Sari la conținut

Mihaela 0755649404


Postări Recomandate

  • Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood

Ieri la masa de pranz am "servit-o"pe Mihaela....19 ani(i-am vazut buletinul)

O fata...nu foarte frumoasa dar nici urata,cateva cosuri discrete pe obrazu-i drept,inaltuța,subtirica,bruneta(eu zic ca are ceva trasaturi de romales)sâni aproape inexistenti vreo 55 kg,rrr-ita

Nr de telefon l-am obtinut de la un prieten,cu mentiunea ca

"o suge bine tare....se pricepe...scumpa nu-i si pe deasupra mai are si locatie"

Cam cu astfel de recomandari m-a aburit al meu amic.Acuma......nici el nu avea de unde sa stie cam cat de exigent sunt eu(si sunt...recunosc)cand vine vorba de escorte.....si mai ales la oral.Imediat ce am obtinut nr. de telefon de la amicul meu,i-am dat un copy/paste in google......si......surpriza!!!! are anunt in RAID.

Adevarul e ca m-am cam desumflat cand am vazut asta...dar la cate tzepe a luat guest de-a lungul timpului...ce mai conta inca una....tara imi va fi recunoscatoare!!!

Am sunat la nr din titlu,a raspuns prompt.Mi-a zis ca presteaza oral neprotejat si normal protejat...la pretul de 80/fin 150/ora.Nu face Cim.

Prea multe despre desfasurarea actiunii nu sunt de spus.E cam grabita,insa daca ii atragi atentia se calmeaza.Nu face deep,chiar daca incearca,nu e deloc atenta pe adiacente.Foloseste mana mai mult decat trebuie,dar daca ii dai peste ea,asculta.

 

Note!

 

locatie-nota 9(zona centrala,locuri parcare suficiente,curat,pat mare)

 

aspectul fetei-7,5

 

oral -7

 

normal-avea obloanele trase...asa ca nu pot nota(era pe stop)

 

gfe-nu m-a interesat(de obicei nu ma arunc la asa ceva de la prima intalnire si fara sa cunosc "vicitima")

 

am platit-80 ron,timp petrecut....cam 20 minute.

 

daca nu sunteti prea pretentiosi si vreti o fata cu locatie si la bani de kkt,v-o recomand.

Eu insa n-am s-o mai vizitez.

 

Ps.Imi cer iertare daca recenzia nu este chiar in litera regulamentului....dar am casa vraiste si bagaje facut!

It's weekend!!

  • Like 15
  • Minus 8
Link spre comentariu
Vizitator gingo
Reputație: 0

Am vizitat-o si eu pe domnisoara ieri. numarul se gaseste si in Raid cum a mentionat si colegul de mai sus.

Ca aspect fizic nu exceleaza, este inalta... as putea zice ca are cam 1.70, bruneta, si foarte slaba. (e buna de incercat pentru cei care doresc ceva "skinny"). Sani fff mici, cred ca eu ii am mai mari. Preturile care mi le-a zis au fost 80/nr si 150/h (2 nr). Insa eu am platit 70/nr (asa am stabilit la telefon)... practic nu a fost o negociere, dar simteam ca mai mult nu face. Face oral neprotejat si normal protejat, iar dupa spusele ei, 1 nr dureaza maxim 20 de minute, si 2 nr maxim 1h (150 ). Nu face CIM si FK.

 

Ca prestatie, oralul este slab, foloseste mult mana si nu acorda nicio atentie zonelor adiacente. Nici nu o baga prea mult in gura ca se ineaca. La normal cam aceeasi problema, evita pozitiile cu penetrare adanca, si se vede ca e la inceput, ca o cam doare.

 

Locatia e pe la PS-uri in Tiglina 1. apartamentul este curatel, insa patul este jalnic, scartiie din toate incheieturile si iti da asa o senzatie de disconfort... psihic :).

 

Ca note:

 

Locatie - 2 (sincer ma gandeam sa o pun pe jos pe covor, la cum scartiia patul)

Aspect - 6 ( mie imi plac cele cu forme mai rubensiene si cu sanii mai mari... ca mine :) )

Prestatie - 5 (GFE=0 nu ca m-ar fi interesat. am dat insa nota 5, pentru ca are corp de fotomodel... asa subtirica)

 

Concluzie: nu o recomand decat celor care vor neaparat sa incerce ceva "skinny". o zi buna.

  • Like 10
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Am trecut si eu pe la domnisoara. Am sunat, mi-a zis unde sa vin ( tiglina 1, bloc turn ). Cand am ajuns am mai sunat-o o data si mi-a zis nr. de la interfon.

Cand am urcat am vazut o tipa foarte slaba. Am stat la o tigara apoi m-am dus in baie dar nu mergea lumina. Patul este ok, pacat de televizorul deschis pe stiri 'senzationale'.

 

A cerut banii inainte. Oralul a fost fara prezervativ, a inceput bine dar a dat cu bata in balta cand a raspuns la un telefon in timp ce era cu juniorul in gura. Ii zicea tipului ca mai dureaza 10-15min si apoi poate sa vina la bloc si sa urce. Mi-a pierit orice chef de actiune, am finalizat cat de repede am putut si am plecat.

Locatie - 8 ( pacat de lumina din baie )

Astept - 7 ( foarte slaba, efectiv scandura )

Oral - 5 ( a folosit mana, nu a facut CIM )

Nu cred ca are rost sa treceti pe la ea. Marele minus a fost raspunsul la telefon. 

Tariful a fost 80 lei.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Am fost si eu la respectiva domnisoara....stabilisem la telefon sa se deplaseze la mine dar sa vin sa o iau.La fel...vino la PS-uri,suna la telefon,apoi suna la interfon si vino sus.ajung,ma astepta pe scara...o tipa brunetica,slabuta (mie chiar imi place genul slim) ,intru apoi se razgandeste...ca ar vrea sa ramanem acolo...si pana la urma accept.

Pus pe fapte mari dau banii inainte ptr o ora si hai la treaba fara nici un alt cuvant...oral fara prezervativ,am zis ca e de bine dar...nu baga in gura decat capul,ca mai mult nu poate ca se ineaca...?... ceva mai mult cu mana iar de zonele adiacente nimic...dupa cateva minute hai sa trecem la normal...ii spun sa treaca capra...si iar implicarea ei aproape de zero...pur si simplu lemn de ma apucase plictiseala la un moment dat.Pana la urma am fortat si am terminat in balonas. Si apropo...patul scartaia iarasi...:)...M-am dus la baie,apoi am mai stat la 2 tigari sa vad daca cumva prezenta ei mai "trezeste" ceva in mine apoi cand am vazut ca interesul e zero m-am imbracat si dus am fost.

Locatie-8

Oral-cel mult 5

Normal-5

Tarif- i-am lasat toti banii ce ii dadusem la inceput 150ron

Concluzia o trageti singuri.

Toate cele "bune" domnilor!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

“Cine detine informatia , stapaneste situatia.”

Cu ceva timp in urma , fara sa stiu de existenta acestui site am cautat prin Raidul Galatiului si am gasit ceva tentant care incepea cu “Tanara studenta…..19 ani …..63kg…..” si un telefon cu …..529. Nu am stat pe ganduri si am contactat persoana respectiva . Mi-a raspuns prompt si am fost dirijat undeva mai sus de Ultimul Leu cu vreo 50 m ,la un bloc turn, etaj superior (banuiesc ca acelea sunt PS-urile).

Acum , citind recenziile de mai sus imi dau seama ca este vorba de aceeasi Mihaela ,care a mai schimbat cel putin 5 numere de telefon, care anul trecut avea 20 de ani , 55 kg….s.a.m.d.

Concret am gasit o d-ra inalta , bruneta , cu parul lung ,exagerat de slaba (aproape somaleza) , de la care intelegeai foarte greu ce vrea sa spuna , intr-o stare aproape de depresie. Fara sa intrebe ce vreau mi-a cerut 150 lei (as fi ales varianta scurta dar dar nu am avut optiuni). Am cerut sa intru la baie unde am gasit o cada slinoasa cu un prosop umed déjà asezat pe margine. Trecand peste toate inconvenientele am intrat in camera cu un pat pe mijloc in care mergea televizorul ,iar d-ra privea absenta la o emisiune pe Discovery , imbracata in chilotei si sutien. Am vrut sa-i dau jos sutienul si mi-a spus prompt ca nu am voie sa pun mana pe sani pentru ca o doare. De aici s-a intrerupt si filmul si secretia endorfinei. A inceput fata direct un oral succedat de manual si iar oral si iar manual si simultan oral-manual de parca era masina de cusut. Am cerut prezervativ pentru un normal ,numai pentru a scapa de asaltul d-rei. Am incercat un misionar ,dar trebuia sa nu-i opturez vizionarea tv-ului. Am vrut sa schimb pozitia si in incercarea de a o patrunde primesc intrebarea bomba “Vrei sa-mi spui si mie ce futi?”. Mi-au venit in minte cateva raspunsuri , dar bunul simt care ma caracterizeaza m-a impins doar sa ma ridic sa ma imbrac si sa plec acasa bucuros ca am mai avut ceva de invatat: “cine face ca mine , ca mine sa pateasca!”.

Locatie:7, Fata:5,Oral:4,Normal:4,Atitudine:2

Concluzie: Cred ca are sanse mici sa treaca de corigenta la vreuna din disciplinele de mai sus. Poate la sesiunea de toamna si cu o comisie mai indulgenta.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Moamaaaaa cata lista.

Scuzati off topicul.

Stiam si de cealalta Mihaela ca raspundea la vreo 2-3 nr,ce or vrea sa castige prin asta,mai multi clienti?

Dar se pare totusi ca este vb despre alta persoana.nici nr din topic nu se regaseste si parca si locatia este alta.

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Am fost acum cateva zile la aceasta domnisoara. Locatia este aceeasi de mai sus iar numarul cel din titlu.

Am ajuns in apartament si am mers in dormitor pentru un numar care este 80 de ron. Fata este exagerat de slaba cam 35-40 kg, bruneta, creola (de etnie roma), fara nici o forma, sani inexistenti, depresiva si cu o greata in exprimare.

A prestat doar un oral foarte slab si cu mana si fara in timpul caruia mai scapa cateva expresii de prost gust, se vede clar ca e analfabeta si fara pic de bun simt. Eu bineinteles am fost un Gentleman in tot acest timp.

Nu face cim, finalizarea e pe corp sau in servetel.

 

Oral 4, nu as fi ejaculat sub nici o forma daca nu ma concentram sa fac asta.

Normal nu am incercat.

Implicare 3 nu o intereseaza ce vrei sau sa se faca placuta.

Atitudine 3 face totul in sila.

Locatia 8 (fara ea in apartament).

 

Tarif 80 ron o finalizare.

 

Nu o recomand, pentru ca o sa plecati cu un gust amar.

 

Numai bine si spor la recenzii.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut, am vizitat-o pe domnisoara la sfarsitul verii, si am plecat cu gandul clar renunt pentru totdeauna la aceste servicii si sa ma joc cu mine.

Punctele tari:

1. locatia extrem de accesibila, la PS-uri la Popescu

2. destul de curat

3. fata foarte inalta si slaba, perfecta pentru adeptii skinny

 

Si cam atat. Dupa cateva cuvinte schimbate, si cerinta insistenta sa o "anunt daca-mi vine", s-a pus fata la treaba. Nu inainte de a ma "igieniza" ea insasti. Cum altfel, decat cu servetele umede. Desi de-abia venisem, cu dusul facut, desi i-am explicat ca ma ustura cand ma freaca pe ... de parca se ocupa de smirgheluit un gard, desi desi desi.

Ma rog, poate ii place gustul servetelelor mi-am zis, si am inghitit in sec. Apoi m-am rugat sa mi se scoale. Ca daca fata habar n-are ce sa faca odata fata in fata cu juniorul, macar cel de sus sa-ti sara in ajutor. Chiar si cand pacatuiesti.

La prima tentativa, fata a pus rapid pus un preze. Si apoi, tusti in pozitia misionarului. Ma tog ... semi misionarului. Am incercat sa intru zadarnic de cateva ori. Domnisoara se ocupa mai mult de blocarea accesului pe gtaramul fagaduit, decat de satisfacerea unui serviciu platit. Dupa cateva incercari si dat pe-alaturi, am renuntat. Si am plecat la fel cum am venit.

 

Impresii personale: fata depresiva, obligata de ... imprejurari sa o faca, ce nu o sa invete niciodata cum. 

 

De obicei mai incerc si a 2a oara, poate prima oara nu-i relevant. Dar nu in cazul asta.

 

Halatul: parca 80 RON/finalizare. In cazul asta, cu finalizare proprie.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Confirm ca ultimele poze sunt reale. Am recunosc cadrul si tocurile... ea pare mai slaba in realitate. (sau s-a mai ingrasat intre timp...)

 

Am fost si eu la ea acum cateva luni, are locatie undeva la PS-uri, aproape de "ultimul leu". Ne-am intalnit in fata scarii, am urcat sus.... am incercat sa schimb cateva vorbe... raspunde dar nu e foarte comunicativa, scoti greu cuvintele de la ea. In fine....

 

Ajunsi sus, intinde mana, ii dau banii (80 lei), se dezbraca si se aseaza pe marginea patului.... Ma dezbrac si eu si cica sa ma igienizeze: ia un servetele, il freaca pe junior solid, de se face rosu si incepe cu un oral rapid, fara maini (ca i le-am dat eu la o parte) si umed... destul de placut....

 

Nevrand sa termin in 2 minute am zis sa trecem la normal.... ei, imi pune prezervativul (din ala la 1 leu, naspa tare)... si aici s-a produs clicu...  ma intreaba cu un ton destul de strasnic: "Cum ma pun?" ... am ramas wtf?!.. ii zic: "stai intinsa" pe spate... Se aseaza, scuipa putin in mana, se freaca jos si hai....

Nu schiteaza nimic, nicio reactie pe fata ei... sta incordata, incruntata si pare ca e scarbita... 

Atunci mi s-a taiat chefu, m-am ridicat, am scos prezervativul ca simteam ca ma mananca de nu mai pot de la servetelele alea umede si o rog sa termine oral.

 

A continuat cu oralul umed si placut de la inceput, dar mai lent... si am finalizat intr-un servetel... (nu face CIM)

 

Locatie - 8 

Aspect - 8.5 (imi plac fetele skinny) 

Oral - 7 ( umed, placut, coopereaza - nu foloseste mana si nu se mai grabeste daca ii spui) 

Nu face CIM, nu stiu de COF, dar nu cred

Face COB.

Normal - nu vreau sa fiu rau , as dat 1-2 , dar... avand in vedere ca am intrat 1 data... nu notez. totusi as fi dat +1 pentru faptul ca e stramta

 

Pret: 80lei/fin 150/ora

  • Like 5
Link spre comentariu

  • Oras:galati
  • Oras:galati

buna ziua si salutare poporului, e prima mea recenzie asa ca daca uit ceva....

azi m-am intilnit cu domnisoara, modalitate de contact nr. din titlu, am sunat, a raspuns promt cu o voce primitoare, mi-a zis k e libera si ca  pot veni la ea in urmatoarea ora. Am stabilit sa o sun cind ajung in fata scarii, zis si facut! Locatia aceeasi la ps-uri. 

am ajuns, am sunat-o, mi-a zis sa formez un nr la interfon, mi-a deschis si m-a asteptat la usa. Era imbracata intr-un trening negru cu alb, am luat loc si am pus la cale planul de batalie, mi-a zis ca face si masaj plus un nr la 100, iar ora 200, eu am ales fara masaj.

Locatia e cea din poze, curata, aranjata, intr-un cuvint ok pentru asa ceva, baia ok si ea cu sapun lichid, gel de dus, prosoape curate;fata e inaltuta si foarte subtirica, me  like, sunt adept skinny, i-am dat banii inainte si ne-am pus pe treaba, am inceput cu un oral protejat(la cererea mea), nu foarte adinc, apasat, foarte placut, nu inainte de a-mi sterge cu servetele umede prezervativul, a venit si finalizarea, apoi m-a intrebat daca luam o mik pauza sau continuam, am ales sa continuam, aceeasi treaba-sterge prezevativul k cica o ustura altfel, si am schimbat diverse pozitii, nu am avut probleme cu "intrarea" k nus f dotat, am continuat vrea 15 minute si incepuse sa oboseasca, am mai dat la rame un pic si am stabilit de comun acord sa termin tot cu oral, asa a si fost,apoi m-a sters cu niste servetele de hirtie, m-am imbracat si dus am fost. A... si inca ceva am venit cu propriile prezervative sa nu patesc ca si colegii dinaintea mea.

 

Acum notele:

           locatie: 8,5-9

           aspect: 8(daca avea sinii un pic mai mari, era 9)

           oral: ce pot sa zic a fost protejat dar 7,5 nu face niciun fel de finalizare decit in servetel

           normal:8,5-9( fiind asa slaba si pasarica e pe masura)

           halat; 80lei/finalizare si 150lei/ora cu 2 finalizari

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...