Sari la conținut

Pustoaica 19 ani - 0742682277


Vizitator unicool

Postări Recomandate

Vizitator bolovan fiert
Reputație: 0

Eu de pula nu-mi bat joc si nu fut infecte ca tine ce se fut fara prezervativ si mai bolovane ca ti-am zis ca iti meriti din plin numele asta ca sa nu iti zic altfel  eu cu nemtoica ta preferata nu am negociat deloc pina la 900.

450 de lei era pretu cerut de ea mai tantalaule pentru o ora fara prezervativ.Intra la ea pe topic citeste-l atent tot inainte de a comenta asa aiurea in tramvai si vezi ca si altii au spus ca le-a spus cind au intrebato de pret 300 ora protejat si 450 neprotejat deci nu a fost vorba de nici o negociere asta era oferta facuta de ea 450 de lei neprotejat si repet poate iti intra in capul ala mic al tau in care mintea iti sta lejer si are loc sa se si intoarca ca nu a fost nici o negociere si nu doar mie mi-a spus de 450 neprotejat a spus si la altii si oamenii respectivi au scris si ei imediat treaba asta la ea pe topic.

Si mai mincinosule care acuma nu sti cum sa te mai scoti ai mintit acolo ca fata pleaca simbata si azi e miercuri si vad ca anuntul e tot activ si nu e plecata si tu acuma cind ai vazut ca te-am prins cu minciuna incerci sa dai vina pe ea ca asa ti-a spus ea de parca cineva te si crede.

Numai baga fata la inaintare pentru inventiile tale ca e aiurea rau.Las-o asa cum a cazut nu mai deveni tot mai penibil ca ti-am zis credibilitatea ta e 0 .

Eu nu am mintit,am zis ce a zis ea,ce te agiti atat,nu am pus pe nimeni pe drumuri,de ce e credibilitatea mea 0 ?

Link spre comentariu

Uitati-va mai sus la mana ei stanga... are o buba vanata... nu m-as mira sa aiba SIDA, dar voi va duceti la ea si intrebati de ea... of of... ma doarea mintea cand vad ce specimene sunt si pe aici. Si nu ma refer la „escorte” (de parca sunteti presedinti, asa le ziceti) 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...