Sari la conținut

Karina_bubulina 0723439120


Vizitator sofia_newgirl

Postări Recomandate

  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Locație: 10

Aspect: 7 Domnișoara frumușic

Halat: 300 RON/1h +100Anal

 

O recomand cu încredere pe Bubulina asta absolut fermecătoare

Sa iti fie de bn boss!

Nu am inteles 2 lucruri,aspect 7 si spui ca-i fermecatoare??

Halatu,ea spune 300 all inclusiv si tu spui +100 extra!

Inainte sa facem o recenzie eu zic sa lasam sa treaca 2-3 zile sa ne treaca euforia,pt ca gandim cu creierul din chiloti!!

Zi buna!!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

'na seara la lume,

Fost si eu astazi la Karina; nu chiar cat as fi "vrut", din cauza unui coleg , dar nah...c'est la vie.
nu poti sa te fereshti de toate "relele" nici macar cu usturoi sau aghiasma
 
O sa incerc o recenzie mai "serioasa" ca fata nu prea are recenzii, deci poate va faceti o idee...

Note:

Locatia: 9..in sine. Apartament curat, aerisit, aer conditionat (nu ca as fi avut neaparat nevoie la ora asta), baia uscata, geluri "en gros".
Mi-a lasat gura apa dupa masa de la intrare/hol (cum arata ea, asa, in holul de intrare) , si mi-a bulversat mintile patul din dormitorul in care am fost...m-a dus cu gandul la patul ala in "forma" de masina pentru copii  :laugh2  Nu, nu e asa, dar e o chestie "moderna", rosie, la care "capu de pat" arata ca bordul unei nave spatiale :laugh2 ...sau asa ceva.
Oricum, m-a distrat teribil. Nu e chiar kitsch ca se incadreaza cu restul de mobilier, dar nici "normal" nu este :rax2
....nu trebuie "sa tragem in pianist", sau sa-l laudam, ca doar sta in chirie...deci nu ea alege mobila
 
Alta informatie, poate utila pentru unii: are portar - neinteresat de directia vizitatorilor, chiar iti da buna ziua - si colega, din ce am inteles (dar n-am vazut-o, n-am simtit-o)
 
Karina: 8-ish...ca sa fiu dur. N-ai de ce sa fugi , dar parca nici nu simtzi o atractie irezistibila "de la prima privire". Par blond (strans in coada in cazul meu) , fatza...sa zic "comuna" si "cuminte". Nu e deloc urata, dar nici "sexy si rea"...de gustibus. N-as zice ca are 1,70 decat pe tocuri...fara, eu zic ca are mai putin... spre 1.65 asa.
E zvelta, slim (nu skinny), cu sani medii nu foarte tari dar plini - opun "rezistenta" la framantat si "zmotocit" - sfarcuri sensibile, taliutza si poponeatza rotunjoara si pe care te poti "baza" ca ai ce mangaia fara sa te-ntzepi. Iar ca varsta...ea nu zice, eu n-am intrebat...dar inclin sa cred ca undeva pe la 30 si-un pic. Nush ce-a mancat cand era mica, si nici ce vitamine ia sau ce cosmetice foloseste, si ar putea sa para un pic mai "sus" sau mai "jos" decat varsta reala, dar, cam pe la 30+ as situa-o...
Pozele de pe topic sunt reale, cel putin din cat pot "recompune" fatza blurata vazand-o deja pe cea adevarata...despre corp, nu stiu cat de adevarat e ce a zis @black despre rebranding (am citit acum, dupa vizita) dar corpul seamana izbitor cu poza de la pag din 03 aug, de la sofia_newgirl...pe-aici nu sunt poze fara "sexy-dress" deci nu pot pune alta confirmare.
 
Atitudine: 10...nimic de comentat, sau de cerut in plus. Aici e "frumoasa"; m-a primit cu placere, a participat fara rezerve si la chat-uletz si la actiune, a facut ce-a putut si s-a priceput sa ma simt bine...bashka "adapat" insetatu' cu ceva suc; ca io n-am gasit sa iau nimic din preajma :cry2
M-am programat cu cca 1h inainte (deci n-am mai "reconfirmat", desi am mai schimbat ceva mesaje pana sa ajung) si, cum-necum a facut ca intalnirea sa aiba loc.
Corecta, "tarifele" de pe topic, cele comunicate la solicitarea de programare si cele "reale" identice, fara TVA sau "shpaga"...asta ca am citit ceva despre neconcordantze intre ele...
Chiar a vrut sa-mi dea inapoi din bani, ca nu mai aveam cum sa beneficiez de intreaga "repriza" pre-platita. I-am refuzat ca nu era vina ei.
 
GFE: x ...sa nu para ca dau info false. Eu nu cer/practic FK cu caprioarele...dar, pe tot timpul vizitei s-a "lipit" de mine, m-a "conversat", si a facut tot ce-a putut (si a reusit) sa nu ne simtim ca doi straini care se vad prima (si poate ultima) oara, pentru 1h...
 
Igiena: 10 ... nimic de comentat; pe nicaieri :rax2
 
OP: 8 ... ud, viteze, presiuni, supt, lins...soft; 1/2 DT si doar mangaieri pe la zonele adiacente; placute, dar doar mangaieri.
Aici poate sunt si eu de vina, ca niciodata nu dau "indicatii". Le las sa se desfasoare, sa experimentez "experienta" si "stilul" lor...daca nu e ceva neplacut, unde ma simt "dator" sa intervin :laugh2. 
NP: 9 ... stramta, n-a fost nevoie de lubrifiant sau alte alea, contre, unduiri, gemete usurele, zvarcoliri si incordari. Nimic sa vezi "stele verzi", dar nici nu am a ma plange de ceva.
AP: 9 ... fara fereala, fara mofturi; contre si omor pe al'mic mai abitir decat la NP, receptiva instant la "alura" si "pozitia" dorita...nice!

 

DTD: cca 35-40 min
Cado': 300/1h, pusi de mine ca "tzaranu" in palma...ca deja ajunsesem pe pat cu scrumiera si paharul de suc in mana. Chiar mi-a fost jena, cand i-a pus ushurel pe pat, intre noi, si i-a lasat acolo (i-a luat cat am fost la dussh, sa nu ne-ncurce)...
In apararea "tzaranului": mi s-a mai intamplat sa plec, sau sa ajung la usa, "fericit", si sa mi se spuna sfios: "ai uitat de banutzi..."... asa ca acum "suflu' si-n iaurt!"
 
Naratiunea suport

 

Murind eu de oftica ca m-am lasat pe tanjeala datorita programului haotic, ca n-am reusit sa-mi fixez nici o fereastra saptamana asta, am tot "pandit" momentul si am fortzat una, in disperare de cauza.

Acu', fiind cam din scurt, cand am fost sigur de "fereastra" trimis o rafala de sms-uri/wsp-uri sa vedem cine "musca" si unde am noroc. Norocul s-a dovedit a fi in partea Karinei, care era disponibila in intervalul respectiv, adica peste cca 1h...linistit ca tarifele "afisate" sunt cele "reale", facut programarea, cu mentiunea ca sun dupa ceva timp, sa-mi dea azimutul.

Zis si facut: sunat, vorbit, dat adresa...waze-ul zicea ca intarzii 5 min, asa ca am rugat-o sa nu ma "anuleze", daca nu ajung fix la ora stabilita. Ea: "..ha, ha...stai lnistit, a ta sunt!".

(Ca o paranteza, nu mi s-a parut deloc scarboasa sau sictirita la telefon, sa ma faca sa ma razgandesc)

Deci, bagat gaz si da-i....slalom, semafoare, etc, etc...ajung ezact cu 6 min intarziere la adresa, bag telefon sa o iau la fuga spre scara...surpriza! Caprioara nu mai raspundea....

Ptiu drace! Acu' ma munceau gandurile (de pe urma): parca la telefon mi s-a "strecurat" un pic de accent de "peste Prut" ? :thinking ...si io numai experiente de "amanari" am avut cu ele....fir-ar!

(n-am intrebat daca chiar e di pisti Prut, dar parca, parca...la alura, asa...)

 

Oricum, suna telefonu' si era ea...mai stai nitzel ca ...n-am ramas inca singura....te sun inapoi cand poti urca;

Acu' eu ma gandeam ca nici n-apuca sa "i se raceasca" dar nah...riscurile meseriei.

M-a sunat dupa alte cca 5 minute, intrat in scara, trecut de portar, care mi-a zambit obosit si ajuns la Karina.

Pana sa dau cu ochii de ea, in spatele usii, mi s-au lipit ochii de masutza din hol...fain aranjamentul

Ridic privirea...faina si caprioara...in fustitza ecosez din poze, doar in sutien (parca) pe tocuri rosii...blonda...hai ca-i bine.

Trecut la socializare in dormitor (zicea ca are colega, in "focul actiunii" momentan, deci nu umblam brambura prin apartament) primit scrumelnitza si sucul...Asezat pe nava spatiala rosie, care-i patul si start, ea, la scuze ca m-a intarziat...am inteles ca cel de dinainte s-a cam lalait, peste timpul "alocat" si de-aia...eu, ca justitia: pana la proba contrarie, o cred. Deci: magarule!

Mi-am adus aminte ca-s cam ramolit si uit sa dau cadou', asa ca i l-am pus repede in palma sa ma simt ushurat...s-a fastacit nitzel (nah, omu' pune si el banii pe undeva...pe noptiera, pe o masa ceva, nu asa) dar a tinut sa-mi spuna ca de ce atat, ca nu o sa stau 1h...deci sa-i dau dor pentru "30 min". Cum ziceam, nu am considerat ca e vina ei, deci am ramas la suma initiala.

Chit-chat mic, rapid, pipait ea cu privirea, pipait eu cu privirea, ras nitzel si destins, hop la dush.

Aici, daca dincolo patul e rosu, lumina e albastra! :laugh2 :laugh2

O fi pentru ca asa e si in chestiile alea de sterilizare de pe la stomatologi si spitale? Ma rog...sterilizat eu la bec, spalat pentru sigurantza si cu unul din gelurile de pe-acolo si prezentat la "teren"

La teren, echipa adversa si ea pregatita, deci inceput "meciul"....m-a luat usurel, prin invaluire, cu mangaieri si pupaceli pe corp si s-a oprit brusc, de-am zis ca am uita sa spal ceva...

Au contraire, s-a oprit sa ma "adulmece"...cica-i place parfumul meu :laugh2 :laugh2 :laugh2 Na drace!

Continuat cu pupacelile spre al'mic, care se ridicase deja curios si el (de ce intreruperea?), bagat in pelerina (my choice) si luat la zmotocit

Oglinzile de la sifonierul de la picioarele patului mi-au oferit intreaga privelishte de aveam nevoie, ca sa nu o intreb ce si cum face "acolo" :laugh2 :rax2

Cum spuneam, OP-ul cu de toate: pasiune, tandretze (ca a fost soft), adancimi si viteze diferite si variate, udatura ca la balamuc, lins, supt...ceva DT, dar cam 1/2 (sau 2/3  :350x ) si doar mangaieri, placute, pentru imprejurimi. Ea cu mangaierile ei, eu cu ale mele: mai o tatzica, mai un sfarculetz, mai o bucutza, mai o pusilina....

Trecut la NP, eu cerand capritza, sa fim "aproape" de finalul calatoriei...coborat din OZN, "montat" caprioara, curios daca e nevoie de ceva lubrifieri...aiurea: fleashca! Deci vazut de treaba, ajutat de contrele si inshurubarile Karinei...al'mic sa dea pe-afara, incurajat si de gemetele ushurele

Deci, mutat la AP, sa nu ratam "momentu' "; aici a fost nevoie de ceva lubrifiant dar nah...intrat smooth si-apoi tin-te bine unul de altul: eu si al'mic. Ca ne "zguduia" duduia de numa...

Pus mana pe poponeatza, calmat nitzel agitatia si luat controlul...mai lasat libera, mai luat controlul...pana n-am mai avut de ce "controla" :clap2

Igienizat, dushuit, mai o tigara si restul de suc, imbracat si fugeat...nu inainte de a primi 2 pupicuri adanci si apasate de la titulara, in spatele usii inca inchise.

 

Cam asta fu...

Eu unul m-am simtit bine si, probabil, voi mai reveni

 

:hihat

 

 
 
PS Cum am zis, am pierdut ceva timp din programare, deoarece al' dinaintea mea a considerat ca e dreptul lui sa intarzie 20 min "peste"

 Ca ferchezuiala, imbracatul/dezbracatul trebe musai sa fie gratis, ca sa consideri ca escorta "nu te grabeshte" Pa bune?

 NU frate "antemergator" ... pe bune imi datorezi "20 min" la o escorta; si sunt  baiat bun, ca nu zic "30 min" (deoarece conform "pregatirii" gratuite ar trebui sa fie 1h!)

  • Like 15

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu

Deci am fost!

Locatia centrala, Bd. Unirii la coffe shop Gloria Caffee, se stie!

Karina aka Sofia

o milfa la cca 30 ani estimez, tatoaie mari si naturale, sa te tot "talibanizezi" intre ele!

Fundul bombat si de luat la p_la/palme, nu ma gandeam eu la anal, dar mai tarziu am vazut ca poate face minuni!!

•Oralul....un vis devenit realitate: neprotejat, cu detoate, umed, adica ud fleasca, scuipaturi, deep maxim!

•Normal....nu prea stiu ca n.am prea apucat.. am schimbat gaura si...rupere de nori! blana! blana! la naiba! maxim!

Imi tremurau picioarele, am cerut un pahar de apa minerala, m-am hidratat, facut dus, igienizat bine, apoi ne-am mutat in living la tigara (Karina este fumatoare), stat de vorba una, alta, achitat taxa de participare (300lei cca.40min) si plecat!

•Note:

aspect fata: 9

oral nep: 10

fuck tits: 10

anal: 10

gfe: 10

fk: 10

locatia: 10

normal - "masinute, tractorase si alte utilaje"

Rezultat final: 9.99!

recomand!

 

p.s.1 Mi-as fii dorit sa fii avut o colega care sa vina sa ne strice joaca, tare mult mi.as fi dorit sa pompez la 4 gauri!

 

P.s.2 Ma bucur ca mai sunt pe piata astfel de fete, eu unul am ce fute! 

  • Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare fratilor.

Intalnirea cu, Karina a fost una dintre cele mai bune experiente sexuale din ultima vreme. Fata de poze, live dameza este mai slaba putin, insa din fericire sanii au ramas la fel de buni, fundul parca este mai bombat. M-a primit intr-o tinuta de menajera, foarte sexy cu ciorapii si tocurile de rigoare.

Ca o menajera buna, a inceput sa se ocupe de mine inca de la hol, urmand apoi dusul de rigoare si patul. Dar sa le iau pe rand, ne-am sarutat mai intai cu buzele alea carnoase care pe mine ma scos din minti! Mi-a dat jos pantalonii si a inceput oralul ala nebun, deeep, de nu-i vedeam fata, cu scuipaturi, umed, cu lins pe la oute, deci e all inclusive, de-a dreptul. Mi-am dat jos hainele si nici nu stiu cum am ajuns in dormitor, unde am vazut un dildo mare, i-am dat sa se foloseasca de el, mai intai a supt-o dupa aia s-a masturbat in timp ce eu ai penetram "amigdala".. Am ridicat-o si am pus-o pe pat, si am inceput s-o regulez. Era o minune de menajera, dupa asta am pus-o pe masa, am facut si acolo misionar, am intors-o sa imi faca oral de imi vedeam forma pulii pe gatul ei... Avea toata fata umeda, si tot mai facea oral, iar o intorceam, iar faceam normal. Dupa asta am condus-o inapoi la pat si faceam putin doggy, putin misionar, si am lasat-o sa-mi faca oral, ma lingea peste tot, deci ca in cele mai extreme scenarii de filme porno.... Finalul a fost asa cum mi-am imaginat .. am finalizat in gura, fata, sanii... era fenomenal.

 

Am lasat 300 de roni, sigur au trecut vreo 40 de minute, mai mult nici nu puteam sa fac iar cand am plecat ma "taram" jos pe scari de imi tremurau picioarele...

RECOMAND!

per total de la mine are 10 pe linie!

Multam bubulina!

  • Like 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...