudine: 10, probabil cine cum merita,din cate am citit se la colegi,dar eu nu am nimic de reprosat

 

O sa revin cu siguranta.

Aveti grija de ea pentru ca astfel de fata nu prea se gaseste la noi.

Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

.....am stat doar o finalizare pret100+50 din partea mea pentru ca merita :)

 

 

Si apoi unii va plangeti ca fetele au preturi ridicate.

Daca unii dintre voi le bonusati in plus macar tineti acest lucru doar intre voi si fata respectiva. Aceasta ,,informatie" nu ajuata deloc pe ceilalti amatori de sex.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator jon21
Reputație: 0

Am fost la Ella inainte de sărbători sa comportat foarte frumos cu mine o fata finită mai mică de statură dar cu o pasarica si fundulet de fetiscana ,scolarita ..igienă super nu ai ce sa bagi de vina ..Ce mi-a plăcut ca a facut dus dupa ce am terminat ..pune pret pe igienă..iam savurat piersicuta ai place sărutat sanii te simti bine cu ea..oral bun protejat...normal a venit peste mine .geme usor .per total a fost ok .nu te grăbește... Note oral 9 , normal 9 Atitudine 10 ...scor 100 ron. Timp 30 de minute...intr-adevar la dus a venit peste mine amintindu-mi ca din timpul meu trece ,sa nu stau mult la dus..dar a fost ok pt mine de revenit...

Link spre comentariu
  • Telefon: "<script>alert(123)</script>"
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: "<script>alert(123)</script>"
  • Oras:Bucuresti

E ceva de fatuca asta? Merita sa ma deplasez din SM la Oradea pentru o

tura cu ea? Pozele alea de studio arata tare bine, in realitate cum arata, care a-ti vizitat-o.

Sa nu pățești ca mine, sa îți confirme frumos tot la tel iar când ajungi, tel închis :))

Link spre comentariu
Vizitator orpheus
Reputație: 0

Fraților neserioasa maxim!!

Am sunat-o de 3 ori, din 20 in 20 de minute și tot amânări. Nu e ce trebuie. Ignore!!

Chiar la început am luat și eu o țeapa de la fătucă, am și scris ,pățenea a fost ceva asemănător cu a ta, dar dândui încă o șansă s-a făcut să o vizitez de mai multe ori.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Vizitat și eu prințesa, să vad ce oferta e la 100 Ron. Adeptul teoriei profund verificate anterior, merg doar la un număr prima dată. Răspunde din prima la telefon, in general am noroc la asta, nu sun de zeci de ori. Stabilim întâlnirea, confirma că are apa calda. Pornesc spre prima universitate, ajung, sun, îmi spune scara. Urc, apartament nou desigur, ea rămâne după ușă. Intru, e drăguțica, forme frumoase. Nu e slim cum zicea cineva mai sus, dar nici grasa nu e. Ne prezentam, spun că rămân doar un număr. Cere banii înainte, a zis că inclusiv clientii vechi plătesc înainte. Asta e, decartez o centa, merg la dus. Fresh revin in camera, mă așteaptă dezbrăcată pe pat. Incep cu niste mângâieri, pe sâni, pe spate, pe fund. Pielea miroase foarte bine fara sa fie foarte parfumată, e fina, fara coșuri etc. Sânii medii, nu foarte tari dar frumoși. Fundul ferm, carne tare pe el, mai încolo in pozitia pe la spate se vede extraordinar. Nu accepta sărut, nici degete in păsărica perfect epilată. Rece in conversație, incerc sa dezgheț puțin atmosfera, fara succes. Tăcută, răspunde la întrebări, dar nu se implica. Păcat, daca ar avea GFE dezvoltat ar fi super ok. Aflu că e din zona Bucureștiului, că îi place pe la noi. După câteva minute de mângâieri soldatul trece în poziție. Ii pune capișon și începe cu un oral bunicel ia cam 2/3 din instrument in gura, nu da atenție zonelor adiacente. Degetele mele arată că e curata, așa că o gust și eu puțin. Întotdeauna, doar când sunt sigur de acest aspect solicit 69, dacă mă înșel îmi moare pe loc. Piersicuță foarte frumoasa, cu labii mici, foarte strâmtă la o apreciere limbica, deoarece degetele doar la margine au voie. Miros curat, se vede că face dus înainte. Trecem în misionar, mă înfig bine, din păcate nu se uita la mine, sta cu capul într-o parte. Îmi place să fiu privit în ochi, nici o șansă. Dau un pic din buci, gâfâie ușor, probabil teatral dat fiind că nu lucrez decât de un minut sau gen...fiind destul de excitat, trec la un doggy pe marginea patului, de obicei in pozitia asta rezist. Din păcate fundul foarte fain, mă determină să nu rezist decât 2-3 minute și termin in pozitia asta. Rămân câteva secunde in ea, nu ma grăbește. Scoate condomul, merg la baie, deoarece am achitat, nu mai am de făcut decât să mă îmbrac și valea. Pentru o sută leuti e ok, oferă mai mult decât altele la 150. Daca ar fi mai prietenoasa as trece des pe la ea. Din păcate senzația de distanta, de răceală, mă face să mă gândesc dacă mai revin și când. Spor la putut!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea

E ceva de fatuca asta? Merita sa ma deplasez din SM la Oradea pentru o

tura cu ea? Pozele alea de studio arata tare bine, in realitate cum arata, care a-ti vizitat-o.

Pozele alea de studio e poze da apartament, ca sa zic asa, si da sunt reale. Daca n-ar avea destule recenzii as intelege intrebarea, dar am asa o senzatie ca nu-ti place sa citesti :laugh2 Fata e draguta, dar n-are talent de escorta, e doar pt golire (parerea mea). Sa fumezi o tigara, sa schimbi doua vorbe inainte, sa te speli pe maini macar... astea nu sunt in lista de servicii. Deci DA, eu zic sa vii. Abia astept sa-ti citesc recenzia :innocent

  • Like 2
tpc-cr.jpg

 

Link spre comentariu

Am reusit sa vizitezi si eu pe dansa.Daca accepti din inainte ca nu se poate cu degete nu se sarura nu face oral neprotejat nu poti finaliza doar in prezervativ e ok treaba.

Fata e frumusica cu un corp intretinuta bronzata. m a inviat direct in camera de unde totusi m am cerut la dus ea facuse inainte 100% .

A inceput cu un op bunicel fara multa saliva si fara atentie la oo (nu i place) dupa care am inceput si eu cu sarutul sfarcurilor coborand spre pisicuta ei mica si frumoasa curata! de mult n am mai prins asa frumosas degetele bineinteles doar la mangaieri puteam folosi, dupa care am cerut sa vina peste mine la care n a comentat,ca sa nu matermin prea repede am mai schimbat cateva pozitii dupa care am finalizat in ea.

ca si note daca o accepti cerintele ei :

aspect : 9

op : 9

np : 9

gf : 8

Pret 100 ron e f ok de cum arata, fara fite nu te grabeste,  doar ca nu e ceva comunicativa 

De recomandat Da. la pretul asta inca merita.Ca sa vii numai pt ea o distanta mai mare nu

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...