Sari la conținut

0733555254 Denisa 30 ani cu forme apetisante. Mihai Bravu , Dristor Baba Novac


Postări Recomandate

Baieți frumos era sÄ vă dați cu parerea dacă mă cunosteați sunt Denisa si atit !!Eu nu îmi permit sa vb urît la adresa nimănui dacă nu îl cunosc personal .ÅŸi despre fantezii putem discula la telefon mai multe delati☺😚😘😘

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Europe
  • Oras:Europe

Baieți frumos era sā vă dați cu parerea dacă mă cunosteați sunt Denisa si atit !!Eu nu îmi permit sa vb urît la adresa nimănui dacă nu îl cunosc personal .şi despre fantezii putem discula la telefon mai multe delati

cred ca nu ai inteles...Eu nu ti-am vorbit urat, ba chiar ti-am dat un punct de reputatie pentru faptul ca ai pus fotografiee reale (probabil) si ca le-ar raspuns cu eleganta celor lipsiti de bun-simt care au facut misto de kilogramele tale.

Doar ca tu, scriind ca satisfaci orce fantezie sexuala, creezi niste asteptari pe care tot tu le limitezi apoi la chestii banale - sex oral si normal pe care le face inerent orice escorta. Fanteziile sunt chestii mai deosebite. De exemplu, daca unul din baieti are chef de french kiss sau de sex intre sani, ce rost are sa te sune ca sa te intrebe asta? Daca satisfaci orice fantezie sexuala, el va considera ca se poate prezenta la tine si iti poate cere orice.

  • Like 2
  • Minus 11
Link spre comentariu

Bună eu cred ca sunt si oamenii care le plac genul meu cu forme eu sunt un om simplu chiar daca alți vb urît la adresa mea sunt oamenii rai nimik alt cv 😚 multumesc pt sfat o sa refolmulez textul😚 si practice multe fantezii la telefon o sa dau detaliile necesare.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...