Sari la conținut

Ilinca Vandici - pret

Postări Recomandate

• Oras:Caracal si baicoi
  • Oras:Caracal si baicoi
Postat

Da-mi mie jumate mergem la all inclusive si futem pe saturate.

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Ba, sa sai 10k euro ot o noapte cu un inseamna sa fii prea prost si sa nu te duca capu... Ce plm arata ilina asta, ca de 10K€ ma duc si ma plimb orin europa cel putin, 1 luna de plimbari si de nu fut toate națiile europene.. Sa nu mai zic de mare vacanta in brazilia, mexic, columbia de astia 10 mii, si măcar fut ceva ca lumea, mai exotic, nu dealde Ilinca moloz la tava... Ferminati va ma frate cu daru 10.000.. Am mainauzit eu odata ca bianca Drăgușanu avea 8.000 pe noapte.. Prost e cine da nu cine cere, vorba aia....

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Dumniezo o-mburde-n rai, ca n-am nimic cu ea, dar asa in principiu, oare-mi arat incultura daca intreb cine pl lu' Stalin mai e si Ilinca Vandici...? :)

• Like 3
Vizitator jack k
Reputație: 0
Postat

Dumniezo o-mburde-n rai, ca n-am nimic cu ea, dar asa in principiu, oare-mi arat incultura daca intreb cine pl lu' Stalin mai e si Ilinca Vandici...? :)

cine? :)))

De Stalin știu și eu :)

• Like 1
Postat

ba pulilor ca sa antelegeti cum ie treaba, an 2015 cand mugurel jr a luat-o pa crudutza cu 3000 da euro, eu cand am iesit la bere cu ei si am aflat asta am zis:

A da? pfff hold muh beer

Apoi an 2017 s-a antamplat, stiti ce s-a antamplat, mi-o luat 2 ani da pregatiri dar cine ie mare barosan care o spart 5000 da euro sa futa fara balon

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

ba pulilor ca sa antelegeti cum ie treaba, an 2015 cand mugurel jr a luat-o pa crudutza cu 3000 da euro, eu cand am iesit la bere cu ei si am aflat asta am zis:

A da? pfff hold muh beer

Apoi an 2017 s-a antamplat, stiti ce s-a antamplat, mi-o luat 2 ani da pregatiri dar cine ie mare barosan care o spart 5000 da euro sa futa fara balon

Nu esti prost... doar IDIOT!!

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Doamna este iubibilă, dar măritată. 

:)

• Administrator
Reputație: 114346
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

e o blonda de la TV cu sani mici (nr 2 max)

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Reputație: 1138
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

O vedetă TV . Topicul nu își are sensul pe acest site.

Postat

Eh vedeta... Vedete suntem toti. Ea e un pic tarancuta asa, genul care se fute de parca scoate cartofi. Nu cred ca ar refuza 10.000 de coco

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...