Sari la conținut

Evelyn - 0757892487 0759566061


Vizitator tmdud

Postări Recomandate

Vizitator tmdud
Reputație: 0

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/simpla-si-modesta/01gdh6ffd14f7d8d264367g71i78798h.html

 

0757892487 0759566061

 

Vizitat domnișoara aceasta într-o seară ploioasă de mai. Am vorbit pe whatsapp am programat, locația în Centru pe Piața Victoriei. Ajuns sus, mă așteaptă o tipă brunetă la vreo 1.70 fără tocuri, mi-am dat seama instant după aspect că e genul meu de femme fatale. Ochi căprui închiși foarte seducători, doar e Scorpion ca mine, buze senzuale și piele fină.

Acțiunea a fost una pasională, simțind atracție puternică și o atitudine ușor deschisă spre sarcastică, lucru ce din nou m-a atras. Restul nu dau din casă, faceți-i o vizită dacă vreți să vă convingeți. Am scris recenzia după 2 zile deoarece nu voiam să fiu înflăcărat, ci să gândesc la rece. 150/250 ron.

 

10 pe linie din partea mea, fără nicio obiecție. Voi reveni. Rog cineva să pună pozele, are 2 anunțuri dar pe celălalt nu-l mai găsesc.

Link spre comentariu
Vizitator lovedrop
Reputație: 0

Hmm mie mi se parea ca incearca sa acunda o burtica in poze plus ca nu prea iti dai seama de forme din poze deci nu m-am riscat. Dar daca tu zici ca e ce trebuie o sa ii fac o vizita :). E colega cu blonda cu de toate(all inclusive squirt) asa-i? 

Link spre comentariu
Vizitator tmdud
Reputație: 0

Hmm mie mi se parea ca incearca sa acunda o burtica in poze plus ca nu prea iti dai seama de forme din poze deci nu m-am riscat. Dar daca tu zici ca e ce trebuie o sa ii fac o vizita :). E colega cu blonda cu de toate(all inclusive squirt) asa-i?

Când am fost eu nu avea colegă, dar nici nu a menționat ceva legat. N-are burtică, e ce trebuie.
Link spre comentariu
Vizitator lovedrop
Reputație: 0

Când am fost eu nu avea colegă, dar nici nu a menționat ceva legat. N-are burtică, e ce trebuie.

tmdud trebuie sa dau o bere, cel putin, pentru pont! 

Am fost si eu la gagica asta si pot sa zic ca a fost wow. Nu are ea cei mai frumosi sani sau cel mai bombat fund dar cumva combinate cu atitudinea, energia si simtul umorului toate se potrivesc cu ce inseamna ea, si combinatia asta o face superba! 

 

Am ajuns cumva la ea am stat putin la povesti despre cartile ce le citea, mai o caterinca mai o poveste dupa care m-am cerut la dus, si am revenit la actiune: inceputa cu un oral foarte corect si placut, apoi normal in care am schimbat mai multe pozitii in care s-a mulat perfect pe tot ce am dorit iar dupa ce am terminat am mai povestit putin si am plecat dar nu inainte sa promit ca voi revenii.

 

ON 10

NP 10

GFE 10

Aspect 9 - in conditiile in care 10 ar lua Rihana sau Antonia

Locatie 9 - patul ala scartaie intr-un hal...

 

Per total o experinta foarte faina recomand, sper sa nu aiba parte de prea multi badarani si sa se scarbeasca de noi repede.

 

A si era sa uit inca un set de poze:

post-43598-0-12834800-1557695053_thumb.jpgpost-43598-0-46105800-1557695063_thumb.jpgpost-43598-0-46556400-1557695071_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu

Am fost si eu la ea!

O medie de 9!

E ok tipa,are vorbele la ea! Cred ca are ea ceva cu zodiile, am vorbit si despre asta!

Cum zicea un coleg, nu are cel mai bombat fund sau cei mai frumosi sani, dar stie sa te faca sa te simti atras! Igiena impecabila! 150/250

Am stat o fin, care a durat mai mult de 30 min door to door!

Inca ceva: in timp ce pompam pe la spate, s a rupt prezervativul si ne-an pierdut putin cand ne am dat seama, daar ne am revenit si a continuat fata cu oral pana la cim!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cta
  • Oras:Cta

Am fost recent la ea, frumoasa, nou sosita la noi pe meleagurile Dobrogene.

Locatia curata aproape de City Mall.'' / 10

O fata finuta, timisoreanca tanara , dezinvolta, cu bun simt, curata. Se comporta ca o prietena pe care o cunosti de multa vreme.

Oralul np de 9 , deep cu atentie la organele adiacente

Un 69 de vis 

FK super, are buzele fine, simti "mireasma" cu un gust placut

Normal P , lady on top, am ridicat-o in dute-vino - senzatie / 10

GFE- 10

Am inteles ca accepta CIM fara costuri suplimentare / Nu am mai apucat :))

Mi -a zis ca evita COF pt a nu-i " demonta' machiajul- igiena faciala

Nr de contact  0759566061

Cadou: 150/250

 

Merita vizita, pozele sunt reale

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pitești
  • Oras:Pitești

Intrigat de pozele domnișoarei dar și pentru că aveam drum până la Sibiu, am tras o fugă și până la Alba Iulia unde era cazată. M-a așteptat cât am venit de la Pitești, și am vorbit pe drum diverse pentru a întreține focul 😄

 

Locația ok, nu am stat sa analizez.

Pozele sunt reale, confirm ce au zis colegii de mai sus, are acel sex appeal. Fata este dezinvoltă și frumușică.

A început cu un oral, bine executat, unde am insistat mai mult deoarece se simțea foarte bine, a acceptat și un mini face fuck. Nu am mai putut să mă abțin și am invitat o la un 69, totul ok acolo. Mi a dat pus prezervativul cu gurița și am trecut la un doggy, unde am și finalizat. Am mai stat la o țigară și ne am luat la revedere.

ON - 9,5. not really deepthroat.

NP - 9.

GFE - 10

Cado' - 150 ron.

 

De revenit: 100%.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Buna am fost și eu la Eve :) , și pot să spun că sunt foarte mulțumit. Locație complex relativ ușor de parcat : nota 8.5, apartament ok puțin miros de fum dar nu se pune pe haine nota 8.5, tipă arata fain nota 9 , cred că are silicoane nu știu sigur :), atitudine Nice nota 9, op nota 9 , np nota 9.5 . Preț 150/ 250 Best buy, ținând seama că tipă e Profi și prețurilebin timisoara sunt cel puțin 150(200)/300. De recomandat cu siguranță :)) in continu :))

Link spre comentariu
Vizitator bull94
Reputație: 0

Seara buna, am reusit si eu sa ajung la aceasta domnisoara si tin sa precizez inca de la inceput ca recenzia o sa fie una destul de subiectiva deoarece este o femeie pe placul meu si pe care am asteptat-o cu nerabdare sa revina in Tm.

Cand am vazut prima recenzie despre ea am spus “ba..fata asta pare ceva diferit si trebuie sa ajung la ea” din pacate era plecata cand am luat legatura cu ea iar dupa o perioada cand am incercat din nou mi-a spus ca o sa revina in august. Am tot asteptat eu iar duminica am vazut anuntul ei.. mna ca nu e a buna pentru ca tocmai fusesem la altcineva dar mi-am recapatat puterile si astazi am facut o programare la ea, am fost destul de inspirat deoarece este ultima zi in Tm.

Ok, programare facuta in jurul orei 12 pentru ora 21, am revenit pentru confirmare pe la 20, purces la locatie si chiar daca am ajuns putin mai devreme am fost primit deoarece era libera.

Prima impresie, o fata frumoasa, zambareata, poate nu asa cum mi-o imaginam dar are un farmec aparte. Am stat putin la povesti apoi am mers in dormitor si am inceput actiunea.

On foarte fain, fara atentie la zonele adiacente dar nici ca a contat, stie ce face si o face bine.

Np, schimbat 3 pozitii, saruturi pe corp si finalizare CIM.

Per total o experienta foarte placuta, dar ceea ce m-a atras cel mai mult a fost personalitatea ei, e putin diferita de fetele cu care suntem noi obisnuiti, e o femeie extrem de directa ceea ce ma atrage si mai mult, glumeata dar nu exagerat, denota un caracter extrem de bine echilibrat, mi-a facut placere sa vorbesc cu ea si prezenta ei mi-a dat o stare de bine.

Notele:

Apartament 9- putin cam cald, dar nu exagerat, sau cel putin nu extrem de deranjant, am patit mult mult mai rau si pana la urma e vara...

Aspect fizic 9.5, foarte draguta la fata, sanii nu sunt foarte mari, dar sunt naturali chiar daca poate par siliconati- vizual, stau fermi pe pozitie si m-am delectat putin cu ei.

Atitudine: aici sunt subiectiv, 10, imi place genul ei de femeie.

GFE: 9, parca esti cu o prietena nu cu o iubita

On:10

Np:9.5

DtD:60-65 min

Cadou:250 + 50 (cim)

Raport calitate/pret foarte bun

Eu unul o recomand si cand revine o sa mai merg la ea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...