Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2019 Postat Decembrie 26, 2019 Concluzia topicului.... https://www.evolveyourweddingbusiness.com/wp-content/uploads/2014/12/0842421504b474e9ba1adb650f17996a145ff1290de6596821915c3ea53218af.jpg
ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 26, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Postat Decembrie 26, 2019 Bine zici - majoritatea oamenilor dorm pe ei si din aceasta cauza exista acest topic - intr-o societate cu oameni atenti si constienti (asa cum doresc sa devenim) o astfel de idee(wireless, 5G, internet atat de limitat - nici macar la o planeta si pentru care platesc toti un pret atat de mare), o astfel de tehnologie ar fi doar o gluma proasta pomenita poate o data in niste cercuri de oameni insa respinsa imediat de o covarsitoare majoritate. Multa inteligenta, atentie in alegerile perfect constiente pe care le faceti !
Vizitator bubico Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2019 Postat Decembrie 26, 2019 mvai.. noroc ca sunt oameni cheie in anumite pozitii de decizie ca altfel am traii in copaci cu teorii de genul.
ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 27, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Postat Decembrie 27, 2019 Ce gluma ... aia nu sunt oameni ... si nu sunt doar eu cel care vede lucrurile asa: ia uite: ce zice un alt light worker: http://orgone.ro/prostitorii.html cade de acord cu mine si in ceea ce priveste locuitul in orase: http://orgone.ro/parasirea_oraselor.html Lectura frumoasa poate daca nu am reusit reuseste el sa va mai trezeasca un pic la realitate ... pe cei care pot fi treziti evident ...
booster-gold Reputație: 6 Postat Decembrie 29, 2019 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Postat Decembrie 29, 2019 Salutari. Urmaresc forumul de aproape doi ani, mi-am creat contul acum o saptamana, totusi. Aceasta e prima mea postare. Radiatia electromagnetica (undele radio) nu este daunatoare pentru om. Radio-ul, cuptorul cu microunde ori telefonul mobil nu iti vor da cancer. :laugh2 Semnalele emise de turnurile 5G nu afecteaza biologia umana. Radiatia care intr-adevar este nociva pentru oameni se numeste radiatie ionizanta (radiatii X). Undele radio se afla la polul opus in privinta gradului de pericol. E de inteles sa fim reticenti fata de o noua tehnologie. Cei mai batrani dintre noi isi vor aminti de o vreme cand lumea era speriata sa faca o radiografie la medic. 1
toleranta_o Reputație: -7 Postat Decembrie 29, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Decembrie 29, 2019 Tocmai că din radiațiile ionizante, razele X sunt cele mai puțin periculoase, de aia sunt folosite la scanările imagistice de tip CT, mamografie etc, şi unde magnetice puternice sau nucleare ca la IRM şi RMN. Caută pe net ce înseamnă abrevierile. Şi du-te în urmă la primele pagini ale topicului ăstuia delirant. Am scris acolo şi eu şi alții care combat (degeaba din păcate) cu argumente ştiințifice ... inepțiile capsomanului budhist. Ştiau băjeții de la NASA de bombele protonice şi electronice din Centura Allen cu mult timp înainte să trimită primii cosmonauți ja chere în spațiu şi pe lună. Se întâmplă mereu accidente, dar în niciun caz nu-ți trimiți deliberat oamenii la moarte... Cam totul are legătură cu durata şi intensitatea expunerii la radiațiile ionizante de tip X. Radiațiile alpha, beta şi gama sunt mult mai complexe. Ananda ar face bine să înceapă prin aprofundarea Tabelului lui Mendeleev, pe care unii deşi au terminat liceul de ceva vreme, încă îl ştiu pe de rost... Decât să te contrezi cu un prost agnostic cu mintea în Shambala, mai bine tragi oblonul şi-ți vezi de drum, ptr că nu ai cum să-l convingi pe cale rațională. 1
thespokenway Reputație: 1 Postat Decembrie 29, 2019 Postat Decembrie 29, 2019 ce pula lu melinte sa ai explicati drogalaului ananda despre radiatii si chestii stiintifice cand an capu lui da spartan e numa chakre si atacuri psihotronice de catre reptilieni su cuertilieni?eu al anteleg, ca si eu cand ma sparg simpt cum sant ionizat si radiat da razele 5G da la antena parabolica da acilea dupe deneu unu, da la mine da la carefour, ca acilea traiesc supt un copac, ca m-am panicat ca am luat speish si au venit minerii peste mine si de frica acuma traiesc an parcarea da al carefourasa e ananda, o sa ne bubunie creieru da la radiatiile 5G si este numa vina chinezilor bagai-as pula an gat alora da la huauei this iz za uei ca au secat raurile si au distrus atmosfera si au facut planeta sa fie mai calda, nu le e roosine? ne-au lasat fara viitor si radiati cu raze 5G!
bman Reputație: 258 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2019 Salutari. Urmaresc forumul de aproape doi ani, mi-am creat contul acum o saptamana, totusi. Aceasta e prima mea postare. Radiatia electromagnetica (undele radio) nu este daunatoare pentru om. Radio-ul, cuptorul cu microunde ori telefonul mobil nu iti vor da cancer. :laugh2Semnalele emise de turnurile 5G nu afecteaza biologia umana. Radiatia care intr-adevar este nociva pentru oameni se numeste radiatie ionizanta (radiatii X). Undele radio se afla la polul opus in privinta gradului de pericol. E de inteles sa fim reticenti fata de o noua tehnologie. Cei mai batrani dintre noi isi vor aminti de o vreme cand lumea era speriata sa faca o radiografie la medic. Crede-ma ca degeaba incerci sa ii explici ce si cum .. persoana respectiva e pe legale si le trage cu curu .. nu cu nasul ca orice om normal. Din pacate sunt o gramada de prosti de genul care nu inteleg fizica si se dau destepti. I guess lipsa de la orele de fizica din scoala afecteaza cand esti matur. Don't waste your time with stupid people :)
ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Postat Decembrie 30, 2019 Nu ai ce sa explici cand teoriile de plecare ale explicatiei tale sunt din start gresite ... vei fi demontat imediat, dealtfel nici nu are rost sa explici ceva cuiva, singurul lucru pe care il poti face este sa devii mai constient, sa intelegi ce se intampla cu tine, cu aceasta lume si apoi ... o sa vezi tu ... din acel punct se schimba modul cum privesti ... asa-zisii oameni de stiinta, asa-zisa noastra invatatura cade precum o castelul de carti de joc la prima adiere de vant. Dar trebuie sa poti sa percepi unde e gresit, de ce e gresit(cine ne invata gresit si in ce scop) ... pana nu constinetizezi aceste aspecte esti doar o oitza indoctrinata gresit care deocamdata nu gandeste cu mintea proprie ci i se spune ce sa gandeasca si ce e cel mai grav nici nu iti dai seama de asta. Multa inteligenta si constiinta tuturor !
xoxoradiatia Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2019 Postat Decembrie 30, 2019 are dreptate ananda in tot ce spune.. eu de ceva timp am inceput sa citesc si acum vad altfel lucrurileam glumit =))ba daca ar loa asta ceva halucinogene ar darama forumu sa moara pestii mei ananda te microdozezi cu lsd ? sau nu bagi chimicale in tine ?vezi ca si aici pe forum sa organizeaza sesiuni de calatorie an alte dimensiuni, a 4 a a 5 a chiar si dimensiunea secreta pe care doar aia de level 100 o cunosc.. totul pe dmt.. nu doar sri-u face dastea in fine.. ce vreau eu sa spun ca unii inca fute pe forum si ajuta comunitatea dar eu de mult fut in alta dimensiune si evident cu alta dimensiune ca 24 nu e de colea 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Postat Decembrie 30, 2019 Revenind la titlul topicului ... foarte pe scurt: tot ce este wi-fi(retele radio care emit pe frecvente inalte - mai mult de 1800 MHz) apartinand tehnologiei cunoscute ca 4G precum si cretinitatea 5G face foarte rau fiintelor umane si ar fi bine sa luam toti cei constienti si poate si niste oite(cei care nu inteleg dar urmeaza pe cei puternici, hotarati sau fermi) atitudine si sa nu le permitem inconstientilor sa instaleze astfel de dispozitive malefice in apropierea caselor noastre, in casele noastre, pe strada noastra, pe sau in statiile de metrou, pe sau in cladirea unde lucram. Este foarte important sa constientizam si sa actionam acum si uniti. Nu uitati - binele invinge intotdeauna - ! La multi ani si toate cele bune tuturor !
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2019 Postat Decembrie 30, 2019 Cica atlantii aveau ceva de genul Tehnologiei 5G pe baza transponderilor din cristale telurice. Si nu, nu asta a dus la cataclismul care a cauzat disparitia Atlantidei si sfarsitul celei de-a doua Civilizatie Ancestrala Terestra. Mai studiaza, monsieur Ananda ! 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Postat Decembrie 30, 2019 Ai citit tu ceva insa ai nevoie de mai multe simturi pentru a intelege corect si a deslusi bazandu-te pe dovezi care exista si scrieri ... as mentiona intuitia si o inteligenta de cristal. Atlantii au avut tehnologie, o au si acum urmasii lor, o putem avea si noi, o cunosc personal insa nu noi conducem aceasta lume si nici cei ca noi ... am pomenit mai sus de un internet(o forma de comunicare foarte avansata ce putem spune ca seamana cu internetul pe care il folosim acum) care nu este abia interplanetar ci galactic si chiar intergalactic ... intr-adevar acel tip de internet este bazat pe niste dispozitive care au la baza anumite cristale si un mod de ale folosi (o tehnologie cum ati zice voi) si un roman William Roerich(nascut in Bucovina) a facut importante desoperiri in acest domeniu insa marea majoritate a lucrarilor lui au fost confiscate de mizerabila conducere actuala a acestei planete ... Citeste despre Roerich, fa legaturi interesante, studiaza dispozitivele orgonice si derivatele lor si te apropii de a intelege cate ceva ... Daca studiezi in aceasta directie pot spune ca esti pe o directie buna. Mult succes !
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2019 Postat Decembrie 30, 2019 Iti recomand sa citesti cartile lui Victor Kernbach.
ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Autor Postat Decembrie 31, 2019 Iar eu iti recomand sa nu fii superficial - daca citesti o carte si nu aplici imediat si nu integrezi in viata ta macar cateva principii degeaba o citesti ... in cazul meu orice aspect se asimileaza la nivel practic - numesc asta evolutie. Deci tone de teorie nu fac nici cat un singur gram de practica(in orice domeniu) In acest fel in timp vei ajunge extrem de departe ... nici nu banuiesti acum cat de departe poti sa ajungi.Iti dau un exemplu: in acest moment eu ca intelegere si aplicatii practice sunt cam 15 000 de ani mai departe in viitor decat este stiinta de pe pamant(ma refer la cea publica) Mult succes !
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 31, 2019 Ananda , eu tin cu tine , lasa-i pe hateri in lumea lor. Ai renuntat la telefon , ca sa stiu pe ce treapta te aflii ?
wall mirror Reputație: 155 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:Militari Oras:Militari Postat Decembrie 31, 2019 hahahaha
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2019 Postat Decembrie 31, 2019 https://i.imgur.com/Glaz0oZ.png
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Decembrie 31, 2019 Postat Decembrie 31, 2019 sigur nu trebuie si consult psihiatric pe langa cel veneric ?? sau consult technologic la organe... zic asa sa nu aiba 00 emisie WiFi !!! ce priceputzi in teknologii e pa aicea bre
bman Reputație: 258 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2020 Ananda , eu tin cu tine , lasa-i pe hateri in lumea lor. Ai renuntat la telefon , ca sa stiu pe ce treapta te aflii ? Abia astept sa renunte si la telefon... si la PC ... si sa se mute in munti. Sa o futa ursii.
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2020 Postat Ianuarie 2, 2020 Cu postul ne-a lămurit... Da' doamna a avut sau nu contact cu radiațiile 5G?
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 3, 2020 Ananda , eu tin cu tine , lasa-i pe hateri in lumea lor. Ai renuntat la telefon , ca sa stiu pe ce treapta te aflii ?* te afli ... 1 4
bebe2014 Reputație: 3441 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 3, 2020 Iar eu iti recomand sa nu fii superficial - daca citesti o carte si nu aplici imediat si nu integrezi in viata ta macar cateva principii degeaba o citesti ... in cazul meu orice aspect se asimileaza la nivel practic - numesc asta evolutie. Deci tone de teorie nu fac nici cat un singur gram de practica(in orice domeniu) In acest fel in timp vei ajunge extrem de departe ... nici nu banuiesti acum cat de departe poti sa ajungi.Iti dau un exemplu: in acest moment eu ca intelegere si aplicatii practice sunt cam 15 000 de ani mai departe in viitor decat este stiinta de pe pamant(ma refer la cea publica) Mult succes ! Deci ești cu 15 000 ani înainte. Stai bine. Poate ai aflat între timp... Cine a construit piramidele ? Cine l-a omorât pe Jimmy Hoffa ? De unde vine Putin? De unde vine regina Elisabeta? Cine îl ține în viață pe Iliescu ? De ce a fost împușcat Kennedy? 3
neiberr Reputație: 877 Postat Ianuarie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2020 Cred ca reteua 4G ia afectat creierul....auzi ce afirma ca este cu 15.000 de ani avans in gindire....Pai cineva daca ar fi in avans cu 5 ani ...nu ar pierde timpul sa scrie pe forumul asta si cel mai important aspect daca ar fi cu 15.000 ani mai avansata ...pai nu ar fi nici o problema sa opresca singura implementarea maleficului 5G. Auzi ananda 777 daca esti asa inteligenta ce nevoie ai de noi sa ne opunem implementarii....si de ce crezi ca multi de pe forum sunt impotrava maleficului 5G...Eu deja m am inscris pe lista sa imi puna in cap un cip sa pot folosi tehnologia direct...Si nu te inteleg pamintul este de fapt un fel de electromagnet care emite unde electromagnetice si totusi viata este posibila iar cind isi schimba polaritatea pasarile nu se mai pot orienta....Eu unul militez pentru implementarea maleficului 5G si chiar doresc un emitator pe propietatea mea contra cost...asfel voi dori procent din volumul de date care tranziteaza emitatorul....Sa vina 5G cit mai rapid...
Postări Recomandate