Sari la conținut

"Bordelul" de pe strada Mărului


Postări Recomandate

  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

brăileanul de 51 de ani, care făcea bani de pe urma unor tinere ce întreţineau relatii sexuale contra cost chiar în casa lui, a ajuns în faţa instanţei * el a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de proxenetism în formă continuată * proxenetul racola clienţii pentru "angajatele" care îşi desfăşurau activitatea la domiciliul său prin intermediul unor anunţuri în ziare 


Bărbatul de 51 de ani, care îşi deschisese un adevărat bordel la domiciliul său de pe strada Mărului, a ajuns în faţa instanţei de judecată. Florentin T. a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism în formă continuată. El a încasat bani frumoşi de pe urma a patru tinere, trei dintre ele **spam editat**e, care întreţineau relaţii sexuale contra cost, chiar în casa lui, proxenetul primind o cotă parte din sume. 

Potrivit rechizitoriului, în 2008, Florentin T. (51 de ani) a înfiinţat Sc Cuantic SRL Brăila, cu sediul pe strada Mărului nr. 100, având ca obiect de activitate "alte activităţi referitoare la sănătatea umană", însă în 2009, activitatea societăţii a fost suspendată. De fapt, în cadrul acestei societăţi, inculpatul a desfăşurat activităţi de reflexoterapie şi masaj corporal. În septembrie 2011, pentru că nu avea nicio sursă de venit, bărbatul a dat un anunţ în presă cu următorul conţinut "angajăm fete pentru masaj erotic", indicând şi un număr de telefon la care persoanele interesate puteau apela. Anunţul a atras pentru început o **spam editat**ă, care provenea dintr-o familie destrămată şi nu avea bani pentru a se întreţine. Florentin T. i-a spus tinerei că doreşte ca la domiciliul său să se practice masaj erotic, care presupunea ca angajatele să facă masaj clienţilor, îmbrăcate sumar sau goale, fata fiind de acord. Bărbatul i-a mai spus tinerei că din banii obţinuţi de la fiecare client urma ca lui să îi dea între 20-30 de lei. Ulterior, Florentin T. a mai dat un anunţ în ziar pentru a atrage clienţi precizând că "se oferă servicii complete de masaj".

Masajul s-a transformat în prostituţie

La scurt timp, în septembrie 2011, inculpatul a găsit în camera unde îşi desfăşura activitatea "angajata" mai multe prezervative, aflând de la ea că întreţine relaţii sexuale pe bani cu clienţii, întrucât se plătea mai bine. Bărbatului i-a surâs ideea de a face mai mulţi bani, astfel că a fost de acord să se practice relaţii sexuale cu clienţii în imobilul său, în schimbul cărora primea şi el o cotă parte. Timp de trei săptămâni, **spam editat** a întreţinut raporturi sexuale normale sau orale cu 3-5 clienţi pe zi, în schimbul sumei de 100 de lei pentru fiecare şedinţă. Tot în septembrie, **spam editat** pusă deja pe treabă a mai adus o amică la domiciliul proxenetului, acesta purtând o discuţie cu fata care a fost de acord să practice "masaj erotic", deşi ştia că urma să întreţină relaţii sexuale contra cost. Timp de trei săptămâni, cele două fete au întreţinut aproape zilnic relaţii sexuale cu câte 3-5 bărbaţi, în schimbul unor sume cuprinse între 50-100 de lei pentru fiecare şedinţă. La sfârşitul programului de lucru, fetele îi dădeau proxenetului jumătate din suma obţinută. În octombrie 2011, la "bordelul" bărbatului a mai venit o **spam editat**ă, tot după ce a aflat de la una dintre cele două "angajate" că practică prostituţia şi ies bani frumoşi. Întrucât avea nevoie de bani, fata s-a decis să meargă şi ea la "muncă", astfel că s-a întâlnit cu inculpatul, care i-a spus ce are de făcut, fata câştigând suma totală de 500 de lei după ce a întreţinut relaţii sexuale cu 6 bărbaţi, timp de două săptămâni. Ulterior aceasta a plecat, însă a venit în schimb sora ei, majoră, care iniţial nu a vrut să practice prostituţia, însă apoi s-a răzgândit. Astfel, de la jumătatea lunii octombrie, cele trei tinere au întreţinut relaţii sexuale pe bani, cu diferiţi clienţi, jumătate din încasări ajungând la bărbat.

Clienţii îşi puteau alege partenerele de sex

Activitatea infracţională de la domiciliul inculpatul se desfăşura într-un mod destul de simplu. Clienţii, după ce citeau anunţul din ziar, îl sunau pe bărbat, care le explica unde trebuie să ajungă. "De la poartă, clienţii erau introduşi în imobil de către inculpat sau de către una dintre învinuite. Acestea, îmbrăcate sumar, intrau într-o cameră, clientul alegea pe una dintre ele cu care şi rămânea în vederea întreţinerii de relaţii sexuale. În tot acest timp, inculpatul se afla la domiciliul său, respectiv aştepta în bucătărie ca învinuitele să îşi termine programul şi să îi dea partea sa de bani, iar în situaţia în care vreunul dintre clienţi urma să fie violent sau refuza să plătească pentru serviciul oferit, acesta le asigura protecţie", se arată în rechizitoriul parchetului. Fetele veneau aproape zilnic la "bordel", iar transportul de la locuinţele lor îl efectuau, de regulă, cu un taxi. Nemulţumite de banii încasaţi, în noiembrie 2011, fetele au decis să plece şi să practice independent prostituţia, însă treaba nu prea a mers, astfel că au revenit pe strada Mărului. Activitatea infracţională a fost însă întreruptă de oamenii legii, care s-au sesizat în urma anunţurilor suspecte publicate în ziar. Pentru ca activitatea care se derula la domiciliul său să pară cât de cât legală, inculpatul Florentin T. a formulat la data de 21 octombrie 2011 o cerere de reluare a activităţii SC Cuantic SRL Brăila. Oricum, societatea respectivă nu a derulat nicio activitate în perioada octombrie -decembrie 2011, iar bărbatul nu le-a propus niciodată fetelor să le angajeze în cadrul acestei societăţi. Individul a ştiut încă din momentul în care fetele au venit la "angajare" că trei dintre ele nu aveau împlinită vârsta de 18 ani. În perioada cât fetele au practicat prostituţia, septembrie - decembrie 2011, bărbatul a încasat de la acestea suma totală de 5.350 lei.

 

sursa: obiectiv braila

 

Aveti grija cu cine va intalniti cereti-le buletinul inainte ca cred ca sunt multe fete in aceasta situatie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...