Sari la conținut

♡♡new♡♡ 0759469691


Postări Recomandate

  • Oras:.
  • Oras:.

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/new/6hgig4h046877469e69i5hfe8ie8d724.html

 

 

 

 

 

 

locatia 8 - la I1 cred ca nu gresesc, cela de la Flori, pat mare bun de “lupta” garsoniera curata, usa de la cabina de dus paradita dar apa fierbinte, gel, propsopelul cam mic.. 

don’soara 8 cu + pt sanii dementiali, mari, tari, draguta la fata  

atitudine 9 vorbareata, cauta sa faca tot ce trebuie ca sa fie pe plac

oral N 9 placut deepthroat la greu, limbi peste tot, atentie mare la oua (ca tot e sezonul lor acum)

normal P 8 LOT nu sta cum trebuie ca sa intre toata, caprita e mai cambrata si o ajuta si poponeata la capitolul priveliste

(100 lei numarul)

200 ora

Primul nr combinat (o+n) pauza de tigare apoi al 2-lea numar numai oral (nu s-a lasat pana ce in 15-20 sec n-a sculat-o) finalizare pe sani (nu face CIM) apoi o repriza asa-si-asa de masaj..

 

 

post-2-0-26911300-1555940995_thumb.jpg

post-2-0-61365700-1555940998_thumb.jpg

post-2-0-51567300-1555941002_thumb.jpg

post-2-0-79425500-1555941020_thumb.jpg

post-2-0-70967300-1555941024_thumb.jpg

  • Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!

Dacă n-ați fost la blondina din acest topic, zic eu că ar merita o vizită, mai ales dacă nu vă răspunde preferata.

Am sunat-o, amabilă la telefon, am făcut o programare pe care a respectat-o. Când am ajuns în zonă am sunat-o și m-a îndrumat cu destulă răbdare, e în I-ul de la Flori/BBQ, condiții destul de OK.

Fata e tinerică, simpatică, subțirică, amabilă și zâmbăreață. La cur nu stă excepțional, e destul de plată, în schimb are nește țâțe mari și frumoase de-ți vine să-ți bagi pula-ntre ele instantaneu.Ne-am înțeles la 100 nr/ON+NP (200 pt. două numere, nu face CIM sau anal și cred că nici FK), după care m-a invitat să mă dezbrac și a sărit direct la un ON, destul de bine executat, cu atenție la oo, ceva deep, regulamentar. La cunni s-a prezentat destul de apetisant, curată și proaspătă, participare destul de credibilă. Am trecut la un fel de umeri/craci, dar strange din picioare ca să nu-i bagi pula până-n cotor, iar între două poziții mai citește și câte un mesaj (ea crede că, dacă cere permisiunea, e OK. Nu e!). Ca să termin, a trebuit să schimb poziția, s-o fut mai adânc, pentru că tot fugea din pluă :laugh2.

Deși nu e a opta minune a lumii și nici măcar a noua, merge o vizită, mai ales pentru amatorii de puștoaice. Pentru împătimiții slăbănoagelor cu țâțe mari e chiar recomandată.

Loc: 8

Fata: 8+ (pt. țâțele frumoase)

Igienă: 8-9

Atitudine: 8

GFE: 6-7

Oral: 7-8

Normal: 7

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Vizitat joi dupa amiaza, locatie I-uri in zona "rondului de la Popescu" - curata, potrivita pt ce avea sa urmeze - nota 8,50. Mihaela... nu stiu ce sa zic, da are sanii mari, destul de lasati dar asta si din cauza marimii, nu e neaparat ceva urat dar pe mine nu m-au impresionat, la fata nu e nici frumoasa dar nici nu te sperii, desi destul de lata in bazin fundul tinde spre zero, parul nici blond... nici nu stiu! Pozele sunt reale (am recunoscut perdeaua de la balcon cu care se infasoara) dar cred ca sunt prelucrate. Compenseaza prin atitudine, e vorbareata, cu zambetul pe buze, glumeata, ai ce vorbi cu ea. Igiena - servetele umede inainte, plus lustruit la mine (desi nu era cazul am acceptat pt linistea ei, nu mi-a propus sa merg la baie). Aveam sa descoper imediat o priveliste care mi-a taia tot cheful - nici nu stiu cum s-o spun -  cred ca nu isi facuse in ziua respectiva igiena folosind APA, avea depuneri de culoare alba pana pe labiile pasaricii la exterior (in interior nici nu vreau sa stiu ce gaseam) - intr-un cuvant "BRANZA". Sper sa fi fost o intamplare la mine si nu un  obicei, din acest motiv notez cu 6 chiar daca nu merita nota de trecere. Pt ca eram deja cu stindardul sus am ramas pt oral protejat evident, finalizat in prezervativ - nu o sa notez aici pt ca as putea fi subiectiv si nu vreau...

 

Nu recomand, nu mai revin! Spor...

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...