Sari la conținut

Sorina, siliconata 0735014751; 350 lei/h

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

picon.vb frumos numai fi asa pizdos în fata tastaturii.

asa ca vezi de treaba da dacă nu ai treaba îți dau eu una ....sa ma sugiuc

Nu contează dacă ma baneaza la cate interese sunt pe aici

Ma ierti, nu oi fi eu pe forum din 2012, dar nu stiu daca si cand (cel putin de cand sunt eu pe aici, de aproape un an) Picon a vorbit urat cu cineva ! Da, a vorbit urat cu cine a meritat sa vorbeasca urat, acum ce sa faca, daca x-y jucau fotbal cu el si cu familia lui (mame tati, rude bagate-scoase), normal ca a actionat cum au meritat respectivii...

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

picon.vb frumos numai fi asa pizdos în fata tastaturii.

asa ca vezi de treaba da dacă nu ai treaba îți dau eu una ....sa ma sugiuc

Nu contează dacă ma baneaza la cate interese sunt pe aici

https://akphoto4.ask.fm/255/183/819/710003024-1roqdq1-hp826fi86dg140p/original/calmeazate.jpg

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

.Sorina e prietena mea asa ca sorry...

Andreea, unde te pot gasi! Ai revenit in Bucuresti? Ai un nou topic? La Arad nu am mai ajuns de mult si pe fostul tau topic din Bucuresti nu mai esti activa de mult. Da-mi un semn... Radu 

Link spre comentariu

Radu, ce ar fi sari gardul?!?!? 

Ce taran nesimtit.  :slap2

Scuze! Eu am cautat ultimele postari ale Andreei si am ajuns aici. imi cer scuze daca am deranjat. Promit sa ma uit putin la pictorialul tau! Daca este interesant, pentru mine, nu voi ezita sa te caut. E drept, sunt un admirator al Andreei, dar ea este mai greu de gasit in ultimul timp! Calatoreste ff mult, se pare. Inca o data scuze pentru inoportunitate. Ai, poate, toate drepturile sa ma consideri "taran". E drept ca nu m-am gandit decat, egoist, la dorinta mea de a o revedea pe Andreea. Nu am vrut sa supar pe nimeni. Un... salut sentimental, de ziua indragostitilor! Incearca sa sari tu peste aceasta intamplare... eu nu stiu peste ce gard ar trebui sa sar! Imi scapa conotatia. Promit insa sa ma uit la profilul tau. Inca o data scuze! Radu

• Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...