Sari la conținut

Andreea 0741306375


Postări Recomandate

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Buna, revin din nou cu o recenzie, de data aceasta este vorba despre prima mea intalnire cu o domnisoara ce presteaza astfel de servicii.

Colegii mei nu stiau ce sa-mi dea cadou de ziua mea si s-au gandit sa sun la o tipa din ziar, sa mergem, o vedem, daca-mi place, imi platesc ei o ora. Anuntul nu il mai gasesc pe evenimentul, am pastrat doar numarul de telefon. Numele ei de scena este Andreea, ea zice ca are 19 ani, conteaza ceva mai putin. Numarul de mobil este valabil si acum cred, uneori l-am nimerit inchis cateva zile, alteori cand sunam era deschis dar nu raspundea, probabil era pe giagicareala. Dupa experienta avuta, eu as spune ca e si de revenit. Am sunat, am vorbit cu domnisoara, am stabilit cateva mici detalii, m-a indrumat catre barlogul ei, un apartament undeva pe stefan, foarte aproape de Select. Apartamentul era modernizat, foarte curat, cu o lumina ambientala foarte calda. Mai avea doua colege dar eu am pus ochii pe ea, o blonda la 1.75 fara tocuri. Fata ei este rotunjoara, ochii verzi(dupa atata timp, sper sa-mi amintesc bine - din ianuarie), tenul alb. M-a intampinat imbracata, ca si cum era pregatita sa mergem la un restaurant. Purta o bluza decoltata bine, o fusta de 3-4 palme si niste cizme cu toc gros. Sanii maricei, sa zicem medii pentru ca reuseam sa ii cuprind o cupa cu o singura palma, erau foarte foarte moi, sfarcurile si aureolele roz, foarte puffy, ea era o idee plinuta dar mie-mi place sa simt cand pun mana pe o femeie. M-a luat de manuta, ne-am dus intr-o camera cu o lumina difuza si cu betisoare parfumate, m-a trantit pe un pat mare si moale, s-a dezbracat, a trecut suficient de repede la actiune dar nu a fost nimic mecanic. Oralul a fost neprotejat si acum vine partea cea mai buna. Rar am mai intalnit pe cineva care sa faca un oral atat de placut. Ea a stat intre picioarele mele si se uita la mine, nu se grabea, mai repede, mai incet, fara dinti, dar putina presiune punea, sa poti simti ca ti se face. Se folosea de maini, adica de zona dintre degetul aratator si opozabil, ca sa va faceti o idee, si masa lateralele penisului. Deepthroat, nimic mecanic, artificii, zone adiacente, te lasa sa te joci in parul ei, iti da voie sa o saruti pe corp, sa o mangai. FK nu am intrebat... Si eu i-am facut un oral, sa zicem ca ea a rezistat aproximativ 10 minute pana sa ajunga la climax. Te primeste intre coapsele ei, se joaca cu parul tau, te impinge cateodata mai adanc, dar nu scoate multe sunete pentru ca nu e obisnuita sa urle, mai ales fals. Finalizarea oralului primit a fost nu unde am vrut eu pentru ca lucrurile devenira mai intense, nu am anuntat-o ca imi vine dar si-a dat seama imediat si a ridicat capul, soldatelul a facut ceva mizerie pe gatul ei si pe je. Nu am intrebat de la inceput daca se poate CIM, COF, COB, dar sunt convins ca accepta COB. Am putut vorbi cu ea foarte deschis atat cat am stat, un singur minus ingrosat as da pentru faptul ca m-a tinut pe ceas, chiar avea un ceas de bucatarie care suna, ceea ce nu e foarte placut. 

 

Asadar, pe scurt:

 

GFE - 7(timpul prea scurt pentru a vorbi, dar atat cat se poate, se implica in multe discutii)

ORAL - 9, chiar spre zece, parere obiectiva

NORMAL SI ANAL - nu stiu, nu am cerut

LOCATIE - 10, foarte curat, la baie curat

IGIENA - 10, fara mirosuri dubioase

 

Legat de tarif, acum nu-l mai stiu, dar stiu ca pe atunci ora era 130 de lei parca, 80 de lei numarul..

 

Daca am uitat ceva, va rog intrebati-ma.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

"ea era o idee plinuta dar mie-mi place sa simt cand pun mana pe o femeie."

ma citez singur. deci, o idee plinuta, o piele extrem de fina, frumos parfumata, foarte moale...are si o voce ok..nu are o atitudine de cartier, de fapt, chiar o atitudine profesionala, isi face treaba ordonat, curat, cum stie mai bine, si ii ies banii.

Link spre comentariu

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

si eu am cules informatii la inceput, apoi am revenit cu recenzii, apoi am gasit si alte numere cunoscute, astfel am putut oferii si acele recenzii negative asupra unor domnisoare. cel mai bine e sa revenim la on topic si sa asteptam si alte recenzii despre prestanta domnisoarei Andreea.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...