Sari la conținut

0746756525


Postări Recomandate

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Salut, nou pe forum, deja am facut cateva recenzii, astazi vin cu inca una.

 

0746756525

 

"Brunetă frumoasă, cu bun simţ şi foarte curată, ofer companie d-lor generoşi. Deţin loc. tel 0746756525.", asa se intituleaza anuntul de pe evenimentul.

 

Sun, raspunde o fata care in sfarsit stie a vorbi corect, imi spune detaliile cerute.

100 oral

150 ora - oral si normal, ambele cu caciulita, daca vrei fara caciulita iti mai cere in plus, riscuri.

Anal nu am intrebat, nu ma pasioneaza aceasta moda.

 

Ajung intr-o locatie foarte ok, aproape de filarmonica, mai exact pe strada cu sens unic, mai jos de UMF, pe colt e stanley bet daca nu ma insel.

 

Ma intampina o domnisoara la 170, chiar frumoasa, finuta, imbracata cu un top dragut, colanti si pantofi platforma, dupa cum se vede merge la solar, este deosebit de ingrijita si ordonata, te invita la o tigara si la un pahar de vorba inainte de a purcede la actul propriu-zis.

Apartamentul este foarte frumos, ingrijit, renovat si cu bun gust, nu exista urme de mucegai, parchet nou peste tot, usi interioare frumoase, model deosebit, un pat foarte mare si confortabil.

 

Prestatie: am cerut o ora - 150 lei, oral protejat pentru intaiul soldat si oral pasional pentru o domnisoara incantatoare.

Discutiile se poarta la un nivel suficient, putin mai limitate, si cu un respect pentru ambele sexe.

French kiss nu face, sarutari doar pe gat, pe piept, sani, coapse....

 

Pe scurt: GFE - 7, dar e suficient pentru ceea ce presteaza ea, si ceea ce iti doresti tu.

               FK - 0, nu practica

               ORAL - 8

               NORMAL SI ANAL - va rog dati voi o nota, eu nu am dorit acest serviciu din partea ei

               ORAL PENTRU EA - 9 - reactioneaza foarte placut, tine mainile langa buzele tale, se joaca in parul tau, apar imediat absolut peste tot semnele "piele de gaina"

               LOCATIE - 10+++

               CURATENIE - 10+++, dupa consumarea fiecarui act te ia de manuta si la baie cu tine. se spala de fata cu tine repejor, iti aduce prosop curat sa te stergi si tu, sapun, plin de geluri de dus si sampon. 

 

               Adaugiri: ceea ce mi-a placut mie - faptul ca a aparut imbracata foarte frumos dar comod, lenjerie alba foarte frumoasa, sanii medii, ii cuprindeam cu o singura palma si erau foarte placuti la atingere, aureolele micute si putin inchise la culoare, sfarcurile proeminente, se intaresc la o simpla atingere, si ea tresare la saruturile pe corp foarte fine. Nu te grabeste dar eu sunt parolist si nu am dorit sa provoc deranj sau sa fiu incomod.

 

 

 

DE REVENIT. (pentru alte detalii, intrebati)

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

oralul a fost placut, cu caciulita, se simte mai putin, l-a facut foarte fin, deep, ceea ce e de apreciat, foloseste putin dintii dar nu in sensul rau, chiar face placut. am stat intr-o singura pozitie. iti da voie sa te joci intre timp cu coapsele ei, sanii, in parul ei. se ajuta putin de tot si de mana. finalizarea in caciulita, in gurita ei. daca se putea la momentul respectiv fara caciulita, putine indicatii(aici n-a fost necesar pentru ca prestatia a fost suficient de buna), cred ca era un oral de nota 10, imi doream sa stiu cum e oralul facut de ea, fara gumele de vara - aka prezervativ :)).

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

La topicul celalalt a fost o greseala din partea mea pe care nu am putut sa o modific. Iar ca sa incerc trebuie sa gasesc intai, sper eu, fara sa ajung in Bucuresti :(

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

cred ca am mentionat suficient aspectul ei dar este slabuta, un corp foarte frumos conturat, o piele mai tare. ea zice ca nu e multumita cu celulita pe coapse in spate dar nu am vazut nimic gresit in fizicul ei, este o femeie frumos proportionata.

Link spre comentariu
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

Dupa multe chinuri, dupa un mic flame declansat pe forum, dupa zeci de telefoane reusesc sa contactez pe cineva. Vorbim la telefon si ajung la locatie, pe str. Vasile Alecsandri. Mi se spune ca sunt 2 fete, dintre care una e ocupata, iar cea care era disponibila, din pacate nu era pe gustul meu (trebuie sa invat o modalitate mai lejera de a spune ca nu-mi place de cineva cum arata) asa ca am plecat. 

 

Locatie: e k, e curat, daca ar fi sa ii dau o nota as spune 8

Atitudine: 9

Aspect: nu mi-a placut, arata normal la corp, sub 170 ca inaltime, probabil 60 kg ... prefer anorexice

Pret: mi-a cerut 200 de lei pt. oral+normal+masaj ... pret negociabil din ce am inteles

 

Nu stiu altii cum sunt dar eu unul strang bani pentru Bucuresti.

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

  • Telefon: -
  • Oras:Iasi
  • Telefon: -
  • Oras:Iasi

     Salutare, astazi am trecut in vizita pe la escorat ce raspunde la nr acesta, sun imi raspunde promt imi comunica pretul 150 ron/h imi comunica si locatia e undeva langa facultatea UMF.Am ajuns la lcatie am urcat si mi-a deschis o tipa bruneta la 170 bronzata,era imbracata intr-un maieu alb cu sutien alb si pantalonasi scurti, arata binisor la corp dar la fara nu cu ceva semne particulare probabil de la un accident mai vechi. In ap mai era cu o colega care nu mi sa aratat cica fiecare cu treaba ei si cu nr ei de tel. M-am scuzat politicos si am parasit domiciliu.

  

    Escorta e de 7/10, 170-60kg, sani frumusei din cat am putut sa vad nr2, fundulet dragut dar la fata nu mi-a placut. Deci nu pot face o recomandare exacta ... care le place pot ramane. 

                  

               Multumesc si succes in toate

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...