mmiha2146 37 Posted February 25 Share Posted February 25 Acum 2 ore, snake1127 a spus: Depinde ce nr ai deaia tiam zis dă-mi un sms aici în privat și vb Quote Link to post
insayan 1 Posted March 3 Share Posted March 3 Miha, s-a facut prea mult balamuc pe topicul asta si nu am permisiuni sa dau mesaje private. La ce numar dau de tine? Quote Link to post
costel4321 782 Posted March 6 Share Posted March 6 On 3/3/2022 at 10:18 AM, insayan said: Miha, s-a facut prea mult balamuc pe topicul asta si nu am permisiuni sa dau mesaje private. La ce numar dau de tine? 0746974078 Quote Link to post
mmiha2146 37 Posted March 7 Share Posted March 7 La 03.03.2022 la 10:18, insayan a spus: Miha, s-a facut prea mult balamuc pe topicul asta si nu am permisiuni sa dau mesaje private. La ce numar dau de tine? Dă-mi un sms in privat și vb Quote Link to post
mmiha2146 37 Posted March 7 Share Posted March 7 Si-a schimbat iar nr de tel :0759392807pe publi mi-a trimis poze pe whappsi nu am recunoscut-o asa ca mam prezentat la locație Mihai Bravu nr 90-96 Era epilata ,parfumata ,coafata și machiata și pe tocuri ...văzând ca bat în retragere a făcut discount 100 cu 200 ora oral nep anal și normal protejat Am rămas și mam răzbunat..am fututo în cur p ora și alternativ Nu a protestat ,f docila ,telefoane pe silent fără mirosuri dubioase și anal impecabil de curat Deci sa ne înțelegem încă se poate astfel de recenzie Quote Link to post
Subterana 91 Posted March 7 Share Posted March 7 Acum 8 minute, mmiha2146 a spus: Si-a schimbat iar nr de tel :0759392807pe publi mi-a trimis poze pe whappsi nu am recunoscut-o asa ca mam prezentat la locație Mihai Bravu nr 90-96 Era epilata ,parfumata ,coafata și machiata și pe tocuri ...văzând ca bat în retragere a făcut discount 100 cu 200 ora oral nep anal și normal protejat Am rămas și mam răzbunat..am fututo în cur p ora și alternativ Nu a protestat ,f docila ,telefoane pe silent fără mirosuri dubioase și anal impecabil de curat Deci sa ne înțelegem încă se poate astfel de recenzie Mihaela, ce sa inteleg ca te-ai futut singura in cur si nu ai protestat? 🤦♂️ Daca vrei sa te promovezi corect pune aici niste poze recente cu tine si o lista de servicii si tarife si o sa fie sigur doritori!!! 2 Quote Link to post
mmiha2146 37 Posted March 7 Share Posted March 7 1 oră în urmă, Subterana a spus: Mihaela, ce sa inteleg ca te-ai futut singura in cur si nu ai protestat? 🤦♂️ Daca vrei sa te promovezi corect pune aici niste poze recente cu tine si o lista de servicii si tarife si o sa fie sigur doritori!!! Dragule eu mam referit ca se pot recenzii mai bune o seara buna Quote Link to post
Membru Premium pularaul69 170 Posted March 7 Membru Premium Share Posted March 7 1 hour ago, mmiha2146 said: Si-a schimbat iar nr de tel :0759392807pe publi mi-a trimis poze pe whappsi nu am recunoscut-o asa ca mam prezentat la locație Mihai Bravu nr 90-96 Era epilata ,parfumata ,coafata și machiata și pe tocuri ...văzând ca bat în retragere a făcut discount 100 cu 200 ora oral nep anal și normal protejat Am rămas și mam răzbunat..am fututo în cur p ora și alternativ Nu a protestat ,f docila ,telefoane pe silent fără mirosuri dubioase și anal impecabil de curat Deci sa ne înțelegem încă se poate astfel de recenzie Nu inteleg ce-i cu asta. Ti-a lasat-o clientul pe un biletel inainte sa plece? Si ok, se inteleg din ea ca este o recenzie pozitiva, dar si ca faci discounturi la tarife. Adica ai vrea sa stai la negocieri de preturi cu clientii odata ajunsi la locatie? Mi se pare o postare care nu-ti serveste prea bine. Zic si eu Quote Link to post
Subterana 91 Posted March 7 Share Posted March 7 Acum 16 minute, mmiha2146 a spus: Dragule eu mam referit ca se pot recenzii mai bune o seara buna Ok, dacă ai vrut sa postezi un exemplu de recenzie este ok. Totusi poti posta si niste poze recente cu tine, serviciile si tarifele. Cred ca sunt doritori. Bafta! 1 Quote Link to post
mmiha2146 37 Posted March 7 Share Posted March 7 Acum 46 minute, Subterana a spus: Ok, dacă ai vrut sa postezi un exemplu de recenzie este ok. Totusi poti posta si niste poze recente cu tine, serviciile si tarifele. Cred ca sunt doritori. Bafta! Servici oral normal și anal Anal cont mărimea Fără fin orala/faciala Preț 100 cu 200 ora 1 1 Quote Link to post
mmiha2146 37 Posted March 8 Share Posted March 8 Bai oameni buni va rog eu frumos terminați cu atâtea recenzi nu va înțeleg ce câștigați uni dacă îmi băgați nr de tel de o suta de mi de ori dar nu va mai saturati frate ați deschis alt topic unde postați numai aberați chiar nu va mai saturati pe bune deja este aberanta aceasta situație Quote Link to post
laury 23,037 Posted March 8 Share Posted March 8 Mai fute lumea pe aici sau e sezatoare cu barfe? 🤣🤣🤣🤣🤣 1 1 Quote Link to post
mmiha2146 37 Posted March 8 Share Posted March 8 Acum 3 ore, laury a spus: Mai fute lumea pe aici sau e sezatoare cu barfe? 🤣🤣🤣🤣🤣 Ce sa futa lumea ca le arde de prosti sta numai pe forum pierde vremea 😃😃😃 1 Quote Link to post
pelicanul009 0 Posted March 8 Share Posted March 8 Acum 43 minute, mmiha2146 a spus: Ce sa futa lumea ca le arde de prosti sta numai pe forum pierde vremea 😃😃😃 Ce telefon ai? Quote Link to post
danutz_bd 73 Posted March 9 Share Posted March 9 Acum 10 ore, pelicanul009 a spus: Ce telefon ai? Ultima oară cred ca avea un Nokia🤣🤣 1 Quote Link to post
mmiha2146 37 Posted March 9 Share Posted March 9 Acum 13 minute, danutz_bd a spus: Ultima oară cred ca avea un Nokia🤣🤣 Da un Nokia de pe timpuri 😄😄 Quote Link to post
Membru Premium ionxxx1 169 Posted March 9 Membru Premium Share Posted March 9 Acum 7 minute, mmiha2146 a spus: Da un Nokia de pe timpuri 😄😄 3310? 😁 Quote Link to post
alexshenk31 305 Posted March 9 Share Posted March 9 Am vizitat o in noua locatie, e aproape de birou. e mega curatenie, 15 prosoape la uscat, ea la fel e super curata si mai ingrijita mai aranjata ca ultima data. La fel rece ca gheata, dar pe mine nu ma deranjeaza . Rraspunde doar daca intrebi, dar in schimb sta la futut cum vrei :)). Acelasi corp si acelasi cur misto ca si ultima data. Sex normal si anal cat cuprinde si cat te duce maciuca si picioarele fara nici un fel de comentariu. Isi merita suta de lei fata. ah si nu am avut probleme cu programarea absolut deloc. : )) bafta la futut. 3 Quote Link to post
laury 23,037 Posted March 9 Share Posted March 9 Acum 25 minute, alexshenk31 a spus: Am vizitat o in noua locatie, e aproape de birou. e mega curatenie, 15 prosoape la uscat, ea la fel e super curata si mai ingrijita mai aranjata ca ultima data. La fel rece ca gheata, dar pe mine nu ma deranjeaza . Rraspunde doar daca intrebi, dar in schimb sta la futut cum vrei :)). Acelasi corp si acelasi cur misto ca si ultima data. Sex normal si anal cat cuprinde si cat te duce maciuca si picioarele fara nici un fel de comentariu. Isi merita suta de lei fata. ah si nu am avut probleme cu programarea absolut deloc. : )) bafta la futut. Buna la anal intradevar si fara figuri cum au altele. Carcotasii tot se vaita pe aici ca nu dau de ea, tel inchis, nu respecta programarile…nu e frate adevarat! Si eu am prins- o din primul sau al doilea call. 👍 1 Quote Link to post
il pupparo 20,492 Posted March 9 Share Posted March 9 Totusi , pe ce nr raspunde frate Laury ? Sau la care nr e cel mai sigur de gasit ? Frate Alex , unde este noua locatie ? Mci Quote Link to post
pelicanul009 0 Posted March 9 Share Posted March 9 Acum 11 ore, danutz_bd a spus: Ultima oară cred ca avea un Nokia🤣🤣 Da,ai dreptate...la ce nr de telefon o pot găsi Quote Link to post
alexshenk31 305 Posted March 9 Share Posted March 9 3 hours ago, il pupparo said: Totusi , pe ce nr raspunde frate Laury ? Sau la care nr e cel mai sigur de gasit ? Frate Alex , unde este noua locatie ? Mci 0759392807 viz-a-viz de Iula Hasdeu, cred ca Mihai Bravu 90-96 2 Quote Link to post
il pupparo 20,492 Posted March 10 Share Posted March 10 Mulțumesc pentru info frate Alex. Quote Link to post
mmiha2146 37 Posted March 10 Share Posted March 10 Dragilor țin sa va anunț ca de la 1 aprilie prețu meu se va mari va fi 150 de lei fin și 250 de lei ora Date find circumstanțele și faptul ca să scumpit tot plus ca și mie mi sa mărit chiria Sper ca prețu sa nu fie un impediment va pup și va doresc o zi buna Quote Link to post
7uuupp 3,601 Posted March 10 Share Posted March 10 Acum 32 minute, mmiha2146 a spus: Dragilor țin sa va anunț ca de la 1 aprilie prețu meu se va mari va fi 150 de lei fin și 250 de lei ora Date find circumstanțele și faptul ca să scumpit tot plus ca și mie mi sa mărit chiria Sper ca prețu sa nu fie un impediment va pup și va doresc o zi buna Am sunat acum vreo 30 de minute ai dat ocupat! Quote Link to post
Recommended Posts