Sari la conținut

Postări Recomandate

http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5398199

Buna!Sunt Carina noua in domeniu te astept sa ne cunoastem!!!Non stop!!

Carina blonda 20 de ani. Te astept lla domiciliul meu finalizare combinata, non stop!!

Contact:

0753387885

[email protected]

post-63883-0-16014000-1370736949_thumb.jpgpost-63883-0-11238500-1370736970_thumb.jpgpost-63883-0-62204300-1370736992_thumb.jpgpost-63883-0-68213500-1370737016_thumb.jpgpost-63883-0-78710000-1370737040_thumb.jpgpost-63883-0-20021200-1370737063_thumb.jpgpost-63883-0-83632200-1370737081_thumb.jpgpost-63883-0-81490300-1370737105_thumb.jpg

 

        Iata-ma din nou in actiune! Imi era tare dor sa mai fut o fatuca frumoasa, una la care sa am erectie doar vazand-o. Trecuse ceva vreme de la ultima mea experienta si era mare nevoia de una noua. Cum cele deja  recenzate aici si aflate in vizorul meu de mai multa vreme pareau sa ignore cu incapatanare apelurile mele, am trecut la scanat netul. Am cernut toate candidatele prin sita anti-teapa si a ramas in final doar una, Carina. M-am temut totusi ca sita asta a avut gaurile prea mari atunci cand la telefon am aflat ca fata salasluieste in Zorilor, pe langa Spitalul de Recuperare. Am crezut ca e vorba de blocul cel mare de peste drum de Profi, unde reinvierea acestei frumoase traditii a transhumantei nu a produs incantarea membrilor acestui forum. Suspiciunile mele s-au amplificat cand am cerut o programare peste vreo 2 ore si mi s-a spus ca trebuie sa revin cu un telefon cu 15-20 min inainte. Ca sa aflu ce? Ca nu se mai poate?

       In fine, pregatit sufleteste de o posibila anulare a programarii sau de vreo balenuta in loc de caprioara din poze, am purces spre Zorilor. Sun din nou si ma linistesc in privinta locatiei, precum si in privinta programarii. Cel mai probabil am avut noroc ca nu a sunat cineva inaintea mea. Am fost intrebat pe care o prefer, ca sa aflu ca oricum doar Carina era atunci. Iar am avut noroc, pentru ca in locatie ar presta vreo 5 dameze si eu am reusit sa dau exact de cea vizata de mine. Daca la prima convorbire tonul era oarecum neutru si la sfarsit am fost servit cu cel mai formal ”la revedere” din istorie, la a doua a curs mai multa miere si sfarsitul a constat intr-un “bine dragutule”.  Locatia e pe Viilor, intr-un bloc mai vechi si cu scara chiar la strada, usor de gasit, prima scara la care m-am gandit atunci cand mi-a zis unde e blocul. Am mai dat un telefon din fata blocului pentru numarul de la interfon.

       Pana aici impresia nu a fost stralucita, din cauza ca nu e garantata programarea cu 2 ore inainte si poti afla doar cu 20 de min inainte de a ajunge daca cea dorita e disponibila, fara ca in anunt sa se precizeze ca in spatele aceluiasi numar de telefon si al aceluiasi set de poze se afla de fapt mai multe dameze. Eu am vazut ca acelasi utilizator mai are doua anunturi in Piata, cu alte 4 mandre(Blonda si satena si Mari si Rebeca), dar avand un alt numar de telefon am banuit ca e vorba si de o alta locatie.

       Apartamentul e cel din mijloc, din cele 3 de pe etaj. S-a deschis usa si am intrat nerabdator sa vad surpriza de dupa usa. E mai mica de statura si mai inchisa la culoare decat mi-am inchipuit eu, probabil si din cauza luminii scazute. Totusi, nu am fost dezmagit, era exact cum imi place, chiar daca vestimentatia era banala, nereusind sa ma atate in nici un fel. Nu are sens sa-i descriu fizicul, e cea din poze, poze facute chiar in locatie si probabil chiar la data care apare in poze. Pot sa adaug ca are un tatuaj pe gamba stanga, cu ceva litere chinezesti parca. Chipul nu are nimic impresionant, nimic respingator, mai mult decat ok, mie mi-a placut. Lumina slaba si cheful meu e posibil sa fi influentat in sens pozitiv aceste aprecieri. Am facut cunostinta si am fost invitat in camera in care au fost facute si pozele. Aici am stabilit ca aleg varianta de 150 RON/ 30-40 min (OP + NP), varianta de o ora ridicandu-se la 200. Din proprie initiativa i-am inmanat banii si am fost invitat sa ma dezbrac pana se intoarce de la baie, eu fiind deja dusuit de acasa. Am ramas doar eu si cu mobila. In afara de pat si de draperii  cred ca totul e asa cum au lasat batraneii care au stat acolo inainte, parchet, mobilier, inclusiv un pic din acel miros de “vechi”. Husa saltelei parea sa se integreze perfect, fiind destul de uzata si cu ceva gaurele pe ici, pe colo. In mijlocul patului era intins un prosopel rosu, nu mai lung decat inaltimea fetei, poate chiar mai mic.

       Dupa cateva minute s-a intors Carina, acoperita de un prosop. Parea tare afectata ca ma fac ca nu stiu nimic de masaj si am facut greseala sa ma las impresionat de asta. Asa ca a inceput masajul. M-am intins pe burta si a inceput o mangaiere cu ulei, incepand de la gambe pana la umeri, lipsita de orice efect. Bucuros ca a ajuns la nivelul gatului m-am intors cu fata in sus, pozitie in care am avut ocazia sa o masez si eu pe fund si pe coapse. Astfel a avut si ala micu motive sa ridice capul si imediat a fost scaldat in uleiul de masaj, spre o mai buna alunecare a cauciucului, care nu a intarziat sa apara. Era un prezervativ albastru inchis, despre care mi-a spus Carina ca e de fapt verde si are gust de mere. Nu mi-a ramas decat sa sper ca ii plac merele. Fara sa se foloseasca de maini, decat pentru imobilizarea cotorului, a inceput un oral foarte superficial, tehnica zero, senzatii minime. La cat de excitat eram datorita aspectului ei nu credeam ca rezist prea mult la oral, dar in stilul in care l-a facut rezistam si pana dimineata. Dupa nu mai mult de 3-4 min cred ca s-a dus gustul de mere, nu am intrebat-o de ce a fost asa de scurt. S-o fi gandit si ea ca ar fi bine sa ne ramana timp pentru alte bunatati. A urmat insa un misionar, unde nu am rezistat prea mult in bratele ei si am terminat mai mult sau mai putin glorios. A luat un prosop de hartie si cu ajutorul meu a indepartat prezervativul.

       Conversatia nu e un punct forte, dar daca ii dai un subiect despre care are o parere il dezvolta un picut. Printre altele am aflat ca are 22 de ani si ca atunci cand unui barbat ii vine a fute nu prea se mai uita la bani. Poate ca nu am vrut sa fiu de aceeasi parere, dar teoria mea nu avea putere in fata realitatii traite de ea zi de zi. Per total am simtit din partea ei amabilitate si o oarecare deschidere.

 

Locatie: 8 – usor de gasit, zona ok, pat bun, interior batranesc, saracacios.

Igiena: 9 – patul acela fara asternuturi nu e tocmai ok, in rest nu am avut surprize neplacute.

GFE: 7/8 – nu m-am simtit ca si cu o straina.

Oral: 6 – scurt, superficial, fara pic de pasiune. Nu mi s-a parut ca si-ar fi batut joc, a facut si ea cat a putut, poate ca pe viitor mai invata si insista mai mult.

Normal: 8 – nu pot sa dau o nota mai mare pentru cat a fost de scurt, dar cat a fost, a fost ok, nu pot sa dau nici una mai mica.

Aspect: 8/9 – corp frumos, micuta de statura, un chip care nu te da pe spate.

Pret/Calitate: 7 – nu mi-a parut rau de banii dati, dar satisfactia mea a tinut prea putin de calitatea prestatiei. Pentru un 9 trebuia sa fie cel mult 100 RON.

 

Recomand cui are nevoie de o caprioara tinerica, care insa mai are multa meserie de invatat. In anunt zice ca e incepatoare. Din discutii am putut deduce ca are cel putin 3 luni de practica, inceputa prin alte locatii decat cea actuala. In ce localitati au fost acele locatii nu am intrebat.

  • Like 22
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

felicitari pentru descoperire quickie...ai fost mai rapid(in scrierea recenziei ....:P)...am fost si eu acum 2-3 saptamani la domnisoara dar nu am avut cand sa scriu recenzia... in cuib sunt mai multe domnisoare.,,,, dintre care si domnisoara blonda recenzata aici:http://nimfomane.com/forum/topic/4764-camy-senzual-0757202300/?hl=cami&do=findComment&comment=48305 . Mi se pare ca cuibul asta a avut odata un topic(anul trecut cred)  dar fetele s-au schimbat in totalitate,deci nu mai are relevanta topicul respectiv.

in cuib inafara de Carina, Camy mai lucreaza o domnisoara blonda pe nume de scena Mihaela si 2 brunete , mai voluptoase un pic(numai cu un a dintre ele m-am intalnit )

incerc sa scriu sapt viitoare si o recenzie

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Citind recenzia lui @quickie trebuia sa mi se aprinda niste beculete. Dar furat find de poze si de noutatea domnisoarei pe piata clujeana nu m-am putut abtine si m-am programat la domnisoara la numarul de telefon din titlul topicului. De la inceput a pornit asa mai cu cantec deorece atunci cand am sunat abia ne-am putut intelege din cauza zgomotului din fundal. Cred ca am auzit si ceva voce de barbat si mai multe fete/femei. M-a pus sa sun din nou in 30 de minute ca atunci voi putea sa aleg din toate domnisoarele care sunt in acest cuib. Zis si facut am sunat peste jumatate de ora si mi-a zis ca pot veni ca sunt disponibile toate. 

 

Am ajuns in zona (ca reper voi da doar spitalul de recuperare din zorilor) si am sunat din nou la telefon sa imi indice numarul de interfon. In scara blocului era sa nu nimeresc apartamentul si sa sun la niste vecini din cauza intunericului. Ulterior am aflat ca este si bec dar trebuie aprins - si e mai greu de gasit intrerupatorul pe intuneric bezna daca nu stii unde e. In fine. Ajung in apartament unde de cum intru sunt aliniate 3 dame. Imediat mi se spune ca trebuie sa aleg. Ok, era evident ca trebuie sa aleg. Una sigur era de etnie roma, cealalta posibil sa fie si aia dar nu arata - in schimb era cam uratica iar cea din urma Carina este cea din poze insa este mult mai scunda decat arata pozele ~ 1.50 m. O aleg pe ea deorece e subtirica si tinerica (22 ani declarati) si nici nu arata rau, mai ales la corp, la fata fiind destul de comuna.

 

Intram in camera unde nici nu apuc sa ma dezmeticesc imi cere banii, 150 lei / 30-40 de minute sau 200 lei pe ora. Intreb daca aleg varianta de 150 ma pot razgandi pe parcurs si sa plusez inca 50 pentru o ora. Raspunsul este un nu sec. Ii dau banii si imi spune militareste sa merg la dus, desi facusem acasa inainte sa plec spre ea, am mers totusi si am mai facut un dus pentru a observa si baia. Murdar nu era, dar nici foarte curat. Fara papuci de casa asa ca fie iti folosesti pantofii fie mergi descult intre camera si baie, iar pe jos nu este bec si luna.

 

Cand ma intorc in camera ma pune sa ma intind pe burta si ma intreaba daca vreau sa imi faca masaj. Deorece nu sunt adeptul trecutului la actiune direct ii zic sa procedeze dar fara ulei. Cred ca a facut masaj timp de vreo 2 minute dupa care imi spune sa ma intorc si sa trecem la treaba pentru ca nu e timp de pierdut. Dupa ce ma intorc resusciteaza cu mana pe ala mic si incearca sa puna prezervativul, numai ca neindemanatica fiind reuseste destul de greu si era sa imi si accidenteze organul. Ma rog, o fi incepatoare imi zic si nu zic nimic. Dupa acest episod ma intreaba daca vreau si oral. Pai in anunt si la telefon nu se laudau cu finalizare combinata ? Ii zic ca daca tot il oferiti atunci hai sa facem si oral.

 

Oralul cred ca a durat intre 40-50 de secunde dupa care imi zice ca acum ar fi cazul sa trecem la normal si ma intreaba cum vreau. Pai hai tu deasupra tu in lady on top, pentru prima oara de cand umblu la escorte sunt refuzat la o chestie asa de simpla si elementara. Fara sa motiveze imi spune: nu, hai tu deasupra (in misionar - nota mea). Bine, zic in sinea mea, hai sa treaca asta de la mine. Ma pun in pozitie si incep sa imping, intre timp incep sa ii sarut sanii care sunt intr-adevar destul de frumosi - poate cel mai frumos lucru la ea. Incet urc cu saruturile pe gat insa la un moment dat simt ceva gust, nu stiu ce dar parea a fi ceva chimic (detergent, crema de corp sau ce naiba) care mi-a taiat tot elanul pentru ca avea un gust oribil.

 

Deja la momentul asta m-a pierdut definitiv si singurul lucru pe care il doream era sa termin si sa plec. Am inceput sa pompez repede si m-am concentrat sa termin cat de repede. S-a intamplat dupa vreo cateva minute (aprox 5-10). M-am dus la dus si m-am spalat, m-am imbracat si am plecat. Door to door cred ca am stat aprox 25 de minute (cu 2 dusuri scurte)

 

Hai sa vedem notele

 

Locatie: 5-6 (mobilier vechi, patul e mare si lat dar scartaie de numa - ma gandeam ca vin vecinii peste noi) 

Igiena: 7-8 (curatenia lasa de dorit, patul are intins pe el un prosop doar care nu se stie cat e de curat, nu mirosea a curat - am avut fata infipta in ea cat mi-a facut masaj)

Aspect: 7-8 (nu arata rau deloc la corp,chipul mai strica din nota,  daca ar zambi poate un pic sau ar fi mai destinsa ar arata mai bine)

GFE: 2 (as da mai putin dar hai sa fie din oficiu 2, in afara de instructiuni nu a vorbit, am incercat sa pornesc mai multe discutii dar degeaba - raspunsuri scurte si seci)

Oral: 2 (cat poti sa dai la un oral de max 1 minut facut fara vlaga si superficial ?)

Normal: 6 (aici am prestat doar eu, a stat in pat ca o scandura, hai ca din cand in cand isi mai punea mana pe pieptul meu)

Pret/Calitate: 4

 

Concluzie

Cum ziceam la un alt topic cand fata incearca si vezi ca e acolo cu tine, incearca si reuseste sa te faca sa te simti bine atunci de obicei nu imi pare rau chiar daca e vorba de sume mai mari date pe lucruri marunte. In schimb cand tot ce vede in tine e sacul de bani si singurul ei scop e sa se scape cat mai repede de tine atunci da, imi pare rau dupa bani. In acest caz aia 150 de lei au fost bani aruncati din punctul meu de vedere (ma bucur ca nu am ales varianta cu 200).

 

In orice caz a fost cea mai penibila experienta la escorte de cand practic aceasta meserie. Nu recomand nici dusmanilor, eu personal nu ma voi intoarce.

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Scuze... Nici de data asta nu ma pot abtine... Sunt foarte curios cate recenzii trebuie sa mai apara pana cand aceasta stimabila va fi "promovata" la De evitat. Sincer nu vad de ce nu s-ar putea face in asa fel incat macar cei care apartinem acestei mici comunitati (vorbesc de forumistii din Cluj) sa nu aruncam cu bani pe ceva ce n-are nici in clin nici in maneca cu meseria asta de escorta. Poate am gresit , grabindu-ma in a trage concluzii (vezi Regulamentul), dar nu cred ca-s singurul care, in urma recenziilor celor doi confrati ar mai merge la d-sora Carina. Oricum, cunt convins ca marketing-ul fetelor este foarte simplu : anunturi cu poze provocatoare, preturi medii, servicii de 3 lei , o singura vizita maxim pe cap de vizitator inmultit cu numarul destul de mare de curiosi , o sa mai stea o vreme (scurta zic eu) si-si vor muta cuibul in alte locuri, la fel de pline de curiosi.

Inca o data imi cer scuze de offtopic, imi asum consecintele.

 

Toata stima

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

...

Oricum, cunt convins ca marketing-ul fetelor este foarte simplu : anunturi cu poze provocatoare, preturi medii, servicii de 3 lei , o singura vizita maxim pe cap de vizitator inmultit cu numarul destul de mare de curiosi , o sa mai stea o vreme (scurta zic eu) si-si vor muta cuibul in alte locuri, la fel de pline de curiosi.

Inca o data imi cer scuze de offtopic, imi asum consecintele.

 

Toata stima

 

Colegule, din pacate, nu ai dreptate.

Acest cuib exista pe piata Clujului de aproape 3 ani.

In diverse locatii (Manastur, Zorilor, Manastur, iarasi Zorilor, etc.) si cu diferite "actrite".

Din pacate asta este "cruda realitate".

 

O zi buna,

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Nu stiu de celelalte colege ale ei dar dupa spusele colegului care a facut descoperirea,fata este noua,la ce te astepti de la cineva care presteaza de putin timp.

Vezi si exempul lui Pyssy,la inceput a fost cum a fost, dar pe parcurs a reusit sa urce spre top,sau Delia despre care toti spun ca este si ea noua si nu stie multe, dar toti se asteapta la lucruti marete de la ea pe viitor desi este incepatoare.

Acum vom vedea cu timpul ce se va alege si de Carina,pe ce cale o va lua.

In rest numai de bine sa auzim. :hihat 

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

@Songoku

Nu inteleg nevoia ta de a comenta recenzii. Poti sa te duci la escorta asta si sa ii faci o recenzie regulamentara si sa iti exprimi parerea acolo acordandu-i circumstante atenuante pe banii tai. 

 

Ce am scris mai sus este recenzia/parerea mea. De aia exista acest forum ca sa scriem recenzii. Si Pyssy a primit la randul ei comentarii negative la inceput si asta a ajutat-o sa isi imbunatateasca serviciile. Deci a fost folositor.

 

M-as bucura sa fie si in acest caz si sa fiu nevoit sa o revizitez datorita abundentei de recenzii pozitive (cum s-a intamplat la Pyssy). Dar ma indoiesc ca acest lucru se va intampla.

  • Like 1
Link spre comentariu

Scuze... Nici de data asta nu ma pot abtine... Sunt foarte curios cate recenzii trebuie sa mai apara pana cand aceasta stimabila va fi "promovata" la De evitat. Sincer nu vad de ce nu s-ar putea face in asa fel incat macar cei care apartinem acestei mici comunitati (vorbesc de forumistii din Cluj) sa nu aruncam cu bani pe ceva ce n-are nici in clin nici in maneca cu meseria asta de escorta. Poate am gresit , grabindu-ma in a trage concluzii (vezi Regulamentul), dar nu cred ca-s singurul care, in urma recenziilor celor doi confrati ar mai merge la d-sora Carina. Oricum, cunt convins ca marketing-ul fetelor este foarte simplu : anunturi cu poze provocatoare, preturi medii, servicii de 3 lei , o singura vizita maxim pe cap de vizitator inmultit cu numarul destul de mare de curiosi , o sa mai stea o vreme (scurta zic eu) si-si vor muta cuibul in alte locuri, la fel de pline de curiosi.

Inca o data imi cer scuze de offtopic, imi asum consecintele.

 

Toata stima

 

     Eu nu as avea nimic impotriva sa o trec la capitolul " de evitat " insa cu doua recenzii dintre care una cu note de trecere si alta cu un 2 la capitolul " oral" nu cred ca se poate activa vreo clauza care sa ne duca la retrogradarea ei. 

    Dupa ce alte criterii ai dori sa ne mai ghidam cand facem o retrogradare? 

    Nu ar fi mai corect ca cei din mica noastra comunitate care s-au mai ars cu aceasta domnisoara sa aiba curaj si sa posteze o recenzie completa cu niste note sub 5 ca sa putem face si noi retrogradarea asa cum este corect?

Link spre comentariu

     Eu nu as avea nimic impotriva sa o trec la capitolul " de evitat " insa cu doua recenzii dintre care una cu note de trecere si alta cu un 2 la capitolul " oral" nu cred ca se poate activa vreo clauza care sa ne duca la retrogradarea ei. 

    Dupa ce alte criterii ai dori sa ne mai ghidam cand facem o retrogradare? 

    Nu ar fi mai corect ca cei din mica noastra comunitate care s-au mai ars cu aceasta domnisoara sa aiba curaj si sa posteze o recenzie completa cu niste note sub 5 ca sa putem face si noi retrogradarea asa cum este corect?

g2br13l  Scuza-mi off topicu dar am o idee pentru tine...De ce nu facem asa::

La 10 recenzi sa se calculeze daca intra in Escorta de evitat dar daca are numai recenzi bune sa raman o simpla escorta si abia dupa a 15-20 recenzie sa se hotareasca daca ramane Simpla sau Lux! ce zici?

Link spre comentariu

   Ai sectiunea de regulamente unde poti face propunerile de genul asta si iti garantez ca se vor discuta in sedintele staff-ului. Deocamdata eu ma ghidez doar dupa ce spune regulamentul in vigoare. Mai mult de atat nu am cum sa fac.

  Acum hai sa lasam discutiile pe acest topic si le putem continua la sectiunea dedicata daca se doreste acest lucru.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

Salutare!

 

Imi cer scuze ca numai acum scriu recenzia, desi am fost la domnisoara asta acum de vreo 2-3 saptamani in urma.

 

Asa cum a zis mocu ,cuibul asta exista de mult..eu am prins in zorilor si anul trecut in manastur. cred ca aveau si un topic dar n-am mai gasit, oricum asta nu prea are importanta ca  nu mai lucreaza aceeasi fete.

Anuntul am gasit in piata,stiam in mare despre ce e vb ,dar am sunat sa fac o programare la Carina

 

Locatia este in zorilor ,asa cum au zis si colegi mai sus, langa spitalul de recuperare.Apartament cu 2 camere, mobila veche.dupa prima impresie nu foarte curata..(nici dupa a doua)

 

 In apartament erau 2 domnisoareCarina si Mihaela, daca bine tin minte..Carina:cam 155 cm slabuta ..fata comuna dar corp destul de frumos,skiny..sani frumosi .max 24 de ani,Mihaela, mai in varsta , pana in 30-35 de ani...nu foarte draguta, fata destul de comuna..nu dadea senzatia ca ar fi o fata foarte curata,,dar din cat am vazut eu(era semiintuneric) nu era de etnie.

In cuib mai sunt cateva fete,dintre care si  domnisoara blonda recenzata pe aici:http://nimfomane.com/forum/topic/4764-camy-senzual-0757202300/?hl=cami&do=findComment&comment=48305 ,dar de data asta nu erau prezente.

 

Am ajuns la bloc, am sunat sa aflu numarul apartamentului, am intrat in casa, unde  ma astepta Mihaela..intreb de colega ei ,Carina, care se afla  in bucatarie(unde era fum de tigara ca puteai sa tai cu brisca...si o dezordine de toata frumusetea)pana la urma  a iesit si ea, dar fara chef ,am ales-o pe ea.Imi zice sa intru in camera, intreb in care, ca erau doua si imi zice n care vreau eu..intru si ea dispare in bucatarie.

Dupa ce a venit si ea in camera m-a trimis la dus...cu asta nu era nici o problema...mi se pare normal sa faci dus inainte sa incepi activitatea...problema era cu baia..nu ma deranja foarte tare baia veche si semi murdara insa ma deranja ca nu puteam sa fac dus numai ghemuit(sper ca zic bine...asa a tradus cuvantul google translate-ul) din cauza hainelor intinse deasupra cadei.Dupa ce am terminat dusul am mers inapoi in camera  si am intrebat si eu pe domnisoara daca vrea sa faca si ea dus, raspunsul pe care am primit  era ca ea a facut deja.

 

Actiunea a inceput cu un oral protejat  destul de mediocru,ajutat de mana  fara deepthroat si atentie la zonele adiacente.Am vrut sa ofer si eu oral la domnisoara , dar deja am invatat din greselile mele din "tinerete" si fiecare data inainte sa incep ,testez pasarica domnisoarei cu degetul...ma joc pasarica ei...dupa care  miros degetul...daca este totul in regula atunci  ofer si eu oral  , aici nu era deloc in regula, am simtit pe deget un miros de prezervativ.., atat despre igiena si dusul facut inainte sa ajung eu, dupa oral am continuat cu normal  in clasic misionar si in dogystyle..am propus pozitia lady on top dar nu vroia....Dupa incidentul cu mirosul de prezervativ am vrut sa ma scap cat de repede de ea...asa ca am incercat sa termin cat de repede pot...

 

Detalii despre servicii:oral protejat, normal protejat, nu accepta FK,OWO,anal..

 

Program de lucru: cuibul e non stop deschis ,dar dupa parerea mea domnisoara in pricina nu are  un program fix..

 

Tarif: am negociat o finalizare la 100 de ron

Note:

igiena: radical din doi

domnisoara:7

locatia:5

oral:6

normal:6/7 (numai de de aia ptc are o pasarica destul de stramta)

gfe :sub nivelul marii

 

eu nu zic ca este de evitat sau nu, dar clar ca este o alegere foarte proasta...pret /calitate  e maxim o nota de trecere(in cazul meu .ca am platit numai 100 de ron). Nu regret ca am fost la ea..este destul de frumoasa la corp..are sani frumosi, pasarica stramta,insa nu o sa revin, pretul este destul de mare in raport cu ce ofera , si igiena  lasa de dorit(noroc ca nu am stomacul sensibil).

 

Vorba unui prieten:fiecare pizda merita sa futi macar odata..

vorba lui Darkness:fiecare pizda fututa e o laba pierduta..

 

 

sa futeti bine!\

bazdkiii

  • Like 13
Link spre comentariu

Vazut anuntul si atras de pozele cu Cami..Sun programat si zburat spre locatie.Fiind Calea Floresti intr.un bloc comunist...

 

Ajung ma indruma fata prin telefon spre locatie ajung mi se deschide intru si vad:O doamna in jur de 37ani mai grasuta si o fata de etnie in jur de 30ani..

 

Eu la telefon am intrebat daca fetele dib poze se afla in locatie..Mi.a fost confirmat acest lucru dar din pacate a fost fake totul ...Cu parere de rau pentru ele am facut repede cale intoarsa...

 

Tarifele percepute sunt:

100lei 1 finalizare /30min

150lei 1 finalizare /40min

200lei 2 finalizari / 1 ora.

 

Oral si Normal totul protejat..

  • Like 2
Link spre comentariu

Cami din pozele de mai sus pare a fi de etnie, vrei sa spui ca nici macar ea nu corespundea cu pozele?

In realitate fata este mai inchisa la culoare si sani ii are la fel...cat despre fund nu pot sa zic ca il are la fel ca in poze fiindca eu am vazut.i in blugi si nu prea m.a atras asa cum o fac pozele...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...