Sari la conținut

0765574207 Lapus - Prestige


Postări Recomandate

  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Are cel putin doua anunturi:

 

Domnişoară rafinată. Tel. 0765574207.

Dornică de plăceri. Tel. 0766615070.

 

Ne-am inteles la telefon. M-am dus in locatie unde m-a rugat sa astept 10 minute si sa cumpar preze. Peste 15 minute sun si imi spune ca acum este cu altul, sa mai astept inca 15! Mi s-a taiat si i-am zis pa! pa!

 

Altii mai norocosi?

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Cred ca temperaturile verii asteia incep sa-mi coaca creierii, caci tratamentul de mai sus nu mi-a ajuns si am cerut mai mult!

 

La telefon vorbeste cu o voce proaspata, tanara, la auzul careia capul cel mic se trezeste imediat si cere "sa dea mana" cu posesoarea. Capul mare ii spune ca nu e o idee buna, caci fata s-a dovedit deja a fi neserioasa, dar degeaba. Ca de obicei, capul mic castiga iar capul mare e cel care regereta mai tarziu...

 

Am sosit in locatie si din fericire nu a trebuit sa mai astept dupa nimeni. Supriza placuta a fost cand am vazut domnisoara: o pustoaica de liceu (numai ce a terminat) 18 ani declarati, cu niste ochi vioi si rotunzi. Aspect inocent, nu ghicesti ce face in timpul liber. Mi-a amintit de o alta caprioara inocenta din apropiere.

 

Crezand ca am dat lovitura am achitat o ora la 200ron si m-am facut confortabil. Am optat pentru totul protejat (face si oral ne), pentru ca nu vreau sa-i dau prietenei mele vreo infectie in gat care sa nu mai iasa decat cu antibiotice intravenoase... :( Garsoniera distrusa ca de obicei, cu o canapea desfundata pentru actiune.

 

Caprioara dezbracata arata superb! Nu e nici slaba nici grasa, numai buna de dat in ea. Carne tare, de tarancuta. Tate bestiale, tari si mari, cu sfarcurile sensibile si roz de adolescenta. Un fund rotund si bengos.

 

Atitudinea e cea care a stricat totul. Statea ca o pustoaica bosumflata. M-a tratat la modul "fa ce vrei tu, termina si cara-te"!

 

Nici un zambet pe fata, cu greu scotea un cuvant. Realmente ma ignora si se uita in alta parte (telefon sau TV) cand incercam sa vorbesc cu ea. La intrebari raspundea tarziu cu un "ce?" distrat. S-a oprit in timpul oralului ca sa raspunda la telefon. In timpul normalului am fost socat sa observ ca avea capul intors peste umar ca sa urmareasca telenovela de la TV.

 

Nu stiu daca asa e ea plictisita sau nu-i convine ca e scoasa la produs de vreun animal, dar... iti taie tot cheful.

 

Oralul a fost mediocru. Normalul ar fi fost OK, caci avea o pasarica stramta si fierbinte, dar am facut greseala sa o pun capra. In acel moment am inceput sa ma intreb de unde venea duhoarea, de la pasarica sau de la fund?! Initial am crezut caare igiena buna, caci a petrecut mult timp in baie inainte de actiune, dar se pare ca nu stie sa se spele decat superficial.

 

Am terminat cu greu si cu stomacul in gat. Acasa m-am frecat viguros pe degete cu buretele de bucatarie.

 

Note:

 

Locatie: 5
Fata: 8
Corp: 9
Igiena: 4
Oral: 6
Normal: 7
GFE: 2
 
Overall: 4
 

Recomand? Doar celor cu multa nepasare si stomacul tare!

 

PS: Se poate muta de la "Intrebari". Acum e testata.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Caprioara s-a intors, dupa o absenta de cateva luni. Zona Brazda/Melody.

 

Brunetă, sexy, nouă, forme cuceritoare, vino şi nu vei regreta. Tel. 0760.153.389.

 

Atitudinea un pic imbunatatita (un GFE 5) dar din pacate la fel de nespalata, putind a transpiratie la subbrat si alte alea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...