Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:București
  • Oras:București
https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/prima-zi-la-tine-in-oras/336id059gdeh7d8g21ged6ih6gd5iid3.html Am fost la ea sau la ,ele,. Locația: peste drum de Cora lujerului. 3 fete în locație când am fost eu. 2 Ro și una etnică în pussy goală. Foarte posibil să se rotească multe fete pe acest anunț. Eu am avut parte de o brăileancă la 1.70 piele albă, fină. Mi-a zis că a lucrat ceva luni și prin afară. Acțiunea: oral nep (se uită la cum arăți) normal pro. Am stat 2 fin 1 pe corp una prez. Nu fk nu anal. Ca fată ea era foarte faină (în centrul vechi ai fi dat la ea). Colegele nu mi-au plăcut. Colega Ro .. nimic să mă impresioneze și etnica... Doar că era la pussy goală.. nu avea sincer trăsături pentru hard cock. Note: blonda brăileancă care am f 8 oral 8 normal 7 gfe (combinație profesional și ceva personal) 7, aspect 9 (de la mine.. bună caroseria), igienă 9 (nimic suspect ... Și-a făcut duș când mă îmbrăcăm să plec). De revenit.. dacă prinzi brăileanca blondă se merită. Dacă nu.. treaba voastră. Tot 3 găuri au. Depinde de voi dacă cum și unde. Spor la fete!
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am dat in tipa de etnie grav! Intreadevar, sunt 2 tipe oarecum nasoale, se vede ca au kucrat ceva in domeniu. Tipa bruneta a inceput cu un oral pro(face si ne...) sa spunem de nota 7...fara atentie in jur, fara sa o introduca pana in gat. Am continuat cu umeri craci unde nu am dat mult ca scartaia patul si la capra...am dat ca surdul in toba...incepuse sa geama si sa spuna ca o doare. Aici merita un 8. Nu prea am facut click cu ea, nici nu prea e o frumusete dar curul e misto. Am lasat 100 de lei si locatia e cea precizata mai sus cu mentiunea ca incep lucrul la 5-6 seara si in fata scarii e un tataie cu fata de puscarie care supervizeaza cine intra, iese...In locatie mai era inca doua tipe cu tenul alb, una necastigatoare rau si un...dragutica. Ora e 200, nu as mai reveni...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost dar am avut impresia ca sunt mai multe decat zice coleguo de mai sus. Nu am ramas pentru ca ma simteam aiurea rau, un miros de imbacsit, fetele nu depasesc 7 la aspect, telefoane sunau, voci etc. Presupun ca e futai p banda rulanta. Am decis sa plec decat sa arunc banii, dar sunt curios daca mai vin alti colegi sa zica daca e asa s-au m-am grabit eu sa plec.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...