Sari la conținut

In Budapesta, ma găsiți daca aveți drum. Xd


Postări Recomandate

Cam aiurea sa fie dezvăluite preturiile si locația nu? Dc trebuie sa afle toata lumea unde sta persoana si cu cat o face?. Dacă esti curios pui mana si suni. In ziua de azi e plin de oamenii care vor sa iti faca rau. 😬😬😬. Nu trebuie date prea multe detalii si sa fie publicate in recenzii. Simplu am fost la tipa sts undeva p3 centru preturi suna si te vei convinge.

Link spre comentariu

Nu este deloc aiurea sa intrebi cât costa timpul tău :) toată lumea de aici este transparentă in privința prețurilor și a serviciilor prestate... eu cel puțin întrebam pentru a-mi face un calcul dacă îmi permit sa-mi iau zbor de avion dus întors zilele astea sa petrec puțin timp in compania ta!

Link spre comentariu

Timisoara e mai aproape decat Oradea.Ai putea incerca un oras mai mare sa evaluezi clientela inainte sa avansezi spre capitala.

Clientela este la fel de slaba ca si ce se ofera in randul fetelor! In schimb herbert west nu vad nici o recenzie facuta de tine ca ai fost pe undeva ,tu doar faci invitatii...nu vad rostul. :offtopic  :blushing2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...