tatucudolo Reputație: 1 Postat Mai 4, 2019 Postat Mai 4, 2019 sa vina catelu sa ne zica cum e vremea an SCROTamento!
tatucudolo Reputație: 1 Postat Mai 4, 2019 Postat Mai 4, 2019 V-am pupat, m-a duc sa YOBAGG GAMEZ BA, dacaaaa shtai cum zac??
condition Reputație: 7276 Postat Mai 4, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 4, 2019 V-am pupat, m-a duc sa YOBAGG GAMEZ BA, dacaaaa shtai cum zac??Pizda, nenpupi in pula clona proasta! 2
hardtaimz Reputație: 0 Postat Mai 4, 2019 Postat Mai 4, 2019 Pizda, nenpupi in pula clona proasta!Vino dupe mine https://media.giphy.com/media/ctSOCEkE3daNNIcStO/giphy.gif
condition Reputație: 7276 Postat Mai 4, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 4, 2019 User agentul este agentul N A V E L E, care ati intra prin cablu da net an PC si isi bune ochelarii pa oci, si asi noteaza toate datele tale personale, pentru ca a facut scoala KFC... pardon KGB a lu zukerberg, si apoi se antoarce la baza secreta si ati da toate datele notate da PC-u lu danel xxl Am explicat pa antelesu lu catel ca e prost si el, si ca sa anteleaga cum e cu shpionarea ca shi el era mare shipion cu buton de panica pa care apasa si ii vine painica cu rosii la birou, prin reteaua da tuburi lungi transparenteCand mananci un cacat, ti-l asumi pizda proasta! 2
Postări Recomandate