Sari la conținut

Bruneta din Sibiu sau Suceava?/0754336883


Postări Recomandate

  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Gasit anuntul http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5432302 cu ceva zile in urma, am zis sa vad daca fata chiar arata asa de bine.

 

Terminand cu serviciul,si facand ceva banuti pe zilele lucrate,desi obosit find, decid totusi sa ma duc pe la vreo fetita.

Si intr-o dimineata am sunat la acel numar, pentru a raspunde o domsoara cu voce chiar draguta si amabila la care imi spune ca pozele sunt reale iar serviciile urmatoarele:

 

-100 lei/1fin/OP(0N in functie de igiena)+NP/20-30min

-150 lei/1-2fin/OP(ON in functie de igiena)+NP/1ora

 

Fiind foarte multumit de oferta si de cum arata tipa, dupa cele spuse pozele fiind adevarate am decis in acea dimineata sa purced spre ea.Intreb daca este libera si imi spune ca doar in 30 min,si sa revin ceva mai tarziu cu alt telefon.Ajung in zona,si cum trecusera doar 20 min am zis sa mai stau la un energizant si o bere crezand ca imi mai revin din oboseala(care in cele din urma nu a fost tocmai o decizie prea inteleapta).Revin dupa inca 20 min cu alt telefon,la care aflu ca este libera,eu find mai mult ca happy.

Locatia este in Manastur pe Strada Plopilor,dupa care mi s-a dat si locatia exacta la care am ajuns in 5 min.

Si urc eu foarte fericit, ca am dat de o fata faina, si cand imi deschide usa sa am surprisa nu tocmai placuta ca nu este tipa din poze dar nici chiar asa neplacuta incat sa nu raman.

Chiar daca pozele nu sunt ale ei sau au fost in trecut, acum tipa arata undeva la 80% din cea din poze.

Tipa tanara undeva pe la 20-22 ani,minioana,undeva la 160-165cm,55kg,parul ceva combinatie intre brunet-saten,sani maricei si frumosi marimea 3,si poate 2-3kg in plus,chip si corp acceptabile,tipa cred ca este de etnie, dar curata si ingrijita nu ca altele.

Odata intrat apartament foarte curat si ingrijit,vad ca mai era inca o tipa care cred ca tocmai astepta alt client,ea aratand undeva tot pe acolo.

Mergem in camera,aflu preturile din nou, la care aleg varianta la 150 lei/ora.Cer 2 min pentru a face un dus,la care primesc prosop curat si sunt condus la baie.

Fac dus rapid si in camera cu mine.Simtind ca as dori sa o intreb daca merge la dus,mi-a spus ca tocmai a iesit inaite sa ajung(din parul ei inca ud,ii dadeam dreptate).Eu ma intind pe un pat superb si curat la care ea  incepe sa se dezbrace.Si incepe cu un oral neprotejat :P foarte ok fara DT si cu putin ajutor de la o manuta,la care juniorul era deja trezit, in timp ce eu ii tot strangeam si ma jucam cu sanii si sfarcurile tipei.Trageam si strangeam de ei la care ea nu daduse semn ca ar durea-o sau ca nu ii placea :waytogo ,eu tot continuand cu ce imi placea mai mult iar ea tot cu acel ON foarte placut.

Mai o prind de buci, mai de pasarica si dupa ce simteam ca se umezea putin,am decis sa intru putin,cu un deget,doua,iar pe cand era la 1cm inauntru, imi spune frumos ca nu accepta cu degete inautru :fear: .

Trec peste si decid sa trecem la normal in 3 pozitii:prima find lady on top la care se misca destul de bine incat sa intre cat mai mult,a doua tot ceva lady on top dar ea era ceva mai lasata pe spate,iar la a treia am trecut in misionar,tot in aceasta si finalizand. :) (sa nu uit ca in tot acest timp nu puteam sa imi iau mainile de pe sanii ei frumosi)

A luat ceva servetele umede si m-a tot sters pana am fost curat.In urmatoarele minute am mai discutat una alta,la care am decis sa trecem la al doilea act.

A trecut la un hand job,pana ce juniorul a dat ceva,ceva semna ca ar fi gata de o a doua batalie.Si am trecut la un :doggystyle timp de cateva minute la care mai gemea din cand in cand,dupa care la pozitia elefantului crezand ca voi termina in cele din urma.Trecand deja iar ceva minute si simtind ca nu mai am nimic pe teava,am renuntat la a doua finalizare,dar din partea mea find multumit si asa.

Din nou a luat servetele umede si m-a sters,iar aici pe sfarsite a dat semne ca era grabita.Probabil aveau alti clienti la rand ca tot auzeam pe cealalta colega a ei,ori ceea dea treia(da ati auzit bine),dar din ce mi s-a spus ea nu presteaza.

Imbracat,salutat si dus am fost.

 

Acum ca intotdeauna sa revin la niste punctaje,nu?

Locatie-10(apartament curat,ingrijit,baie curata,dus cald,geluri de dus,pat la fel)

Aspect-8(sani frumosi,fund bombat,dar putina burtica si chipul nu prea pe placul meu,dar acum fiecare cu gusturile lui)

Oral-8,5(destul de bun mai ales neprotejat)

Normal-8,5(sta in orice pozitie,dar nu cred ca iau placut unele)

Atitudine/GFE-7,5(greu,greu,nu prea vorbeste mult,daca nu o intrebi nimic,nu spune nimic,dar este o ascultatoare buna,si era cam grabita spre sfarsit)

Igiena-10

 

Arata binisor pentru mine,dar pentru altii ar putea fi superba iar de regretat sigur ca nu regret.Cui ii place ON ar fi o alegere buna,cum putine au acel serviciu.

Acum de recomandat nu stiu,dar merita o vizita pe la ea,la acele servicii si preturi.

 

Telefonul duce spre anunturi din Sibiu dar ea ar fi din Suceava,acum nu stiu care ii faza,dar poate altii vor afla mai multe.

Sper ca nu am uitat iar ceva.

In rest sa futeti bine. :dancing 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Sa pun si niste poze asa dupa care sa se ghideze altii cat de cat desi nu stiu daca au fost sau nu sunt ale ei.

Daca au fost a mai pus ceva kile,daca nu sunt mai pune-ti voi ceva la cea din poze ceva,dar nu mult,asa 1-2 kile.

http://www.piata-az.ro/media/resize/394395/760/567/fit/5.jpghttp://www.piata-az.ro/media/resize/394396/760/567/fit/3.jpghttp://www.piata-az.ro/media/resize/394397/760/567/fit/4.jpghttp://www.piata-az.ro/media/resize/394394/760/567/fit/1.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Buna ziua tuturor, am fost la domnisoara din anunt, programarea am facut-o telefonic la nr. din titlu, m-am programat cu 1 ora inainte.

Toate bune si frumoase, am sunat cu zece min. inainte de ora stabilita sa-mi spuna exact unde( asa procedez eu), ca sa nu stau in masina aiurea asa cum am pati de altfel! Locatia este pe str. Plopilor langa un restaurant, bloc nou construit cu finisaje proaste, macar e nou, apart. este cu doua camere modern utilat.

Erau 2 domnisoare in ap. dar numai una presta, am mers in cam., am platit la inceput 150 lei pt. o ora, eu am vrut sa stau o ora.

Dupa ce am platit am mers la dus, fara slapi, prosopul ud, cred ca era curat, asa mirosea, m-am clatit si am intrat din nou in camera condus de domnisoara, aceasta a inceput sa dea jos din haine, surpriza zic eu e ca nu are 1-2 kg. in plus fata de cea din poze, are vreo 5-6 kg. in plus, la fata e draguta tipa, fata rotunda buze carnoase cu ruj rosu aprins, sanii mari si stateau bine, sfarcuri mari, insa corpul lasa de dorit, nu e genul meu, fund mare, burta, pielea cu aspect de coaja de portocala, nu prea era ingrijita fata, nu imi placea deloc!

A venit in camera cu un prezervativ si servetele umede, asta la inceput, ma intrebam: Ce dracu? Sunt numararte prezervativele?

Atitudinea este ok, putin fortata, incearca sa fie placuta, dar nu reuseste sa te faca sa te simti bine! (nota 6)

Actiunea a inceput cu un oral neprotejat plictisit fara saliva, statea carcita langa mine,  nota fiind 5 cu indulgenta, si dupa 1 min. ma intreaba: Punem prezervativul?

A continuat putin cu oralul dupa care am incercat lady on top, sex mecanic genul sa terminam repede, eu plictisit deja asta am si facut dupa putin timp am si terminat in caciulita, a  curatat locul cu aceeasi atitudine plicti dupa care am incercat sa conversez, nu prea ai cu cine, apropo tipa e din Suceava, are un pic de vrajeala in ea, cica e la medicina si vrea sa se faca asistenta pt. inceput.

Adoua oara cand am mers la baie am primit slapi, spalat instrumentul si inapoi in camera, in hol mai era o fata blonda, si ea cu sani mari cu un sutien rosu si aceeasi fata plictisita.

Am incercat al doilea nr. cu acelasi oral standard, fara atentie la zonele adiacente, cu un frecus trist, parca invartea telul!

Atunci mi-am dat seama ca nu mai am chef si am lasat-o balta, am mers la baie, m-am imbracat si am iesit pe usa, toate astea in 5 min., cu oral cu tot! Total timp petrecut 40 min. Daca mai am o astfel de  experienta ma las de meserie!

GFE nota 6

NP nota 6 

Total nota 6.

Eu nu recomand la nimeni sa mearga, mie imi pare rau de cei 150 lei pt. care am muncit. In plus tipa a spus ca vin alte fete in locul ei care vor avea aceeasi atitudine.

As trece fetele la de evitat!

O zi buna tuturor!

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoaca
  • Oras:Cluj-Napoaca

Inseamna ca este un cuib, afacerea cuiva, fetelea astea nu vor oferi niciodata GFE ridicat si servicii de calitate, sunt invartite prin tara, si primesc o parte din profit.

Mai bine ne orientam catre independente.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Experienta mea nu a fost placuta, dar nici neplacuta,probabil la acea ora devreme eram primul ei client.

Eu unul rar am drum prin Cluj la ore tarzii,dar atunci nu caut a merge pe la fetite,ci doar de dimineata cel mult pe la pranz pentru a mai buna prestatie.

Dar daca urmatoarea recenzie(recenzii)este tot negativa atunci nu pot decat sa fiu de acord pentru trecut la de evitat.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...