Sari la conținut

0746923485 - Mihai Bravu


Postări Recomandate

Salutari, bună M.!

Am fost eu azi.  Am lipsit cam mult și am zis sa reîncep aici...                                         Tel.pt.azi au fost 0791573754, 0764122371, 0759410287. Am avut noroc pe cel cu o764... Locatie= aceeași, mergi cu liftul+1etaj pe scări. Modest dar curat ca deobicei.            Pt.ca am ,,tradus o,, sa zic asa, si pt.a avea parte de sex responsabil la ea iau 1 ora= nu se plictisește, am sesizat ca cel puțin cu mine, ca un client vechi, își da silința, este chiar pe alocuri pasionala, cât poate ea sa fie.        Parca s a mai ingrasat, aceleași tătici, mici dar totuși sa știți ca sunt drăguțe. Am avut la nr.1 oral și anal bun(în balon) FATA ma știe la anal, sunt la limita, nu s a ferit= m  a făcut repede.  P. a explodat in curul fetei, m a strâns bine, și P s a mici. Bună rău pe anal aceasta fata!       Pauza a fost binevenita, știind ca are în continuare client, încă 30 min, este cooperanta, receptiva. Chiar ii spuneam dacă  ma finalizează din nou. S a straduit, m a revigorat pe oral, a fost permisiva. Am dat în gurita prelung.  Sigur a contat și faptul ca ne cunoastem.  Pus balon, și sex n. Nu este larga în gaurica,  am ales o poz.ciudata, umeri craci cu un picior pe umăr și cel.picior sub mine. Bun sexul.                                                          Fata este o varianta f.buna, 1 anal și un sex normal. Cu mine a acceptat tot ce am propus. 250 lei, La mulți ani Mi.

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)

Am fost și eu acum 1 an jumate cu aproximație la ea când presta în Tei . Din ce îmi amintesc la corp nu arată deloc rău , sânii frumoși , tari ,zici ca avea silicoane dar nu , așa se simțeau și cum stăteau , talie îngustă , fund măricel la cat de slabă era chiar bun de dat în el 🤣

Nu face figuri , o pui în orice poziție dorești , oral executat simplu , normal în Lot , doggy , anal doar pe la spate , preț bun atunci , parcă 200 ora . 

Dar fata și  lipsa GFE m-a făcut să nu mai revin . Poate nu i-a plăcut de mine , nu știu .Parcă era pierdută , era în altă parte cu gândul , în timpul actului stătea lemn , nu mângâiat , sărut pe corp , nu mișcare , dădeai ca în sobă , parcă era de piatră, dacă ziceai ca e legată de mâini și picioare , un fetish ceva înțelegeam , dar zici ca dădeai într-o păpușă gonflabilă , nici un gest , plăcere pe fața ei , parca se simțea violată 🤣

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am reusit sa ajung si eu la ea pentru o finalizare. Am luat legatura cu ea pe whatsapp la numarul 0764122371, am stabilit ora intalnirii si in cateva ore am fost la ea. Spre rusinea mea, desi nu-mi sta in fire, am intarziat cam 15 minute fata de ora programata pentru intalnire, dar nah, se mai intampla. Fata a fost foarte intelegatoare cu mine, mi-a dat adresa si am ajuns la ea. Locatia este foarte aproape de gura de metrou Piata Iancului, iesirea spre Ferdinand. Bloc vechi, apartamentul de distractie fiind la ultimul etaj, adica 10, liftul mergand doar pana la 9, un etaj se urca pe scari.

Am citit atat aici pe forum, cat si pe celalalt forum recenzii cum ca fata ar fi urata, ca doar de la gat in jos ar arata bine. Cred ca unii nu stiu ce inseamna o femeie urata. Mihaela, daca asa o cheama, n-am intrebat-o, este o bomboana de fata, dragutica la chip, subtirica, sani micuti, dar numai buni de luat in palme si molfait la ei, iar curul, curul este senzatie, fratilor. Si acum cand scriu recenzia si-mi amintesc ce cur are, mi se scoala. :))) Fata foarte cumunicativa, atat pe whatsapp, cat si dupa ce am ajuns la ea. As fi vrut sa iau 1 ora, dar mi-a zis ca poate doar o finalizare. Sunt foarte multi futaci care vin in special pentru curuletul ala. 

Cum am venit dusat de acasa, am trecut direct la oral fara guma. De mentionat ca m-a intrebat inainte cum imi doresc oralul.

Are o gura mica si face un oral destul de bun, incearca sa o ia cat mai adanc in gurita si are momente cand se apasa cu capul in pula ca sa o ia cat mai adanc. Daca nu o aveti prea groasa cred ca poate sa o ia si in gat. La mine nu a fost cazul, a mea e destul de groasa. Am schimbat apoi intr-un 69, sa gust si eu piersicuta. Fata abia iesise de la dus inainte sa vin eu, este foarte curata, face dus dupa fiecare client. Mainile mele erau numai pe funduletul ala, ti se scoala instant cand vezi asa curulet. Nici nu mai era nevoie de oral, dar am zis sa bifez si asta daca tot am batut drumul pana la ea.

Dupa 69 am trecut la normal, a venit ea peste mine. Fata stie sa se miste destul de bine, se cunoaste ca face "meseria" asta de cativa ani. Dupa un timp, am revenit la oral nep, i-am dat-o in gurita eu in picioare si ea in fund la marginea patului, o tineam de cap, o scoteam din gurita si apoi o bagam iar. Practic am futut-o si in gura, daca stau sa ma gandesc. Trecem dupa la misionar, cu gandul sa incercam apoi si cealalta gaurica, dar din pacate nu am mai ajuns acolo pentru ca a vomitat juniorul la ea in pasarica. Csf, n-ai csf, adevarul e ca e foarte stramta. N-a fost sa fie de data asta, dar data viitoare nu mai scapa. :)) Direct in fundulet i-o bag dupa oral.

Una peste alta, o fata de revizitat, eu unul am fost multumit si se pare ca sunt foarte multi care vin la ea, cat am stat acolo telefonul a tot sunat, l-a tinut pe vibratii. Chiar si ea mi-a spus ca are foarte multe programari, ca este foarte aglomerata.

Bafta si ciocane tari celor care vor merge la ea! Eu sigur mai revin, trebuie neaparat sa explorez si funduletul! 😂

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 5 ore, unuloarecare2 a spus:

Niște tarife mai concrete se pot dezvălui ?

150 fin/250 ora.

La ora nu stiu daca reusesti sa o prinzi zilele astea, e coada ca la painea calda la ea. Vin baietii s-o "colinde". :))

Se plangea cand plecam de la ea, in jur de ora 16 ca nici sa manance nu avusese timp...

Bafta! 

  • Confuz 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 5 ore, unuloarecare2 a spus:

Se plângea fiindcă îi place să o facă...

De ce nu își stabilește ora de masă ?

Nu stiu man, e viata ei, ea stie mai bine ce si cum. Am intrebat-o, se pare ca nu-i ajunge timpul sa mai aiba grija si de ea. Are grija de noi cei care o vizitam si pe ea se lasa pe ultimul loc. Sincer la final cand am plecat si mi-a spus chestia asta, mi se facuse mila de ea cat se chinuie pt. niste bani. 

Eu unul daca nu mananc de 3 ori pe zi, nu sunt om.

Nu exista sa plec la munca si sa nu mananc inainte. 

A mai fost cineva de aici la ea? Chiar sunt curios cum vi se pare Mihaela.

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut, 

Am vizitat și eu recent titulara topicului - punctez o recenzie scurtă. 

Contact pe whatsapp pentru ziua in curs la numarul 0790285134. Ajuns acolo a zis sa aștept vreo 10 minute - nu mă grăbeam din fericire și eram primul client pe ziua respectivă. 

Ajuns sus - locație semi-decentă, dameza a mai fost descrisă. 

Duș (fără pară) si trecut la acțiunea principală - un ON bunicel și de durată transformat în 69, urmat de cateva poziții de AP unde am finalizat în prez. 

Note

Locatie - 7

Domnișoara - 7

ON - 8

AP - 8

Atitudine (no gfe) - 7

Igiena - 10 

Cadou - 150/30 min. dtd

Concluzie - opțiune bună pentru anal la acest preț. 

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...