Sari la conținut

Mihaela 0746923485 / 0790526178 - Mihai Bravu

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Mihaela : ) 

Am fost acum cativa ani de 2 ori. La prima vizita futai eroic, dar la a doua a fost super ciudat, era mega ciufuta : ))

Si am fost si recent: e un mix de sala, pufos, slim si tare in acelasi timp, nici eu nu inteleg dracu. Dar imi era dor de ea :))

Nu sunt in stare sa fac o recenzie ca cele de mai sus, dar a fost in toane bune si futaiul a fost pervers. Chiar a si colaborat si muncit. Ceva mai greu la grosime, dar pana la urma s-a predat pulii cu toata fiinta ❤️💪 :) Se muleaza pizda si gaoaza pe carvajal ceva exagerat… f stramta in toate gaurile. a dus eroic micuta ❤️ . Ma rog, eu vb putin de fel, nu stiu ce sa zic daca ai ce vb complicat. Am vb de probleme cotidiene din oras, a f perfect :)). Eu vin doar pt sex, mai ales pt cur. Deci e simplu la mine.

Ah si nu am avut probleme nici o data cu programarea, am ast max 20 d min. Dar sunt ok ca si eu intarzii special. :)) cred ca urmareste ce e pe aici. 
Spor intre buci!

• Like 2
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salutare,

Acum cateva saptamani am fost intr.un final si eu la Mihaela, e dragutica pozele sunt reale. Am fost pt funduletul ala misto tare😘 o experienta placuta.

Eu unul o sa mai revin la ea pt oral si anal, nu prea conteaza marimea si poti sa te iei de funduletul ei cu ve vrei tu 😘

150 fin

Link spre comentariu

24 minutes ago, GrumpyPapa said:

Am incercat ambele numere de telefon, dar nu raspunde. Mai activeaza?

Salut!                                                                   Fata este activa, am fost vinerea trecuta. 0730167457 a fost tel.- nu l mai garantez pt.ca le schimba= imposibil de justificat zapaceala asta cu zecile de nr.de tel.                                 Pe scurt- locația aceeași, fata aceeași la servicii, cine nu a mai fost sa știți ca s a bulanit, putinaputina burtica, tatele aceleași, m am obișnuit, mie îmi plac pt.ca sunt taricele și bine poziționate.                                               Curul este belea- ii tot ziceam ...tare curul, și la propriu și la figurat. Am stat o ora, am fost în deschidere, sa zic asa. Oral de întărire, anal puternic la primul numar: am dibuit o greu, am întrat f.greu. fata a dus cu stoicism, se arcuia la început, apoi...am dat anal cu simt de răspundere.  Am pus o capra, pe podea, cu corpul pe pat - aveam acces nestingherit, fata nu a avut cum sa fuga... Adevarat am lubrifiat bine P.si gaurica. Am facut loc f.usor, o intrebam daca i ok. Nu va mint, discut cu ea la anal, stiu ca daca esti badaran o doare. In continuare nu au fost probleme. M am jucat cu P. - intram, ieșeam, numai capul P. Apoi intram cât de mult se putea.    Am încercat apoi, anal în picioare cu fata sprijinita pe perete- asa  P. a capitulat, târziu în cur, în balon.          V AM TREZIT SIMTURILE?                                                          La nr.2, m am straduit, nu s a mai putut anal; am dat oral și normal- pt.mine sa știți ca este potrivita ca mărime și la normal. Ii spuneam în timp ce pompam ca este strâmtă la normal.                           Concluzie - oferta bună, fata accepta ce I ceri, curul atrage și te nimicește.                             este fata cu care fac anal  f.des, revin la ea de fiecare data când pot.                                     Anul acesta am mers la ea f.des, greu este cu gasirea nr.de tel.activ.                                                       Nu vrea în nici un chip fin.orala   = am încercat toate metodele...                                               Fata se străduiește, încearcă sa te satisfacă, nu i fac reclama gratuita.                         Condițiile sunt acceptabile, era puțin răcoare și pusese un radiator.                       250L si cu P.foarte mulțumită!

PS - nu a avut apa caldă.

• Like 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...