Sari la conținut

Betty blonda slim 0736947547


Vizitator jhin21

Postări Recomandate

Am fost fi eu,buna la corp dar nu cred ca mai revin.Era 7-8 seara,probabil avusese foarte multi clienti pt ca parea foarte obosita si plictisita dar ce ma deranjat e ca nu ma lasa sa fut cum vreau eu.Tot spunea mai incet mai incet..in ritmul dictat de ea futeam pana a doua zi si nu terminam.Eram deasupra si ma tinea atat de strans cu picioarele de abea puteam sa ma misc.Daca aveam si ditamai pula ce facea...dupa vreo 5 min de futut mi a propus sa imi faca din nou normal si am terminat asa.Daca te doare pizda nu mai accepta clienti ca venim sa futem nu sa facem laba pe bani,laba fac acasa pe gratis.

  • Like 4
Link spre comentariu

Salutare,

 

Am vizitat si eu caprioara ðŸ˜

 

Programare facuta telefonic,intai am dat de colega,apoi de ea,iar de colega...intr-un final fiind in zona partidului de cacat am primit ok sa urc la etajul 4,unde dula usa ma astepta micuta Betty.

 

Era si colega ei esua...aaa...prabus...aa scuze,intinsa pe canapeaua din living! Nu este genul meu nici ca femeie si nici ca atitudine,asa ca trecem peste si hai in dormitor cu asta mica caci timpul e scurt,la fel si recenzia mea.

 

Aspect - 9 dupa standardele mele ( fan astea mici si slabute si cu forme si dulci asa)! Fundulet bombat,sani perfect asortati,chip fain!

Oral Np - 9- scuipat,lins,deep,totul cum trebuie...depunctez doar pentru ca mie imi place mai lent,iar ea mai rapida dar cred ca poate corecta in functie de nevoile fiecaruia

Normal P - 8 - doar 2 pozitii schimbate pe motiv de graba si super excitare din partea mea,dar sta cum o pui,eye contact,geme usor,imi place

Cost - 100 ron finalizarea

 

Overall o recomand,i-am facut si ei cateva recomandari menite sa o ajute sa devina si mai buna,cred ca o mai vizitez caci are potential daca ajusteaza cateva aspecte care pentru mine unul chiar conteaza!

 

Succesuri lu’ tuturoralea

  • Like 4
Link spre comentariu

Din 80 de escorte care sunt la ora actuala in ploiesti esti singura care ocupi locul 1 la frumusete si la pozitiile Kamasutra care le pui in practica betty ..trebuie sa schimbi locatia aia de groaza ...multe succesuri

Ce are aceasta locație??? Mersi frumos,te mai aștept și altădată 💋

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...