Sari la conținut

Nikoll... noua in orasul tau: 0762. 896. 292.


Postări Recomandate

  • Oras:F
  • Oras:F

"Îmi place să petrec timpul cu domnii fiabili [?!]și fermecători care știu să trateze o femeie. Sunt o combinație unică de frumusețe, creier [CE FEL DE CREIER?! DE GAINA?] și senzualitate. "

Deja incep sa ma intreb daca nu este postat la o categorie gresita si nu trebuia sa fie la "GAY" sau "Diverse": 

"
Vreau să te conduc în visul cel mai sălbatic te-au imaginat, te fac sa te relaxezi si sa te bucuri de cel mai bun timp posibil in mainile moi ale unui expert in placere daca vrei un moment de neuitat, inainte sa fii o femeie de neuitat , nu ezita sa ma sunati" 

Regret, dar deja as ezita sa o sun... Cel putin pana nu sunt sigur ca mi-a reusit operatia si n-am devenit " o femeie de neuitat" (probabil gen Baba Cloanta, in cazul meu). 


https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/buna-sunt-nikoll-noua-in-orasul-tau/d54620i79d5f7357d9e272413968636e.html
 

Buna... sunt nikoll... noua in orasul tau
 
Valabil din 08.05.2019 09:48:51
 

 

Descriere Matrimoniale

Vă mulțumesc pentru a vă lua timp să vizitați profilul meu! FOTOGRAFIILE MELE SUNT 100% REALE,
Îmi place să petrec timpul cu domnii fiabili și fermecători care știu să trateze o femeie. Sunt o combinație unică de frumusețe, creier și senzualitate. Nu fi timid! Împărtășește-ți dorința cea mai intimă. Vreau să te conduc în visul cel mai sălbatic te-au imaginat, te fac sa te relaxezi si sa te bucuri de cel mai bun timp posibil in mainile moi ale unui expert in placere daca vrei un moment de neuitat, inainte sa fii o femeie de neuitat , nu ezita sa ma sunati


 

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:PeTron
  • Oras:PeTron

fiabil, ~ă a [At: DN3 / Pl: ~i, ~e / E: fr fiable] (D. componente, aparate, instalații, echipamente) Care prezintă siguranța în funcționare (în condiții date și într-un timp dat).

FIÁBIL, -Ă, fiabili, -e, adj. (Despre componente, aparate, instalații, echipamente) Care prezintă siguranță în funcționare (în condiții date și într-un timp dat). [Pr.: fi-a-] – Din fr. fiable.

FIÁBIL, -Ă adj. (Despre un sistem tehnic, un aparat etc.) Care prezintă siguranță în funcționare. [Pron. fi-a-. / < fr. fiable].

FIÁBIL, -Ă adj. care prezintă fiabilitate. (< fr. fiable)

FIÁBIL ~ă (~i, ~e) Care prezintă siguranță în funcționare. [sil. fi-a-] /<fr. fiable

  • i trebuie daia cu circuite electronice poate o scula robotica , postacul o fi fost electronistb depanator tv instalati sanitare :))
  •  

  •  
  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...