Sari la conținut

DELIA - 0741703332


Postări Recomandate

  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Salutare din nou. Am sunat ieri si la domnisoara, mi-a comunicat tarifele de 80 nr si 150 ora, totul protejat, locatie in intersectia din Podul De Fier, blocul cu BRD la parter. Dupa ce s-a laudat cu un fizic de invidiat la telefon ( 50 de kg, 1.60, sani tari si fund bombat ... "hai vino si iti garantez ca arat foarte bine" ) plec spre locatia indicata, ajung si sun, cand ce sa vezi....suna telefonul de 2 ori, imi da busy iar la urmatoarele doua incercari imi intra casuta. Intre momentul cand am sunat-o si pana am ajuns au durat fix 15 min, asa cum i-am precizat la telefon....concluzia o trageti voi....  eu o categorisesc ca neseriozitate maxima .

 

Toate bune va doresc.

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

am luat si eua ceeasi teapa

avea alt nr de telefon

iti zice sa stai la brd, probabil sa te vada, apoi nu mai raspunde

cred ca e vreun gay care vrea sa vada baietii excitati :))

eu propun sa declaram podul de fier "triunghiul bermudelor" si sa nu mai raspundem la astfel de "escorte", astfel poate ii descurajam pe cei cu chef de farse

Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Sincer sa fiu nu mi-a zis sa stau in fata la BRD, ci sa revin cu telefon cand ajung. Probabil vreun alt coleg a fost mai rapid ca mine si domnisoara merge pe principiul primul venit-primul servit. In fine...pentru mine tot neserioasa ramane si nu cred ca o sa apelez la serviciile ei vreodata. Si ai dreptate ... am vazut si prin alte topicuri ca domnisoarele cu "domiciliu de lucru" in zona Podu de Fier au acest comportament.

Link spre comentariu
  • Oras:acolo unde NU esti tu !!!
  • Oras:acolo unde NU esti tu !!!

Anunt preluat din ziarul Evenimenutul: Sunt ceea ce cauţi! Brunetă, tânără, slăbuţă, corp apetisant şi f frumoasă, cu bun simţ şi carismatică. Igiena şi discreţia nu lipsesc. Te aştept! tel 0741703332.

 

Sunat la numarul de mai sus, raspunde o voce frumoasa, mi-a comunicat tarifele: 100 numaru si 150 ora. Locatie in Podul de Fier, langa banca BRD.

Infierbantat plec ajung la locatie, ma ghideaza domnisoara spre bloc. Urc cateva etaje, imi deschide o faptura frumoasa, par lung bruneta, era pe tocuri, cu o rochita mulata ca de club. Intru in apartament(2 camere si curat), avea un ditamai motan blanos care incepuse sa se uite la mine, mare al draqu. Am facut putina conversatie in imp ce ma dezbracam, mi-a cerut banii inainte, am optat pt un nr. ma intind ea se dezbraca de rochie, sani mici spre medii, cu sutien pe ea, nu si l-a dat jos, 1.70-1.75 cm fara tocuri, tatuaj pe omoplatul drept parca, si tatuaj pe spate deasupra fundului, ambele colorate cel de jos cam in forma de romb- cevaq de genu.

Imi pune prezervativ, si incepe cu un oral de bun simt, se ajuta de mana, fara deep, continua asa vreo 5 minute, ii spun sa isi dea macar jos bikinii, o intind pe spate la umeri-craci. Destul de stramta, incep sa pompez, ea a intors capul, nu a schitat niciun gest, sunat, parca era la ghilotina. Pompez cateva minute, ma opresc si o pun sa imi faca iar oral, dar a inceput sa vocifereze: ca nu ii place mana pe cap...chestii de genu. M-am sucarit, m-am imbracat si am plecat fara sa finalizez. Eram si un pic mai nervos.

 

 

 

Note:

Aspect: 9 - chiar frumoasa fata, carne tare, fund mic si bambat,pacat de acele tatuaje cam uratele(si mie imi plac tatuajele)

GFE: -2 (minus 2)

Oral: 6 - fara deep, fara zone adiacente, nimic deosebit

Normal: parca F... o papusa gonflabila - doar sta. nota greu de pus - nu am finalizat

Locatie : 8

 

Motan: nota 10 - chiar simpatic si dragut (trebuia sa il fut pe el cred ca era mai bine)

 

 

 

Daca am uitat ceva, completez.

PS: Scuze pentru cuvantul "fut": nu stiu daca e permis. Daca e vreo problema rog editati 

 

 

 

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...