Sari la conținut

0720156798 de evitat


Postări Recomandate

  • Oras:valcea
  • Oras:valcea

Am vorbit cu domnisoara mi-a comunicat tarif servicii ,o intreb pana la ce ora e zice la 1,2 noaptea ii zic ok daca e pe la 22 o sa trec si eu dar te anunt ,o sun la 22 30 sa ii zic ca vin si imi zice sa vin langa gradinita nr 6,ajung in 25minute o sun de cateva ori dupa care raspunde ,ii zic ca sunt jos , imi zice aaa ca m am ocupat ca durează o ora jumatate si dupa inchid programul plus o alta discutie contradictorie in care facea pe nesimtita ai nu o interesa ca m a pus 15 km pe drum. E prima data cand patesc asa ceva...sper sa nu mai pateasca si altii si sa ne paraseasca rapandula cat mai repede

Link spre comentariu

Nu ca vreau sa-i fac reclama proasta dar de problema cu primul venit, primul servit, fara urma de programare, s-a mai discutat si pe forum pe Oradea unde aparent aceasta fiinta presteaza mai des.

Gasiti toate commenturile aici: https://nimfomane.com/forum/topic/128737-0720156798/

 

 

Din cate am citit fata se comporta super ok cu clientii doar ca singura problema este cea cu programarile, cel ajuns primul este cel servit.

 

Nu am sunat, nu am fost la domnisoara, doar ce am apucat sa citesc forumul de la oradea si intamplarea baiatului care a deschis topicul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...