mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Mai 20, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 20, 2019 Tic-tac,tic-tac...nu dropsurile,timpul!!! Vezi că trece în defavoarea ta!
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Mai 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2019 Daca ma duc din nou si fac tot protejat scad riscu jos de tot sa se intample iar ?Daca o pui sa se spele si pe maini, probabil. 1
morakygr Reputație: 165 Postat Mai 20, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 20, 2019 De la amigdale ți se trage,trebuie sa ai grija sa nu ajungi la ele! :PIo i am gadilat lu una odată omușoru si a bufnit o rasu si m a mușcat de penix 🙈🙈🙈
liviu95 Reputație: 2258 Postat Mai 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2019 E un talmeș-balmes de idei aici și multe n-au nici o legătură cu realitatea! Pură ficțiune! 1.Un sfat bun este așa cum a zis cineva sa te reinventezi continuu,daca tot ai bani și timp liber să cauți ceva de lucru on-line in loc sa joci prostii. Sunt destui care plătesc pentru diverse activități pe net fara sa te vadă macar la fața...Legal! 2.Femei de top(aproape) gratis! Asta e SF!!! Unele sunt deja, altele gen Mall, Pipera sau Mega doar niste wannabe triste cu fumuri in cap!O femeie de "top" costa,este ca o mașină de lux,nu sta sa o duci in garaj la meșterul Gică să-i schimbi uleiul cu un Castrol contrafăcut prin Rusia,o duci numai la reprezentanța! Femeia de top vrea creme scumpe,saloane de întreținere,Spa,parfumuri,bijuterii,excursii,cadouri,mașini,nu măciucă! P-aia o găsește și la colț! Este ultima ei problema! Daca aduci acasă 5000 de coco și speri sa întreții un top model mai gândește-te. Nu știu de unde vine utopia asta cu o femeia super frumoasă care te tine timid de braț și se uită pierduta în ochii tăi în timp ce o duci la shoping in Carefour... :))))) Până și ultima tătica de la tara din fundul Bârgăului visează sa pună mana pe un fraier cu bani să o ducă la Paris sau mai știu eu unde. Că se mulțumește să mai facă de malai un papagal între timp să aibă bani de buzunar asta nu înseamnă ca se oprește acolo. Când auzi "Miti,pisoiule,vreau și eu crema aia Vichy că am pielea uscata!" ce spui? Lasă draga că ești frumoasă și așa? Sau,lasă draga că e buna Nivea? Ai spus "Lasă draga" ți-ai dat foc la valiză! 3.Mitul cu femeia de top care se îndrăgostește! Alta utopie sinistră! Femeia iubește doua lucruri mai mult decât orice,pe ea in primul rand și banii care să-i asigure o existență fara lipsuri! Daca înțelegi asta și o susții probabil...probabil o sa te iubească mai mult de câteva luni... Așa se explică și de ce vezi "cefe late" la brat cu frumuseți...pentru că își permit! Pentru că le pot satisface orice plăcere! 4. Așa cum spuneam mai sus la punctul 2,la femei nu merge cu țăranii de genul îmi aduc Mercedes scula din Germania îl țin în fața blocului unde stau intr-o "garsonera" și sper sa găsesc piese pe la dezmembrări,vad eu ce fac! Nu tata! Daca nu ești bazat,dai banucul și închiriezi! Nu tine cu vrajeli! Sigur că oricine visează "rachete" dar te uiți în portofel,faci o listă de priorități și dacă-ți da cu munus mergi cu Dacia sau autobuzul dacă ești cu mințile la tine. De ce nu înțelegem femeile? Nu le înțelegem pentru că ele nu sunt dispuse să facă compromisuri! https://youtu.be/7yKDhm4_-90 Pot sa fac print screen la ce ai scris aici si sa postez peste tot pe Fb, Insta?:)) mi se pare genial. Legat de ultima parte...am invatat ca femeile sunt fiinte emotionale iar barbatii rationale. De aici si discrepanta. :)
jonsnowxxxx Reputație: 8 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 fratelo, eu te-am avertizat ca o s-o patesti.adica ti-ai pierdut virginitatea si te-ai ales si cu un BTS de la o ieftinitura care in mod normal nu merita nici 50 lei.nu l-ai ascultat nici pe sfantul parinte Macar daca ne-ai spune numele taraturii ca sa stie si restul. Pentru ca o recenzie regulamentara presupune sa stim si numele curvei. si daca vrei sa stii, bolile se iau si prin prezervativ. Prezervativul te protejeaza doar de chamlydia, HIV-SIDA, sifilis.Poti sa iei herpes genital, hepatita B/C, HPV, sa iei paduchi inghinali sau ceva ciuperca pentru ca coaiele tale sunt expuse la contactul cu pizda purulenta a taraturii infectate Mai bine mergeai la tara si iti cautai o taranca virgina, fie si ea urata sau grasa, care e mai curata si mai sanatoasa decat toate jegoasele de la oras.
jonsnowxxxx Reputație: 8 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 ......... 2. Nu e chiar asa: la tara chiar gasesti femei frumoase fara pretentii, conteaza doar sa ai masina, locuinta si job stabil. Mai uita-te si tu la femeile luate pe facebook si instagram O sa vezi barbati simpli si banali dpdv financiar cu femei superbe, pentru ca nu toate sunt asa de proaste incat sa se afunde in cacat cuplandu-se cu cocalari bogati si proxeneti. Tine si de genetica si de educatie, si crede-ma, in tara asta inca mai exista tati care isi tin fetele din scurt si le instruiesc sa se fereasca de tigani, cocalari si smecheri cu BMW-uri. Poti sa gasesti femei frumoase si foarte educate fara fumuri in cap daca stii unde sa cauti, mai ales in zonele dezvoltate din Ardeal. Mai sunt apoi feministele care cauta barbati seriosi si cu studii superioare si job stabil. 3. SOC: exista si femei care se indragostesc de barbatiNu stiu cu ce fel de femei te-ai incurcat, dar am vazut si femei care s-au indragostit din dragoste sincera de barbati. Evident, barbati chipesi , maturi, seriosi , atragatori si inteligenti, dar nu foarte bogati. 4. Nu stii cate femei frumoase am vazut traind in saracie.Tocmai azi cand eram cu masina am vazut o femeie frumusica cu un barbat banal mergand prin ploaie asteptand la statia de tramvai.
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Mai 20, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 20, 2019 Pot sa fac print screen la ce ai scris aici si sa postez peste tot pe Fb, Insta?:)) mi se pare genial. Legat de ultima parte...am invatat ca femeile sunt fiinte emotionale iar barbatii rationale. De aici si discrepanta. :) N-ai înțeles! Femeile sunt rationale,calculate,știu exact ce vor chiar daca par pierdute în spațiu! Bărbații sunt conduși de hormoni,iar ele speculează acest punct slab să-i aducă unde vor! Poți să postezi unde vrei n-am nici o problema cu asta! Sunt curios ce feedback obții. :)))
jonsnowxxxx Reputație: 8 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 N-ai înțeles! Femeile sunt rationale,calculate,știu exact ce vor chiar daca par pierdute în spațiu! Bărbații sunt conduși de hormoni,iar ele speculează acest punct slab să-i aducă unde vor! Aici ai dreptate. 1
jonsnowxxxx Reputație: 8 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Acum e epoca cand noi depindem de femei!
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Mai 20, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 20, 2019 2. Nu e chiar asa: la tara chiar gasesti femei frumoase fara pretentii, conteaza doar sa ai masina, locuinta si job stabil. Mai uita-te si tu la femeile luate pe facebook si instagram O sa vezi barbati simpli si banali dpdv financiar cu femei superbe, pentru ca nu toate sunt asa de proaste incat sa se afunde in cacat cuplandu-se cu cocalari bogati si proxeneti. Tine si de genetica si de educatie, si crede-ma, in tara asta inca mai exista tati care isi tin fetele din scurt si le instruiesc sa se fereasca de tigani, cocalari si smecheri cu BMW-uri. Poti sa gasesti femei frumoase si foarte educate fara fumuri in cap daca stii unde sa cauti, mai ales in zonele dezvoltate din Ardeal. Mai sunt apoi feministele care cauta barbati seriosi si cu studii superioare si job stabil. 3. SOC: exista si femei care se indragostesc de barbatiNu stiu cu ce fel de femei te-ai incurcat, dar am vazut si femei care s-au indragostit din dragoste sincera de barbati. Evident, barbati chipesi , maturi, seriosi , atragatori si inteligenti, dar nu foarte bogati. 4. Nu stii cate femei frumoase am vazut traind in saracie.Tocmai azi cand eram cu masina am vazut o femeie frumusica cu un barbat banal mergand prin ploaie asteptand la statia de tramvai. Domnule, cu tot respectul ,eu vorbeam la modul general,știu că există excepții bineînțeles,dar raportat la majoritatea femeilor "top" după care ai întoarce capul pe strada ce crezi că-ți iese?
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Mai 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2019 Acum e epoca cand noi depindem de femei!Ba, unde va sunt coaiele? Ultima data cand am verificat, traiam intr-o lume a barbatilor. Pana si curvele pe care le platim pe aici sunt scoase la produs de catre niste pesti, nu fac nimic de capul lor. 1
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Mai 20, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 20, 2019 Acum e epoca cand noi depindem de femei! Oarecum... Sunt doar orientate mai bine in spatiu și miros banii,sursa binefacerii! Astea sunt vremurile!
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 jonsnow macar face misto dar ingineru asta chiar crede ce spune si saracu liviu se uita in gura lui =)) daia are 20 da milioane salariu si e urat cu spume ca se uita in gura la toti fraierii 1 1
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Mai 20, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 20, 2019 jonsnow macar face misto dar ingineru asta chiar crede ce spune si saracu liviu se uita in gura lui =)) daia are 20 da milioane salariu si e urat cu spume ca se uita in gura la toti fraierii Da,chiar cred ce spun,nu vorbesc să mă aflu în treabă,iar ce spun este rezultatul muuuuultor șuturi in fund luate de la viața! Daca este ceva greșit în ce afirm putem dezbate punctual,eu sunt deschis la critici,n-am nici o problema,atâta timp cât sunt argumente concrete.
jonsnowxxxx Reputație: 8 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Ba, unde va sunt coaiele? Ultima data cand am verificat, traiam intr-o lume a barbatilor. E FEMINISMUL LA PUTERE! Traim intr-o lume condusa de femei acum la nivel occidental.Peste tot managere, cancelare, patroane, femei premier, femei presedinti , femei savanti ,procuroare etc.mai nou femei soldati si femei pilot intr-o lume unde s-a inventat INSEMINAREA PRIN VITROintr- lume unde e de porc sa agati femei pe strada si in club ca poti sa-ti iei amendaintr-o lume unde nevasta nu mai e obligata sa-ti aduca berea din frigider si sa-ti suga pula si sa-ti faca mancare si sa spele, sa curete, nici pe bani. Te poate lasa ca are de unde alege noua generatie de femei nascute dupa 1990-2000 au alta mentalitate Pana si curvele pe care le platim pe aici sunt scoase la produs de catre niste pesti, nu fac nimic de capul lor. acum sunt si pestoaice
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Mai 20, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 20, 2019 E FEMINISMUL LA PUTERE! Traim intr-o lume condusa de femei acum la nivel occidental.Peste tot managere, cancelare, patroane, femei premier, femei presedinti , femei savanti ,procuroare etc.mai nou femei soldati si femei pilot intr-o lume unde s-a inventat INSEMINAREA PRIN VITROintr- lume unde e de porc sa agati femei pe strada si in club ca poti sa-ti iei amendaintr-o lume unde nevasta nu mai e obligata sa-ti aduca berea din frigider si sa-ti suga pula si sa-ti faca mancare si sa spele, sa curete, nici pe bani. Te poate lasa ca are de unde alege noua generatie de femei nascute dupa 1990-2000 au alta mentalitate acum sunt si pestoaice E bun subiectul abordat! Eu m-am lovit din plin de problema asta...Până la urmă este chestie de adaptare... Se spunea cândva că locul femeii este la cratiță! Da,corect,pe vremea când bărbatul venea acasă rupt de muncă și punea pâinea pe masa,asigurând traiul! Între timp a venit "societatea de consum" și femeia a descoperit internetul,lumea,stilul,moda... Atunci nu a mai fost de ajuns un salariu! Așa a început declinul patriarhatului și epoca matriarhatului.Femeia a spus nu ne ajungem cu banii,îmi iau servici! Muncind și aducând bani in casa normal că a avut un cuvânt de spus,nu mai era la mana soțului să stea crăcită când avea el chef! Daca dam timpul înapoi în vremuri vedem bărbatul cum vânează pentru a aduce familiei hrana,războinic, clădind,puternic,mândru,brav... Apoi,din ce in ce mai comod și casnic... Întrebarea mea este cum a ajuns bărbatul de la vânătorul războinic la pițipoanca pensata,epilata și în colanți de azi? Femeia clar a evoluat între timp! Noi cum am ajuns in halul asta fraților! De ce ne-am delasat așa?
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 20, 2019 E bun subiectul abordat! Eu m-am lovit din plin de problema asta...Până la urmă este chestie de adaptare... Se spunea cândva că locul femeii este la cratiță! Da,corect,pe vremea când bărbatul venea acasă rupt de muncă și punea pâinea pe masa,asigurând traiul! Între timp a venit "societatea de consum" și femeia a descoperit internetul,lumea,stilul,moda... Atunci nu a mai fost de ajuns un salariu! Așa a început declinul patriarhatului și epoca matriarhatului.Femeia a spus nu ne ajungem cu banii,îmi iau servici! Muncind și aducând bani in casa normal că a avut un cuvânt de spus,nu mai era la mana soțului să stea crăcită când avea el chef! Daca dam timpul înapoi în vremuri vedem bărbatul cum vânează pentru a aduce familiei hrana,războinic, clădind,puternic,mândru,brav... Apoi,din ce in ce mai comod și casnic... Întrebarea mea este cum a ajuns bărbatul de la vânătorul războinic la pițipoanca pensata,epilata și în colanți de azi? Femeia clar a evoluat între timp! Noi cum am ajuns in halul asta fraților! De ce ne-am delasat așa?Da, bă, așa e. Măcar să-i mai rupi falca, așa, profilactic, să nu uite. Sau să-i frigi un toc dă pulă când învârte în rântaș, ‘mi-aș pula.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 20, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 20, 2019 Hai, că v-a îmbârligat Ionică păcătosu' ăsta! Trăiască traficul! 4 3
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Mai 20, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 20, 2019 Da, bă, așa e. Măcar să-i mai rupi falca, așa, profilactic, să nu uite. Sau să-i frigi un toc dă pulă când învârte în rântaș, ‘mi-aș pula.Să-i rupi falca... Nu știu dacă este o idee prea bună din cel puțin două motive: 1. poate merge la miliție și îți deschide dosar penal... sau 2. pleacă la altul care este dispus să-i facă toate mofturile...ceea ce, uneori n-ar fi atât de rău,problema este că de unul singur nu te descurci cu întreținere,rate,etc... Pe partea cu tocul de... subscriu! :))))
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Mai 20, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 20, 2019 Voiam să mai spun ceva feminism și am uitat,deh varsta... O întâmplare mai veche... Eram prin țările nordice,Norvegia parcă... Strașnice femei oameni buni,mă uitam la ele și mă minunam,daca mă lua una de-aia la subțioară fugea cu mine până muream de foame... :))) In fine,apropo de feminism și egalitate,eu na...baiat...ca acasă,obișnuit să le deschid ușa sa o țin până ies doamnele... Ele se uitau chiorâș la mine. Prima oara am zis că mi se pare...a doua oară...am intrat la idei! Întreb pe unu,bai frate astea nu-s obișnuite cu bunele maniere sau ce se întâmplă? Bai,zice,le jignești! Cum să le jignesc? Pai uite așa,daca sari să le deschizi ușile și le poftești ele înțeleg ca-s neputincioase și trebuiesc ajutate! Să-mi phut una!!!! De atunci m-am dat înapoi de fiecare data sa deschidă ele și eu treceam...erau foarte incantate! 1
Vizitator johnypacatosul Reputație: 0 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Doar ce m-am trezit din somn. Senzatia de usturime s-a dus:)) si ma simt notmal acum. Astept analizele si vsd ce zice doc.
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 m-a luat pa mine acumcred ca de la pastitele de sculat pula si din cauza femeilor perverse :( 1 1
jonsnowxxxx Reputație: 8 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Doar ce m-am trezit din somn. Senzatia de usturime s-a dus:)) si ma simt notmal acum. Astept analizele si vsd ce zice doc.Pentru ca boala iti pacaleste creierul prin a-ti induce o stare de confort. In realitate, e doar linistea dinaintea suferintei. N-ai idee cat de perverse si pacalicioase sunt virusii bolilor sexuale venerice, la fel ca curvele, fostele lor gazde . Ti s-a zis sa porti prezervativ permanent , n-ai ascultat!
gigel2019 Reputație: -13 Postat Mai 21, 2019 Postat Mai 21, 2019 Nu uita să experimentezi, dar încearcă să fii atent. Nu toate te căptușesc. Unele prestează bine meserie, dar au și colege care țepuiesc. Oricum, nu pierde timpul la taclale. Rezolvă ți treaba și după pa.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum