Sari la conținut

0759695503


Postări Recomandate

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/new-new-rasfat-total-poze-reale-18-ani-la-mine-sau-la-tine/4gghii6ighf470261411169i263i910g.html

De evitat!

Implicare 0

Oral 0

Anal 0

Sub orice critica!

Ma enervez si acuma cum scriu aceste randuri.

150/300 + 100 anal neprotejat

🤯🤯🤮🤮

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator orpheus
Reputație: 0

 

Buna ma numesc anais am 18 ani dacă dorești clipe de vis cu o domnișoară frumoasa slim te astept in locația mea curata si discretă va astept cu băuturi racoritoare din partea casei!!
 
Dacă are 18 ani cum scrie, nu prea are de unde știe meserie, dar întrebarea e dacă vrea să progreseze ? 
Pozele sunt ale ei ? 

post-276770-0-71479400-1555691979_thumb.jpeg

post-276770-0-65088200-1555691986_thumb.jpeg

post-276770-0-10877100-1555691995_thumb.jpeg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salut, spre rusinea mea nu i-am cautat numarul pe forum inainte sa o sun...

 

Pozele nu cred ca sunt ale ei, desi este o oarecare asemanare.

Am vizitat o zilele trecute pe blv. Dacia nr 13, are o garsoniera la parter.

Fata e inalta, nu e grasa dar nici foarte slaba. E bine proportionata cu sani mici si talie dreata. Are undeva la 22-23 de ani dupa parerea mea.

Garsoniera era praf, fara prosop la baie, cu multa apa pe jos. Nu m-a invitat la tigara sau la un pahar de taina, nu m-a invitat la dus, direct la actiune. Am ales on si np. Implicare din partea ei 0, la oral, normalul a fost de 5.

Ideea e ca ea nu comenteaza dar nici nu are multa experienta.

 

La final mi-a propus nn pt 300 ron si i-am tinut cateva min de teorie pe tema asta...

 

Nu recomand si f bine ca este la de evitat.

Bafta

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator el-jefe
Reputație: 0

Pe scurt: eu tind sa cred ca e **spam editat**. Iar faptul ca propune normal/total neprotejat, e clar de evitat total. Cine ia la cunostinta si inca o mai viziteaza, indiferent de cate prezervative isi monteaza, e prost facut gramada.

 

Pe lung: sun la numarul din titlu luat din anuntul de pe publi24 (nu am mai intrat de vreo 6-7 ani pe un site de anunturi matrimoniale, pentru ca rata de teapa a fost de 101%). Tipa imi zice la telefon 150-fin si 300-h cu o voce de copila speriata (deja imi mirosea a **spam editat**, eventual si pestita). Daca nu era sa fiu cazat la Ramada, aproape, sa imi convina o plimbare pe racoare seara, idiferent daca nu ramaneam, clar nu ma duceam.

 

Ajung intr-o garsoniera de tip cusca la parter undeva pe Decebal si dau de o fata cu aspect inocent, uratica, pistruiata, bruneta. Intr-o fractiune de secunda am analizat: manichiura si pedichiura cu aspect grobian, roase din carne, zimturoase, murdare si total neingrijite; pielea o avea foarte fina, dar fina in sensul ala de copila **spam editat**, nici macar 16 ani, cu o oarecare tonifiere juvenila. Nu stiu daca e ea sau nu in poze, dar trebuie sa fii bolnav mintal sa poti sa analizezi mai mult de atat la o posibila **spam editat** care deja iti da multe semne de intrebare. Mai si radea la mine ca o copila de clasele gimanziale, distrata si rusinoasa de ce putea sa imi propuna.

 

Locatia era o cocina totala, jeg absolut peste tot, dezordine, miros de tigara, doze aruncate... Coteț. Desi era clar in totalitate pentru mine ca nu voi ramane nici daca eram platit, ce vine ca cireasa de pe tort: tine sa imi mentioneze suplimentar cand am ajuns in locatie ca se poate normal si anal neprotejat la 500 de lei (se pare ca ridicat miza, fata de ce mentioneaza colegii de mai sus, pe semne ca e cerere si merge :wacko:). WTF?!?  :blink:

 

Am plecat in tromba si i-am zis sa isi vada de scoala si de sanatate. Din pacate la cautarea numarului pe google nu mi-a returnat acest topic, ca era clar pentru mine din prima citire ca nu mai pierdeam 10 minute cu drumul.

 

Concluziile le trageti voi. Dar trebuie sa fii bolnav cu capu' sa accepti/ignori asemena situatie. Mie mi se pare titulara o persoana fara discernamant, educatie si fara sa stie/constientizeze ce face si cu ce gravitate. Din pacate nu e singurul caz si asta spune multe despre Romania.

  • Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...