Sari la conținut

In Budapesta, ma găsiți daca aveți drum. Xd


Postări Recomandate

  • Oras:Dev-Null
  • Oras:Dev-Null

Vezi ca deja o dai in Cola si mai ales in Fanta!

Nu esti serioasa deloc. Spun asta pt ca urma sa te vizitez in Budapesta dupa ce te-am sunat din Romania 2 zile la rand si nu ai raspuns deloc. Pana la urma ai raspuns pe Whatsapp! Bun pana aici am vb 2 ore cu tine pe Whatsapp si a ramas stabilit sa te sun sa imi spui pretul pt 2 zile in compania mea in Budapesta! Haladita cum esti de fel a doua zi cand te-am sunat nu ai mai raspuns la tel! Deci la pomul laudat sa nu te duci cu sacul nici la curve cu malaiul! Nu uita de unde ai plecat ca nu ai sa stii unde vrei sa ajungi!!!

Link spre comentariu

Salut tuturor! Nu putem sa spuneam ca nu arata bine si cred ca si serviciile or fi de cea mai buna calitate, insa pot sa comfirf ceea ce a spus colegul Greuceanul, am vb cu Cristina pe whatsapp de 2 ori, stabilisem sa ne vedem, chiar cu 2 ore inainte sa merg la ea si nu a mai raspuns, prima data am inteles dar a doua ora nu am mai avut cum sa inteleg, decat ca esteo mare neserioasa, mai are pretentia ca toata lunea sa fie asa. In ce consta seriozitatea Lore jos palaria si este la fel de frumoasa. De altfel m a si blocat pe whatsapp, puteti deduce voi mai departe. Chiar o sa incerc acum sa merg la ea, ptr ca voi fi in zona si o sa i spun cine sunt abia dupa😉😉😉. Zi faina!!

Link spre comentariu
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France

Are acest dar de a te bloca , când ii spui Dc are nevoie de ceva nu ești singurul !!!!

Link spre comentariu

Adica? Nu i am spus ca are nevoie de ceva, pana la urma m am comportat ca un om normal, daca am si stabilit impreuna ora si ziua, cu ce puteam eu sa gresesc, si aici poate comfirma si cristina, dar as vrea sa vb cu ea in privat daca are posibilitatea si placerea. Ms!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...