alin seducatorul Reputație: 13 Postat Iulie 13, 2020 Postat Iulie 13, 2020 Roxi urmează trgu jiu sa ne bucuram si noi de ceva de top?
robytm Reputație: 992 Postat Iulie 13, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 13, 2020 Ultimele 2 zile disponibilă! :)ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ și nu am reușit să ajung pe la Deva sa ne vedem. Mergi la Alba? Seara frumoasa! ðŸ˜
gasgas Reputație: 291 Postat Iulie 13, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 13, 2020 Știind ca Roxy o sa părăsească Deva și in plus o sa aibă o perioada de inactivitate așa ca m-am decisă in aceasta seara sa ii fac o vizita așa ca de rămas bun pana o ne bucurăm din nou de prezenta ei mirifica.In aceasta seara am fost întâmpinat intr-o noua vestimentație sexy de Roxy,un body de plasa rosu(a aflat deja care e culoarea mea preferata) care ii lasă la vedere sânii aceia superbii care in combinație cu body-îl rosu pe mine ma cam dat gata chiar dacă nu am arătat-o in fata ei.Acțiunea din “camera plăcerilor†nu mai are sa o descriu,aceleași servici de top ce as vrea sa aduc totuși e ca din păcate eu nu am rezistat farmecelor ei prea mult și doar după o poziție la NP in care in care am avut o priveliște de vis,soldatelul a capitulat in prezervativ.As mai vrea sa adaug doar câteva cuvinte la final și anume căci in primul rând pentru mine Roxy e o Mare Doamna și o respect pentru felul cum sa comportat întotdeauna cu mine.Cel puțin eu o aștept nerăbdător sa revină pentru a ne bucura cât mai mult de prezenta eiTe pup Roxy și îți doresc tot binele din lume😘😘 1
Vizitator mieunaa Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2020 Postat Iulie 14, 2020 Știind ca Roxy o sa părăsească Deva și in plus o sa aibă o perioada de inactivitate așa ca m-am decisă in aceasta seara sa ii fac o vizita așa ca de rămas bun pana o ne bucurăm din nou de prezenta ei mirifica.In aceasta seara am fost întâmpinat intr-o noua vestimentație sexy de Roxy,un body de plasa rosu(a aflat deja care e culoarea mea preferata) care ii lasă la vedere sânii aceia superbii care in combinație cu body-îl rosu pe mine ma cam dat gata chiar dacă nu am arătat-o in fata ei.Acțiunea din “camera plăcerilor†nu mai are sa o descriu,aceleași servici de top ce as vrea sa aduc totuși e ca din păcate eu nu am rezistat farmecelor ei prea mult și doar după o poziție la NP in care in care am avut o priveliște de vis,soldatelul a capitulat in prezervativ.As mai vrea sa adaug doar câteva cuvinte la final și anume căci in primul rând pentru mine Roxy e o Mare Doamna și o respect pentru felul cum sa comportat întotdeauna cu mine.Cel puțin eu o aștept nerăbdător sa revină pentru a ne bucura cât mai mult de prezenta eiTe pup Roxy și îți doresc tot binele din lume😘😘Te pup si te îmbrățișez! :* âŒâŒâŒ INDISPONIBILÄ‚ âŒâŒâŒ 1
rapidg Reputație: 15 Postat Iulie 19, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 19, 2020 Nu stiu daca mai are rost inca o recenzie la roxana dar ma simt dator :Acum aproape 1 luna ne-am intalnit, tipa este superba, sani frumosi siliconati, fund pervers 10 pe linoe la tot. Am ales sa stau 90 min (350 lei). Ce sa va zic, parca voi nu o cunoasteti... Superba 10 pe linie. Sa tot revina prin Deva. Te-am pupat roxana.
futaciosul_69 Reputație: 1847 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 20, 2020 Unde te găsim ?E la Oradea😈 2
Vizitator mieunaa Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2020 Postat Iulie 22, 2020 Disponibilă de mâine! :) Program 11:00 - 19:00 :boob Programări pe whatsapp sau mesaj text. Vă rog să specificați intervalul de timp în care vă pot răspunde înapoi. :bow 11
robytm Reputație: 992 Postat Iulie 22, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 22, 2020 Disponibilă de mâine! :) Program 11:00 - 19:00 :boob Programări pe whatsapp sau mesaj text. Vă rog să specificați intervalul de timp în care vă pot răspunde înapoi. :bow PSX_20200717_223046.jpgMulțumim pentru vizita! 🤗Va urma... 😉
silurus Reputație: 6 Postat Iulie 23, 2020 Postat Iulie 23, 2020 Special pentru cunoscători, dar mai ales pentru fanatici 👉ðŸ»ðŸ‘ŒðŸ» 1
Vizitator mieunaa Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2020 Postat Iulie 23, 2020 Vreau să lămuresc niște lucruri, fiindcă m-am săturat de aceleași întrebări mereu. ⚠️ NU MAI AM COLEGĂ, PRIN URMARE PRESTEZ SINGURĂ! ⚠️ ⚠️ NU MĂ MAI ÎNTREBAȚI DE FOSTE COLEGE DACĂ MAI ACTIVEAZĂ, UNDE ȘI CÂND! NU MĂ INTERESEAZĂ, NU MĂ PRIVEȘTE PE MINE! ⚠️ Sunt deschisă la întrebări legate de SERVICIILE MELE sau disponibilitatea mea. :) O zi bună vă doresc! :hihat 11
rares1234 Reputație: 11 Postat Iulie 23, 2020 Postat Iulie 23, 2020 Buna! Prin Targu Jiu când ajungi?
robytm Reputație: 992 Postat Iulie 24, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 24, 2020 Buna! Prin Targu Jiu când ajungi?🤣 🤣 🤣 Mai aveți de așteptat, aici e cu bon de ordine! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
xander92 Reputație: 27 Postat Iulie 25, 2020 Postat Iulie 25, 2020 Imi poate da cineva numărul domnisoarei pentru o programare ?
robytm Reputație: 992 Postat Iulie 25, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 25, 2020 Imi poate da cineva numărul domnisoarei pentru o programare ?🤣🤣🤣 Am văzut ca ești la prima postare, dar e afișat în titlul topicului!Poate pe săptămâna viitoare ne onorează cu prezenta. 0755684609 Numai bine! 2
Vizitator mieunaa Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 De luni am intrat într-o perioadă de inactivitate. Îmi pare rău. 2
mircea922 Reputație: 16 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 Si noua, speram sa revii cit mai curind
wolf007 Reputație: 498 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 Anuntul inca este pe publi........ 1
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat August 10, 2020 Postat August 10, 2020 Roxi! Pe unde mai umbli? Nu mai știu nimic de tine. Am să pun o poză de a ta de la mine, sper să nu te superi. :)
tallahassee Reputație: 515 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 Chiar cand revine d-soara? De luni am intrat într-o perioadă de inactivitate. Îmi pare rău.
xxx-xl Reputație: 3 Postat August 28, 2020 Postat August 28, 2020 buna am vazut si eu recenzile si as fi curios sa stiu cand revi sau daca din colegii stiu ceva as vrea sa iti fac si eu o vizita
exorcistul alb Reputație: 122 Postat August 29, 2020 Oras:ETIOPIA Oras:ETIOPIA Postat August 29, 2020 De luni am intrat într-o perioadă de inactivitate. Îmi pare rău. Umbla vorba prin targ ca ar avea probleme de sanatatePoate ne lamureste ea
Vizitator rox1mieuna Reputație: 0 Postat August 29, 2020 Postat August 29, 2020 Umblă multe vorbe de la cei care au prea mult timp liber :) zic să și-l ocupe cu ceva constructiv. Am anunțat că o să am o perioadă de inactivitate. Când o să revin, o să anunț aici. :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum