Sari la conținut

Bruneta ochi verzi 0741042923


Postări Recomandate

  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Am sunat si aici , inca n-am apucat sa vizitez, voce destul de timida si rece, recitat informatiile cu greu reusind sa le notez:

 

Bruneta, ochi verzi, 162 cm inaltime, 55 kg declarati.

 

Tarife: 150/fin , 300/ora, serviciile o zis ca le detaliem la fata locului.

 

Revin saptamana care vine cu o recenzie.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Salutare confrati,

 

Vanatoarea de fetite pe Satu Mare a continuat, de cateva zile tot incerc sa dau de domnita dar n-am reusit, nu raspundea la telefon. Asadar, dupa munca am pus mana pe telefon si am sunat la domnita cu numarul in topic si surpriza, raspunde din prima. Putin socat, zic ca ajung intr-o ora la ea, ma primeste? Imi raspunde iar cu o voce timida ca prima oara, imi da adresa si ramane sa ne vedem.

 

Bun, acu despre locatie, este pe Str. Stefan cel Mare, langa Spitalul Vechi, deci treceti de biserica cu lanturi si mergeti pana da-ti de un parc pe stanga. Masina am parcat-o strategic mai departe, este o florarie langa dar nu am luat flori de data asta sa nu fiu reperat de cine nu trebuie cu flori in mana.

 

Acuma, domnita e foarta selectiva sau precauta, te va pune sa mergi la alt numar, de unde te va studia din geam si daca primesti OK-ul poti sa urci. Dupa usa ma primeste o faptura miniona, cam 1,60, tinuta de zi cu zi, o pereche de jeansi si un tricou mulat. Mergem in bucatarie unde stam jos si negociem ostilitatile.

 

TARIFE:

 

150 RON/fin , 300/ora

 

SERVICII:

 

OP (sau neprotejat in functie de client) 

NP

 

Acuma, ce mi-o zis ca nu-i voie  :refoz :

ANAL

FK 

CIM
COB

COF

ANILINGUS

 

Cat despre locatie, un apartament folosit pentru locuit, clar nu e folosit doar pentru activitati de genul ci si pentru locuit. In rest, cearceaf curat, baie curata, gel de dush lipsa  :no2 , fara papuci pentru pretentiosi. 

 

Despre fetita, cum ziceam, 1,60 , ochi verzi, cam 50 kg, bruneta,cu tenul colorat la solar (nu e de etnie) 28 ani declarati (deci nu prospatura care o speram) si tind s-o cred dupa fata, o fata comuna, la corp e slim, fund bombat si frumos, carnea tare pe ea, sani mici, aproape inexistenti si complexata din acest motiv.

 

ACTIUNEA:

 

M-am cerut frumos la dush si am revenit cu prosopul pe mine, aflu cu bucurie ca am trecut testul oralului, deci am primit oral neprotejat. Despre oral ce va pot spune, umed, atentie la zonele adiacente, fara DT. Am fost atentionat sa nu-mi dau drumul in gura sau pe fata ca nu-i place, am asigurat-o ca nu-s iepuras. Dupa cateva minute de oral am zis s-o mai smotocesc si eu, dam jos chilotii si vreau sa dau jos sutienul, la care imi zice  :refoz , iar eu  :slap2 , nu ca nu is mici si alte scuze, i-am zis sa nu fie complexata dar nu s-a putut  :no2 . Cu greu am convins-o sa ma lase sa-i gust putin pasarica, mai ales ca-mi facea cu ochiul  :blushing2 , o pasarica cu labii mici, frumoasa si epilata corect, cu o dunga discreta, curata si fara mirosuri, dupa cum am aflat ulterior. Dupa cateva minute zic e timpul sa montam prezervativul fiind infocat deja, si urmeaza un lady on top, destul de stramtuta si umezita natural. Na acu, se vede experienta, incepe fata sa se miste de zici ca era cuplata la 380, m-am vazut nevoit s-o incetinesc ca doar nu eram la 100 metri garduri sa concuram cu Usain Bolt. Eh, dupa remarca, a urmat partea frumoasa, niste 8-uri de toata frumusetea in timp ce ii mangaiam corpul si arcuiri din corp incat dupa cateva minute m-am lasat pagubas si am finalizat. A urmat o igienizare de rigoare, sters junioru corespunzator cu servetele umede si ea a fugit la baie sa se spele. Am stat vorba vreo 15 minute si mi-am zis, imediat trece ora, sa trecem la fapte. Oralul din nou umed, lent dar fara DT, atentie la oua si zonele adiacente, montat prezervativ si de data asta am pus-o in doggy sa-i pot admira trupul dar mai ales funduletul. Din nou s-a dovedit priceputa, dadea niste contre de toata frumusetea, ba se mai si arcuia si facea cerculete cu fundul, cand ma simteam mai bine, DING DING, trecusa o ora, si da-i nene si pompeaza ca prostu sa termin si asa a si fost, dupa 1 minut de pompat a scuipat junioru. Imi zice, fix la timp. Am fugit sa ma spal, m-am imbracat, am mai stat 2-3 minute la o vorba si am iesit.

Aaaa, uitasem sa precizez, ca muzica de fundal am avut manele, jur ca ma gandeam la pisicuts, mi-am si zis in gand, al dracu mi-o trag pe muzica lu guta, funny  :laugh2

 

Timp door-to-door : 1 ora. 

 

Acuma notele:

Locatie: 7 (curat, dar nimic special, apartament de locuit) 

Igiena: 10 

Aspect fizic: 8 ( frumoasa dar pacat de sani si de fata) 

Oral: 8 ( umed, lent , atentie la zonele adiacente, fara DT , aici taxat cu -2)

Normal: 9 (implicare, fara graba , desi avea tendinta de a adopta stilul sportiv)

GFE: 3-4 (fara sarutari, fara mangaieri, implicare doar la normal, atitudine neutra, uitat la ceas, vorbit la telefon) 

 

HALATUL: 300 RON 

 

De recomandat? Probabil cea mai buna escorta pana acuma din Satu Mare care am vizitat-o, asa ca daca aveti chef de zbenguiala si sunteti prin oras, si mai ales aveti portofelul gros va recomand. 

 

Al vostru,

Petrinjel

  • Like 17
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...