florinel00 46 Posted January 10 Share Posted January 10 Bună seara! Pt prima oara am ajuns și eu la frumoasa! Ella😚 cu un corp superb chiar arata foarte bine. Dar ce fundulet frumos are 😊 și ce de treaba ii te întreabă dacă ii bine, cum dorești, poziti 1 Quote Link to post
ellaella22 7 Posted January 10 Share Posted January 10 Acum 11 minute, florinel00 a spus: Bună seara! Pt prima oara am ajuns și eu la frumoasa! Ella😚 cu un corp superb chiar arata foarte bine. Dar ce fundulet frumos are 😊 și ce de treaba ii te întreabă dacă ii bine, cum dorești, poziti Multumesc frumos 😊 si te mai astept cu drag 🤗 te pup 😘😘 Quote Link to post
florinel00 46 Posted January 10 Share Posted January 10 Din greșeală am trimis recenzia neterminata 😊. La poziți nu comentează chiar încearcă sa se facă plăcută sa te simți bine în compania Ellei eu ii mulțumesc frumos pt respectul ei fata de mine sper k a fost mulțumită și ea de mine o fata de treaba cu bun simt 😚 notele mele sunt la pachet de data asta😊10, 10,10 cu steluțe multe multe multe. Cu siguranță te voi revizita și nu îmi pare rău deloc k team revizitat. Noapte bună îți doresc Ella😚🥰🤗 1 Quote Link to post
ellaella22 7 Posted January 10 Share Posted January 10 Acum 5 minute, florinel00 a spus: Din greșeală am trimis recenzia neterminata 😊. La poziți nu comentează chiar încearcă sa se facă plăcută sa te simți bine în compania Ellei eu ii mulțumesc frumos pt respectul ei fata de mine sper k a fost mulțumită și ea de mine o fata de treaba cu bun simt 😚 notele mele sunt la pachet de data asta😊10, 10,10 cu steluțe multe multe multe. Cu siguranță te voi revizita și nu îmi pare rău deloc k team revizitat. Noapte bună îți doresc Ella😚🥰🤗 😊Multumesc ma bucur ca te’ai simtit bine in compania mea 🤗 noapte buna te pup 😘😘😘 Quote Link to post
jrcluj 7 Posted January 10 Share Posted January 10 Acum 1 oră, florinel00 a spus: Din greșeală am trimis recenzia neterminata 😊. La poziți nu comentează chiar încearcă sa se facă plăcută sa te simți bine în compania Ellei eu ii mulțumesc frumos pt respectul ei fata de mine sper k a fost mulțumită și ea de mine o fata de treaba cu bun simt 😚 notele mele sunt la pachet de data asta😊10, 10,10 cu steluțe multe multe multe. Cu siguranță te voi revizita și nu îmi pare rău deloc k team revizitat. Noapte bună îți doresc Ella😚🥰🤗 ziii ca ii cumperi vila cu piscina Quote Link to post
rechinii77 29,814 Posted Thursday at 03:27 PM Share Posted Thursday at 03:27 PM 3 1 Quote Link to post
florinel00 46 Posted Saturday at 12:40 PM Share Posted Saturday at 12:40 PM Ai un corp super bestial Ella😚 ești o fata te top1😚 cu o atitudine foarte bună! Eu unul am fost foarte mulțumit de tine. Dar și colega ta ii la fel k și tine😚 Abia aștept sa va revizitez deoarece mam simțit super bine în compania voastră 😚 va doresc o zi minunata și frumoasa k și voi😚🤗 va pup 😚🥰🤗 Quote Link to post
ellaella22 7 Posted Saturday at 02:58 PM Share Posted Saturday at 02:58 PM Acum 2 ore, florinel00 a spus: Ai un corp super bestial Ella😚 ești o fata te top1😚 cu o atitudine foarte bună! Eu unul am fost foarte mulțumit de tine. Dar și colega ta ii la fel k și tine😚 Abia aștept sa va revizitez deoarece mam simțit super bine în compania voastră 😚 va doresc o zi minunata și frumoasa k și voi😚🤗 va pup 😚🥰🤗 Multumesc dragul meu 🤗te asteptam cu mare drag 🤗te pup 😘😘 Quote Link to post
florinel00 46 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago La 16.01.2021 la 16:58, ellaella22 a spus: Multumesc dragul meu 🤗te asteptam cu mare drag 🤗te pup 😘😘 Din nou am revizitato pe aceasta minunata fata si frumoasa fata (as luauo acasă asa de treaba și plăcută se știe face) Mulțumesc frumos Ella 😚 În compania ta mam simțit super bine ai un suflet bun ține-o tot asa și nu vei duce lipsa de vizitatori!!! 😊 La baie tot ce vei prosp curat pufos ție mai mare dragul sa te ștergi cu el. Mulțumesc😚 programare respectata nu ma grăbit deloc depășit puțin timpul este de admirat nu k și altele care abia așteaptă sa scape de tine. Ella draga mulțumesc încă o data pt compania minunata oferita de tine și cu siguranță te voi revizita 😚 nota mea pt tine este 10 pe minie😊 îți doresc o zi minunata!!! 😚🤗 1 Quote Link to post
Recommended Posts