Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Știe cineva ceva despre duduie??? Am găsit ceva pe un topic comun, dar nimic concludent. M-ar tenta să-i fac o vizită, mai ales că are 1.80 m, iar la telefon părea fata ok, far timp pt finalizare, 100 numărul...sunt curios cum arată fizic.

Link spre comentariu
  • Oras:Siberia
  • Oras:Siberia

Am vizitat-o acum mult timp, vreo 2 ani cred, pe vremea aia mai avea o colega blonda, dar pe aia nu am apucat sa o vizitez din cauza ca Andreea asta mi-a lasat un gust amar...e inalta, cam 175-180, plinuta cu umpic de burta...bruneta daca retin bine, nu e cine stie ce de ea, era tot cu ochii in telefon, grabita...un oral scurt, sa pus pe spate, dupa vreo 5 minute de pompat ma intreaba daca mai am mult...am puso sa imi faca o laba sa ma termin si am plecat cat am vazut cu ochii...pentru mine clar nu e de revenit...

Link spre comentariu

Salutare! Eu am vizitat-o de două ori pe Andreea. Mie mi-a plăcut fata.Are locația pe Al. Moților undeva la parterul unui bloc. Tipa are într-adevăr undeva la 1.75-1.80, brunetă, puțin plinuță,cu puțină burtică, fundul măricel și bombat,pe gustul meu. Ca atitudine este foarte ok, comunicativă, simțită,curată,epilată, nu am sesizat mirosuri urâte/suspecte . Anunțul ei nu se adresează iubitorilor de fete skinny, dar nici nu o pot încadra ca fiind grasă ori "nasoală". Pe mine nu ma grăbit absolut deloc, nu s-a uitat deloc la ceas, nu pune intrebări de genul: "mai ai?" . Chiar nu simt nevoia să-i fac reclamă însă consider că e genul de escortă care își respectă clientul și, datorită faptului că am fost la ea și m-am simțit chiar foarte bine in compania ei, mă simt dator să-i fac această recenzie care vine, zic eu, în favoarea ei.

Prețul a fost de 100 lei finalizarea, bănuiesc că 200 lei ora (am optat pt

o finalizare)

Ca servicii am optat pentru oral protejat și normal protejat.

Din partea mea e un DA!

Alegerea este a ta/voastră

Spor!!!

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara

Confirm ce zice bigasslover,eu o vizitez de cel putin 3 ani cand nu e nimic interesant prin oras...tipa e de prin imprejurimile devei si isi inchiriaza locuinte pe termen lung,de ce merg la ea,e curata si ea si locatia in care sta(acuma e pe langa venetia),inalta 180,cur misto tare,sânii mici dar foarte misto si da e corpolenta nicidecum grasa si a mai scapat de burta,nu e vreo bunaciune dar merita. Face un oral bun cu cim,la normal nu exceleaza dar isi da interesul te termini. Niciodata nu m-a grabit si mereu merg la sigur cand nu e altceva mai bun prin deva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...