Sari la conținut

0733555254 Denisa 30 ani cu forme apetisante. Mihai Bravu , Dristor Baba Novac

Postări Recomandate

Reputație: 1515
  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Depinde de starea care o am si bn inteles partener nu va înțeleg dc mereu aveti cv de comentat eu numai așa de curiozitate făceam o vizită !! Prea multe aberatii deja ma plictisesc .Eu imi fac treaba cum stiu eu mai bn nu suntem mereu pe placul tuturor dar nici așa sa scarpini in cea mai mică scorbură sa descoperi ce? ¹

Eu am vrut sa știu pana la ce dimensiune faci deepthtroat/face fuck ... de asta am scris și mai sus

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna as dori sa te vizitez dimineata inainte de munca, la ce ora incepi programul in general.

• Oras:Cuca macaii
Postat

Iar ai blocat wapp asa din senin ? Am vorbit, si dupaia ma intrebai cine sunt, si daca ne cunoastem, ca tu stergi mesageria si nu mai stii. :(

• Like 1
Postat

Iar ai blocat wapp asa din senin ? Am vorbit, si dupaia ma intrebai cine sunt, si daca ne cunoastem, ca tu stergi mesageria si nu mai stii. :(

Așa mai face ea. Te sună, și dacă nu ești pe fază sau nu ai netul acitvat, îți dă block, că atâta o duce pe ea capul.

Postat

Așa mai face ea. Te sună, și dacă nu ești pe fază sau nu ai netul acitvat, îți dă block, că atâta o duce pe ea capul.

:)

• Like 1
Postat

Acelasi nr de telefon îl am numai ca numai Mă pot loga pe contul meu cu Denisa pt programări același nr 0736327736 mai multe detalii pe watss pupici

• Like 1

Postat

Acelasi nr de telefon îl am numai ca numai Mă pot loga pe contul meu cu Denisa pt programări același nr 0736327736 mai multe detalii pe watss pupici

Aa, da ? Și tu cine ești ? Că văd că pe contul „denissa29” ultima logare a fost la 17 și 24.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...