Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
post-2831-133409734497_thumb.jpgpost-2831-133409734498_thumb.jpgpost-2831-133409734498_thumb.jpgpost-2831-1334097345_thumb.jpgpost-2831-1334097345_thumb.jpgpost-2831-133409734496_thumb.jpgSalutare tuturor!Zilele trecute am vizitat-o pe doamna in cauza. Locatia este prin zona Calea Calarsi, intersectie cu Agricultori, in spatele blocurilor de pe Calea Calarasilor. Locuieste cu inca o domnisoara miniona, despre care nu stiu decat ca o cheama Alexandra. Apartamentul este de trei camere, cu doua dormitoare pentru cele doua prestatoare, baie comuna intre dormitoare, apartament curat, mobila decenta. Corina are 42 de anisori, 162 cm, si in jur de 50 de kg. Ce nu se vede prea bine din poze este disproportia dintre partea de sus a corpului, si partea de la talie in jos. Picioarele sunt foarte subtiri, fundul este exagerat de mic, in partea de sus fiind ok. Sanii sunt mari, motiv pentru care sunt su cam lasati, dar frumusei. La fata este draguta, interesanta, dar foarte mult fard/fond de ten. Accepta CIM, OWO, cunnilingusul ii face o adevarata placere, se uda corespunzator, cred ca-i face placere ceea ce face, cu toate ca dupa spusele ei s-a apucat de meserie la a doua tinerete. Pozele sunt reale, are par frumos, in poze poarta ochelari, dar a prestat fara. Tariful este de 150 ron, doua finalizari intr-o ora. Nu m-am simtit dat afara sau grabit, dar nici n-am depasit timpul, ba chiar am plecat mai devreme (motive personale). Atata timp cat este corecta, are poze reale, si face cu placere ceea ce face, eu o recomand.Incerc sa atasez poze, sper sa reusesc.Sa fiti sanatosi!
  • Like 1
Link spre comentariu

SalutAm fost si eu pe la doamna in cauza. Locatia este cea cunoscuta pe strada Agricultori, zona Calea Calarasi.Doamna este destul de in varsta (aprox 45 ani) dar dragutza la fatza, foarte micuta ca si corp, sanii mari dar lasati bine, fund inexistent.Atitudinea este ok, discuta, destul de deschisa, normala ca sa zic asa.Prestatia nu este extraordinara : nu prea face multe chestii, oralul neprotejat-fara artificii, normalul cu mici variatiuni de pozitii. Face finalizare orala. Pretul este de 150 ron/ora.In concluzie nu as mai incerca si a2a oara, sunt destul de multe variante de incercat la pretul acesta.

Link spre comentariu
  • Oras:romania
  • Oras:romania

Daca ti se bate ochiul stang nu te duce la escorte!M-am decis sa scriu aceasta recenzie, dupa ce am luat la IA-MA NENE SI PE MINE, pe o tipa de 50 de ani..curata si care mi-a facut cea mai tare felatie din viata mea..am decartat 50 de lei..si dusa a fost..Revenind la Carmen....prima fraza se refera la intalnirea cu ea. O sa incerc sa scriu in stil nenea Iancu(sper sa nu fiu banat)vorbit la telefon.joviala...gasit adresa repede pe Agricultori....vazut apartamentul...neingrijit....vazut ea...fata frumoasa...sani cam cazuti...picioare subtiri....frig in camera...decartat baniii....si pe urma un oral....trist..trist..explodat pe sani...plecat repede....fara dus.....never...ever...intors acolo!noteconvorbire telefonica 9apartament 5fata 8corp..6oral.......5P.S. am avut dubii sa postez recenzia...dar dupa intalnirea cu madam pe drumul spre Ploiesti..am zis ca nu am de ce sa nu o postez

Link spre comentariu

hai sa mai scriu o recenzie ca sa aveti material pentru "I hate papuasul" cum a scris 2x2 (chestie care m-a amuzar tare, man!).Sun, servicii pe placul meu (FK, oral np cu CIM), vorbeste frumos la telefon imi explica destul de complicat locatia, trec de portar care a vrut musai sa afle unde merg,ups, revin cu recenzia ca am musafiri!!!

Link spre comentariu

Continuare: deci la telefon a vorbit frumos, linistit, mi-a dat detaliiele pe indelete. Pentru ca a zis FK si CIM am purces. Real terente a zis ca a gasit usor. Eu nu prea, basca si faptul ca oamenii nu se omorasera cu deszapezirea si a trebuit sa las masina destul de departe.In fine, bloc cu portar si caine, portarul destul de prietenos, cainele nu prea. Etaj 8, pana la 7 cu liftul apoi un etaj pe scari (ca sa stii la ce te astepti 2x2 daca te bate gandul).Tipa destul de cocheta si prietenoasa. Bruneta, imbracata business, apoape toata in negru, la fel ca si parul. Destul de lung. Mi s-a parut destul de dragutica.Faza nasoala - isi tragea nasul. O intreb daca este racita si imi ca este cobza. In gandul meu ma intrebam ce dreaqu' zici de FK daca esti napadita de muci.I-am zis ca fara FK nu raman. Nu a protestat.Cred ca este colega cu Alexandra 0737543460, din descrierile facute de Okios.Citind topicul Alexandrei vad ca 2x2 a vizitat deja acest cuib.Nici Corina si nici Alexandra nu au recomandari entuziaste insa pentru ca vad ca ambele accepta FK si CIM la una din ele o sa revin dupa ce da coltul ierbii.Okios zice ca nu merge interfonul - blocul insa are portatr si era deschisa usa.

Link spre comentariu

DOAMNA

matura, 42 ani, recent divortata, nu caut o relatie ci doar sa ma simt bine. Sunt o femeie stilata, foarte ingrijita, cocheta si ofer companie d-lor in principiu asemeni mie. Accept fin orala. Lucrez singura, Rebecca

Pret: 200L

ora

Pare destul de interesanta matura asta, mai ales ca isi arata si fata.

O fi reala ?

 

post-399-0-39154900-1336641654_thumb.jpg

post-399-0-34311700-1336641671_thumb.jpg

post-399-0-42329300-1336641686_thumb.jpg

post-399-0-65701400-1336641701_thumb.jpg

post-399-0-97868200-1336641720_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut

 

Este reala, a avut si cateva recenzii pe aici . Lucra in zona piata muncii, strada "agricultorilor". Imbracata arata ok, cand se dau jos textilele incep "problemele" :)). Isi arata varsta : sani lasati, carne moale, corp de 45 de ani etc. Sex oral neprotejat, mecanic si fara nici un fel de artificiu, normal idem. In schimb potzi purta o conversatie ok, ai cu cine discuta.

Recomand doar daca sunteti super fani doamne mature.

Link spre comentariu
  • Oras:Plantatie
  • Oras:Plantatie

Salut confrati!

 

Nu stiu ce recenzii a mai avut pe aici dar e o experienta ratata din punctul meu de vedere.

 

O cheama Rebecca, are 42 de ani si se fute pe bani (d'ooh captain obvious)

 

Am sunat o, mi a raspuns si a vorbit foarte frumos la telefon, stabilesc ca ajung cam intr o ora. Ca locatie de la rondul Alba Iulia catre Strada Dristor nr. 1. Punct de reper Zvon cafe pe partea stanga, se face dreapta pe strada (vis a vis de zvon cafe), dupa care pe partea stanga e un semn maricel cu Clinica Stomatologica. De acolo va descurcati singuri, va indruma dameza.

 

Am intrat in apartamentul imens si foarte dragut si m a intampinat doamna imbracata cu o rochie rosie parca (am baut mult aseara), pe niste pantofi cu tocuri negri si ciorapi negri. Este reala si arata bine la fata si la corp. Era machiata ca in pozele de pe anunt.

 

Are cam 1.65, are picioarele cam slabute si curul micut dar frumusel. Are un pic de burtica dar nederanjant. Sanii maricei si lasati dar putin. Cam moi pentru mine.

 

Intre timp doamnei ii suna telefonul si raspunde, comunica ca va suna ea inapoi cam intr o ora. Imi cere banii de dinainte, ma invita la dus, imi da un prosop curat, in baie geluri de dus barbatesti gbelein (cred ca sunt nemtesti), fara papuci dar pe jos avea prosop imens. Aici fac o paranteza ( Dameza Camelia, tot matura are tot poze profi si cam acelasi tip de video demo pe AT. Am intrebat o de Rebecca si mi a zis ca nu stie, dar i am zis ca au cam acelasi tip de poze si video si sigur se stiu a ramas surprinsa si a zambit putin, deci e posibil sa fie manageriate de cineva, dar nu bag mana n foc)

 

Ma rog ies din dus, doamna ma astepta in pat in chilotei, in sutien si in ciorapi. Mi a luat maciuca la supt imediat cum m am dus catre ea si mi am zis in gand wow asta o sa fie o experienta tare daca a inceput asa in forta. Fix pixul pentru ca pana la final mi am dat seama ca pula o suge cam mecanic, a incercat cateva artificii dar nu i au iesit, si nu poate sa o suga pe toata, capul si cam atat. I am molfait tatele ceva vreme, si s a excitat vizibil, i am inspectat si pasarica si totul era ok, acolo si mai excitata. In fine pune balonul si ii zic ca vreau sa o iau pe la spate, dar imi zice ca nu prea poate de la inceput asa ca e cam stramta si ca ar fi bine daca incepem cu mine deasupra... Am dat negativ la propunerea doamnei si incerc capra. Pasarica ei era stramta rau, desi era deja umeda si lubrifiata natural, a intrat cam greu... Incep sa dau incet sa nu ii provoc neplaceri cu gandul ca se mai largeste si ca o sa pot sa o fut bine si tare. Da' de unde dupa aproximativ 1-2 minute de futut incet cu incordat de maciuca o scot ca nu se putea si dadea si semne de pleostire maxima...

 

am incercat intr o parte insa tot degeaba ca nu prea intra si mi a murit de tot catargul... scot balon, o dau la supt din nou si imi spune ca pot finaliza pe sani, ii zic ok hai sa facem asa... dupa cateva minute de supt si plimbat printre sani imi dau drumul.

 

Ma spal, ea s a spalat doar la pasarica in alta baie ca am vazut o si revin. Am stat in camera vreo 2 minute am crezut ca nu mai vine, ea fuma o tigara, putea sa zica ca as fi fumat si eu...

 

iar incepe cu suptu, semne ca maciuca mea nu se mai scoala in veci, imi zic sa ii dau niste limbi pana una alta ca avea pasarica frumoasa. Era sa lesine domne pe acolo de orgasme duduia... intre timp mi s a sculat si mataranga si dau sa o bag iar ca incapatanatul pe la spate... iar mi a sugrumat o iar mi a murit, m am enervat si am zis ca o las asa (asta oricum spre final de ora)

 

Inainte sa plec i am cerut niste apa de gura si mi a dat. A vorbit la telefon, si spune "da, e in baie se spala de un sfert de ora, hai ca te sun eu inapoi sa ti povestesc cum a fost" - Cre ca vorbea cu vreo duduie. Nu stiu daca vorbea cu sens rau, caci cu mine a foarte ok si a vorbit frumos pe toata durata sedintei de laba.

 

Mentiune 1: Pe la jumatatea orei cred ca dupa ce am inceput iar mi a zis ca e cam obosita sa mai suga pula ca o doare gura de cat a supt....

Mentiune 2: Am folosit si baloanele ei (ROMED) si baloanele mele (durex rosii) si tot n am reusit sa o fut.

 

Practic am dat 200 RON pe o muie foarte proasta si pe dat drumul pe sani. Mai bine dadeam o laba acasa.

 

De ce m am dus? Pentru ca imi plac maturele, pentru ca mi se pare frumoasa, pentru ca imi place ca e ingrijita la manichiura si pedichiura si pentru ca am crezut ca pot sa fut, sa rup patul cu ea.

 

Asadar notele mele sunt:

 

Oral: 2-3/10

Normal: 2/10

GFE: 7/10 ai ce vorbi cu doamna si zambeste e ok.

FK: nu face

Anal: nu face

CIM: nu face (desi la telefon parca a zis ca face doar ca nu inghite)

Deepthroat: nu poate sa ia mai mult de 3-4 cm in gura

Corp: 8/10 (aveti grija nota se acorda din punctul de vedere al unuia caruia ii plac maturele)

Aviz amatorilor de pedichiura/manichiura foot fetish and stuff e de bine rau!

 

Platit 200RON / ora / 2 finalizari

 

Parerea mea finala e ca desi arata bine, e futabila rau, nu se merita 200 RON pe ora in nici un caz. Poate 50 RON finalizarea si 100 RON pe ora dar mai mult nu. Oi fi avut si eu probleme cu maciuca ca nu ramanea sculata, am mai avut d'astea dar cand o bagam pe la spate si dadeam de cateva ori se scula nene. La femeia asta pur si simplu nu am putut sa bag pula in ea si sa o fut cum trebuie.

 

Nu stiu daca o fi fost casatorita cum pretinde, insa cine a futut o pana acum cred ca a futut o cu degetul mic si zic asta in conditiile in care nu am pula mai mare de 14-15 cm adica mai pe romaneste o am mica!

 

Cred ca e noua in domeniu ca imi spunea la un moment dat ca nu stie cum sa puna balonul pe maciuca... WTF... Ma rog nu cred ca ar trebui mutata la escorte de evitat din punctul meu de vedere pentru ca nu a fost nimic cu intentie negativa sau cel putin asa mi s a parut mie, insa duduia are de invatat meserie... Cred ca se axeaza mai mult pe videochat decat pe futut!

 

Pacat... mare pacat...

  • Like 3
Link spre comentariu

Cand era in locatia de pe Agricultori - colega cu Alexandra 35 - o chema Corina, tot 42 de ani. Vezi aici: http://nimfomane.com...age__hl__corina

Acum vad ca si-a schimbat numele de scena, locatia, numarul de telefon si pune poze cu fata. Varsta a ramas aceeasi (aici am fost rautacius :)). Pe vremea cand era in locatia precedenta nu avea poze cu fata .

Link spre comentariu
Vizitator sexaddict
Reputație: 0

Anuntul care apare acum pe nr asta:

DOAMNA matura 43 ani si experimentata, astept domnii generosi pt. un sex oral cum rar ati experimentat si o finalizare orala incendiara. Rog nu insistati nu fac sex anal ori normal. Multumesc, 15 Aug 11:00

0730.335.985

post-29782-0-28056400-1345051063_thumb.jpg

post-29782-0-36631400-1345051068_thumb.jpg

post-29782-0-05296500-1345051072_thumb.jpg

post-29782-0-77357400-1345051075_thumb.jpg

post-29782-0-48085800-1345051078_thumb.jpg

post-29782-0-07925700-1345051083_thumb.jpg

post-29782-0-93060200-1345051088_thumb.jpg

post-29782-0-40607300-1345051091_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am sunat si eu acum , numarul a fost inchis o perioada , locatia este aceeasi , tipa mai are o colega , nu le gasim pana tarziu , lucreaza de zi , 100/h ,2 fin oral doar nu accepta nimic , mi-a spus ca nici nu se dezbraca , deci un mare - , ar fii doar pt amatorii de descarcari rapide sau pt amatorii de oral exclusiv, cu pantalonii in vine.

Pe mine nu ma pasioneaza astfel de servicii , poate merge cineva totusi si ne spune cum presteaza tipa , la cei 43 de ani banuiesc ca face un oral mai mult decat bun.

Rog moderatorii sa modifice titlul cu " Corina 43 de ani Carol cu Mosilor " , sau sa-l mute pe cel al Irinei la arhiva si sa-l lase pe asta de la postarea de aseara a lui @sexaddict la orientare si consiliere pana la o recenzie despre doamna.

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Hmmm tituara initiala a acestui topic nu este cea din pozele postate de sexaddict.

Sunt un pic "in ceata" vis-a-vis de ce trebuie facut cu acest topic (inchis, mutat, redenumit, spart in 2 topice etc).

Fiti va rog mai coerenti si explicati succesiunea "evenimentelor" clar si in ordine cronologica.

Danke schon!

Link spre comentariu
  • Oras:Plantatie
  • Oras:Plantatie

Ah tare acu nu mai face nici normal... Eu zic sa nu va obositi nu face oralul bine... ba chiar e nasol. Am scris ditamai recenzia (in mare negativa) pe celalalt thread cand era pe nume Rebecca.

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Sa fie un pic mai pieptanat am contopit toate cele 3 thread-uri deschise despre doamna ( 2 la orientare si 1 la testate) si am adaugat in titlu fiecare nr de tel.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Gasit azi pe At:

 

CORINA 43 ANI doamna matura lipsita de prejudecati, ofer d-lor deosebiti si rafinati un sex oral cum rar ati intalnit si o finalizare orala exploziva. Rog nu insistati, nu fac sex anal sau normal.Calea Mosilor

 

Tel: 0730335985

Locatie: Bucuresti Calea mosilor

Pret: 100 Ron

 

 

Cautand pe forum am gasit defapt ca numarul cel de sus este al Irinei Calea Mosilor

http://nimfomane.com...silor-cu-carol/

 

 

Las mai marii cu experienta sa isi exprime parerea.

post-40860-0-38582800-1347264473_thumb.jpg

post-40860-0-10814300-1347264475_thumb.jpg

post-40860-0-18636800-1347264477_thumb.jpg

post-40860-0-89312000-1347264482_thumb.jpg

post-40860-0-22238200-1347264488_thumb.jpg

post-40860-0-32437700-1347264490_thumb.jpg

post-40860-0-13000900-1347264496_thumb.jpg

post-40860-0-75720300-1347264497_thumb.jpg

post-40860-0-01327000-1347264500_thumb.jpg

post-40860-0-49286100-1347264505_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator nanaa
Reputație: 0

Doamna matura 43 ani,am invatatca in viata totul trebuie facut cu pasiune,altfel nu ai nicio satisfactie.Sunt o doamna stilata,cu capul pe umeri,fina si ador bunul simt si discretia.Sex oral cu finalizare si normal protejat.

 

Tel.0720 645.485

 

A fost cineva la aceasta doamna ?

post-42747-0-01638800-1359456676_thumb.jpg

post-42747-0-22123200-1359456677_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Din poza a doua pare sa fie Corina:

Daca este ea, ultima locatie unde activa era pe la intersectia Decebal cu Dristorului, intr-un bloc cu patru etaje impreuna cu Alexandra: http://nimfomane.com/forum/topic/5019-alexandra-0737543460-mosilor/?hl=alexandra&do=findComment&comment=86505

Eu acolo le-am intalnit pe ambele in decembrie pe un numar cu anunt de show lesbi.

  • Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Ieri, plictisit si fara chef de munca decid sa rasfoiect AT si ma opresc la anuntul:

 

 

DOAMNA  matura 45 ani, deosebita, sani mari, finuta si f. discreta te astepta pt a-ti oferi companie: sex oral nep cu fin orala, normal protejat, pozitia 69 si alte fantezii, fara graba, fara stres, singura, zona City Mall, reala,! 27 May 16:58
 
Bucuresti
 
 
Si ma hotarasc sa-i dau un telefon. O sun in jur de ora 14. Imi raspunde o voce placuta, ii spun ca am numarul de pe AT si o intreb despre meniu. Raspuns: 150RON/ora, 2 finalizari, normal protejat, oral neprotejat cu finalizare orala. N-am pus foarte multe intrebari, am lasat-o mai mult pe ea sa vorbeasca (eram la birou si nu vroiam sa atrag privirile colegilor  :shy: )
O intreb cand e libera sa programam o intrevedere si imi spune ca acum nu poate, sa o sun dupa 16:00 si discutam atunci. Revin cu un telefon in jur de ora 16:00, raspunde la al doilea apel, si de data asta imi spune sa revin dupa 17:00.
Imi termin treaba la birou si la 17:30, cand plecam de la munca, decid sa o sun din nou. Imi spune ca e libera si ca am putea stabili o intalnire la 18:30. Zic perfect! Locatia e pe Sos. Giurgiului, pe langa Cimitirul Evreiesc, pe strada Vigoniei si stabilim ca atunci cand ajung sa o sun sa-mi spuna blocul, scara etc.
Ajung la locatie la 18:25, o sun, imi respinge apelul. O sun iar, imi repinge iar. Imi aprind o tigara, o fumez, o sun din nou, imi respinge. Ii trimit un mesaj sa-i spun ca aveam o "programare" la 18:30, nimic. O sun din nou, telefonul inchis.
 
Concluzii: de evitat. Pierdut timp aiurea si enervat degeaba.
 
Mai jos si pozele cu doamna
post-76557-0-28734300-1369727315_thumb.jpg  post-76557-0-25614600-1369727316_thumb.jpg

post-76557-0-27405800-1369727317_thumb.jpg  post-76557-0-32220600-1369727318_thumb.jpg

post-76557-0-25932900-1369727319_thumb.jpg  post-76557-0-30872700-1369727320_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...