Sari la conținut

bruneta de la lukoil


Postări Recomandate

  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Intr-o zi din saptamana asta, pe la Hanul lui Matei, vad o fata bruneta, cu colanti negri decupati, ca facea din mana la ocazie. Opresc, o iau in masina si incep o conversatie cu ea. Ma informeaza rapid ca este la produs, ca are si alte prietene la sensul giratoriu de la Lukoil daca nu-mi place de ea, ca are si camera la han cu ora si costa 10 lei, ca o cheama Daniela (parca) si ca presteaza oral si normal protejat, ca are 18 ani si doi copii (!). ca este din Tecuci si este jumate tiganca, jumate romanca, si imi propune sa ma bucur contra cost de farmecele ei. Tipa are cam 1,60 m inaltime, vreo 50 kg, sani nr.2, destul de fermi, cu sfarcuri mici, buze frumoase, par negru, lung, ondulat usor, dantura completa, ceva tatuaje mici (am remarcat un "TIBERIU" pe incheietura mainii stangi). Din pacate pentru ea, are ceva urme de varsat pe fata si ceva cicatrici pe mana (specifice scolii de corectie).

Nu prea ma simteam eu in forma dar, am cedat si am zis sa incerc, tanara fiind.per total destul de frumoasa. Am negociat 50 lei oral, cu posibilitatea de a face si normal daca va fi cazul. Am iesit de pe drum si ne-am ascuns intr-o padurice de pe drum si am demarat un oral protejat. A bagat-o cam 2-3 cm in gura si a inceput sa oscileze fara nici-o pauza, parca era la cursa de viteza, ba mai mult, lucra si cu dintii. Am rugat-o sa fie mai tandra, dar dupa 5 secunde a uitat. Dupa 2 minute, urmeaza intrebarea, "mai ai pana iti dai drumul, ca ea n-are asa mult timp, etc.". Am rugat-o sa o inghita mai mult de 3 cm, a zis ca nu poate ca vomita. OK, am zis, atunci mai scade viteza de oscilatie, a incercat din nou, dar imediat a uitat si a scos iar dintii in actiune. Vazand ca fata nu se pricepe, i-am propus un normal cu ea deasupra. Ce credeti ca imi spune? Ca nu poate, ca o doare spatele ! Lenesa si lacoma de bani ! Mi-a mai cerut bani pentru normal si i-am mai dat 20 lei sperand sa fie mai cooperanta la normal. Vazand ca nu am succes cu lady on top, propun o caprita, dar surpriza, nu stia ce inseamna, incredibil, a trebuit sa o asez ca mana, sa o dirijez ca pe o fecioara pana a inteles cum trebuie sa stea capra ! Am dat un pic si la capra, dar iar m-a intrebat cat mai am, ca ea se grabeste, ca de ce dureaza asa de mult (5 min maxim adica !). Fata are corp frumos, supla, cu piele curata, spalata, cu fofo tunsa scurt (rasa de vreo 2-3 zile), dar curata, fara mirosuri si umeda natural, dar atitudinea ei m-a descurajat. A incercat sa geama putin, sa ma mangaie in timp ce pompam, dar nu prea mai aveam chef. I-am explicat ca pentru banii pe care i-am dat vreau sa ma simt si eu bine, dar nu prea a inteles. Ca sa nu plec fara finalizare, vazand ca nu se implica, i-am zis sa ma termine cu mana, poate ca macar la asta se pricepe. Ei bine, nici asa nu stie,  ca n-are ulei sa o frece belita si numai pe piele se incurca. In final termin fara glorie cu ajutorul mainii ei, iar ea este foarte fericita ca am terminat.

Macar a recunoscut ca nu presteaza de mult si nu se pricepe, dar este si lenesa.

Avand in vedere seceta (de escorte) din Bacau, imi gasesc scuze ca m-am incurcat cu fata asta si nu recomand decat in caz de extrema necesitate.

Note, ce sa spun, Fizic 7, atitudine 3, GFE 4, locatie 0. Daca are cineva rabdare sa o invete, cine stie poate face ceva, dar personal nu cred. Am mers cu ea pana la sensul giratoriu de la Lukoil unde am debarcat-o si unde mai erau si alte fete care tocmai intrau in tura.

  • Like 12
Link spre comentariu

  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Da asa arata, cum spui tu, cu buze mari, creola (corcitura tiganca+roman, dupa spusele ei), frumoasa si tanara. Oralul poate ca il face bine, dar la mine a durat cam mult si a obosit Asa cum am spus, daca este bine indrumata, poate face lucruri bune. Eu eram cam obosit si n-am avut prea multe idei, ea a incercat servicii la nivel minim.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...