Sari la conținut

Masaj erotic, body masaj Lady Natalia 0737779984


Vizitator lady natalia

Postări Recomandate

Salutare la toata lumea,

Saptamana trecuta am avut si eu placerea unei intalniri cu Natalia si m-am gandit sa marturisesc experienta.

 

Am facut o programare pentru o combinatie - manichiura, epilare si masaj. Inceput cu manichiura la Randunica si apoi am decis sa experimentez o epilare si masaj cu Natalia.

Nu mai descriu locatia, este garsoniera lui Randunica, curata si perfecta pentru activitati.

Prima impresie, in timp ce Randunica ma tinea ocupat cu manichiura, a aparut si Natalia. Superb, prima impresie este fantastica, este o femeie foarte frumoasa, inalta si cu niste forme superbe. Confirm ce a zis si colegul de mai devreme, are o figura care iti da senzatii contradictorii de genul - fata cuminte, dar care daca vrea este foarte "rea" :D ... intelegeti voi ce vreau sa zic :D

 

Natalia este o femeie frumoasa, inalta, forme excelente, par negru si lung, figura foarte frumoasa. Probabil ca daca o vezi pe strada, te impiedici uitandu-te dupa ea. Singurul ei minus daca il cautati neaparat sunt sanii usor lasati (asa cum a comentat si colegul si se vede si din poze) insa pentru mine au fost foarte faini de masat :boob

Nu voi intra in detaliile sedintei cu Natalia, dar ce pot sa va spun cu siguranta este ca pe langa fizicul care o avantajeaza, punctul ei forte este atitudinea. Este super prietenoasa / pisicoasa / atenta la partener. Este o placere sa petreci timpul cu ea si parca nici un moment nu este stanjenitor. Te face sa te simti in largul tau si are grija de tine.

 

 

Nu pot sa comentez nimic despre cum executa masaj, pentru ca nu am apucat sa experimentez masajul ei. Data viitoare cu siguranta o sa aflu.

Per total o experienta foarte faina, in special din cauza atitudinii. Este o femeie frumoasa care vrea sa te faca sa te simti bine.

 

Rezumatul clasic si notele:

  • Locatia Randunicii - 10 - no comment needed
  • Aspectul - 10 - da stiu, poate ziceti ca exagerez, dar mie mi-a placut rau de tot. Am avut tot timpul senzatia ca sunt cu o super bunaciune langa mine. Fundul si picioarele exceptioanale ... te-ai rataci ore intregi acolo.
  • Masajul - nu pot nota, nu s-a intamplat ... inca ...
  • Erotism si grand finale - 10 + - exceptional, am terminat intr-un 69 epocal. 
  • Atitudinea si GFE - again 10+ - fantastica "orientare client" daca pot spune asa. Mie imi place le fac pe fete sa se relaxeze si sa ne simtim bine impreuna. Aici a fost fix invers. Natalia are grija de tine sa te simti exceptional. Best in class pana acum. Parca imi vine sa schimb putin celelalte review-uri :)

Concluzia pentru mine este evidenta. Voi reveni cu prima ocazie, Natalia ma bucur ca te-am intalnit.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere

Ce-mi "place"!

De peste o luna de cand e topicul nu sunt comentarii si azi doua cu expresii la superlativ si cu detalii precise pentru identificarea clientului.

Link spre comentariu
Vizitator lady natalia
Reputație: 0

Ce-mi "place"!

De peste o luna de cand e topicul nu sunt comentarii si azi doua cu expresii la superlativ si cu detalii precise pentru identificarea clientului.

iti spun sincer ca mi-am rugat vizitatorii sa scrie ceva despre vizita la mine ca sa va faceti curaj sa veniti..vad ca am avut noroc si iata si recenziile..

Sper sa mai apara cateva pt ca am avut destule vizite si sunt sigura ca v-ar ajuta sa stiti mai multe despre mine si din prisma celor care m-au vizitat,nu doar din descrierea mea.

 

Va multumesc mult celor care v-ati luat din timpul vostru ca sa scrieti recenzii

Link spre comentariu

dupa ce am tot esuat in a ma programa la vecinele Larisa si Mira (greu fete de prins,nu gluma), am dat la misto un mesaj, sigur fiind ca nici Natalia nu va raspunde.

dupa cateva minute primesc mesaj inapoi si cateva emoticuri cu zambete, fete haioase si linkul catre blogul ei (pe care il vazusem inainte de a da mesaj). Imediat am si stabilit o intalnire si iata-ma in fata scarii asteptand ora programata pt ca am ajuns in timp record cu vreo 20 de minute mai devreme. sa nu par disperat am stat in asteptare pana pe la fara 5 minute fata de ora stabilita si apoi mi-am facut curaj si am scris ca am ajuns. am primit interfon, apartament, etaj, toate cele ca sa ajung la cuibul de nebunie.la lift am gresit indicatiile asa ca am batut ca fraierul la o alta usa dar la alta scara (noroc ca nu a raspuns nimeni ), semnal pe scara deloc, in gand aveam doar ce prost sunt ce teapa mi-am luat, intr-un final mi-am dat seama ca eram la scara alaturata si m-am directionat unde trebuie .

Natalia era imbracata intro rochie sexy, practic am avut o erectie instant. nu mai aveam rabdare sa ajung la prezentari, sa merg la dus si sa sar pe ea.

fara exagerari, gagica e dementiala si la fizic si la fata. parul lung lung, pana la fund. fundul misto rau de tot, nu mai spun ca toata un zambet si o candoare cum rar gasesti la fetele din domeniu. practic eram acolo in fata ei si imi venea sa imi dau palme singur la gandul ca urmeaza  o chinuialo-nebunealo-fuarealo practic fara futai. pe parcursul sedintei am fost magar si am cersit un pic de sex. mi-am luat un dos de palma si o runda de ras, eu m-am scuzat, ea si-a continuat treaba, amandoi am depasit momentul si ne-am distrat mai ceva ca doi iubiti la mall morti de beti dar pusi pe fapte mari. nu stiu cum sa numesc sedinta, a fost cea mai atipica experienta , am luat-o in brate, am pupat-o, am mozolit-o, nu parea deloc sa ii displaca, am ras, am luat bataie cu si fara voia mea, nu am futut nimic dar mi-a placut si mai vreau! concluzia este ca tipa merita toti banii si sper sa ramana pe baricade ca de obicei astea bune fac pasi repede. deja mi-am facut programare si pe saptamana viitoare.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

pare genul de femeie pe care vreau sa o cunosc

Natalia,spune-mi te rog: am vazut ca ai un program doar de zi si doar in locatia ta.

exista posibilitatea sa faci o exceptie si sa ne vedem la hotel ,pe parcursul noptii? ziua nu dispun de timp si nu prea agreez locatiile.

ca propunere as putea sa te invit la o cina inainte, pentru a ne putea cunoaste inainte de intalnirea efectiva. cu mentiunea evident ca timpul tau va fi remunerat asa cum vei propune sau cum vom cadea de acord.

Link spre comentariu
Vizitator lady natalia
Reputație: 0

Buna dimineata!

Am revenit!in aceasta saptamana ma gasiti zilnic dupa ora 9 00 pana la ora 23 00. Doar cu programare in prealabil.

Va astept!

 

 

 

pare genul de femeie pe care vreau sa o cunosc

Natalia,spune-mi te rog: am vazut ca ai un program doar de zi si doar in locatia ta.

exista posibilitatea sa faci o exceptie si sa ne vedem la hotel ,pe parcursul noptii? ziua nu dispun de timp si nu prea agreez locatiile.

ca propunere as putea sa te invit la o cina inainte, pentru a ne putea cunoaste inainte de intalnirea efectiva. cu mentiunea evident ca timpul tau va fi remunerat asa cum vei propune sau cum vom cadea de acord.

Te rog mult, scrie-mi in privat si discutam. Multumesc!

Link spre comentariu

salutare!

Daca tot am primit rugamintea din partea Nataliei sa imi aduc catusi de putin contributia pe acest topic si daca tot sunt vizitatorul ei deja a nu stiu cata ora,a cred ca 4 sau 5 vizite de cand am descoperit-o, o sa scriu cateva cuvinte despre ea.

din cate vad s-au scris destule lucruri frumoase, asta pt ca Natalia merita. Si e genul care promite multe.

Cum au scris si ceilalti recenzori dinaintea mea, de punctat la Natalia sunt fizicul impecabil si atitudinea super ok de girlfriend. De cum ai prima conversatie cu ea iti dai seama ca e o gagica altfel, ca raspunde cu placere mesajelor, ca acorda atentie necesara sa te convinga sa o vizitezi. Inca de la primul contact face to face este dulcica, are un zambet foarte frumos si chicoteste copilareste. In preajma ei ma simt ca un adolescent din liceu care a agatat-o pe colega de banca si au intalniri pe furis in care se pupa, se ling, se amagesc. Nu o fi ea virgina dar sex nu face.  insa nu simti vreo dezamagire. stie sa se faca placuta, sa spuna povesti, sa minta frumos, sa te prosteasca sa mai vii. Un fel de a fii mintit pe care il vrei si data viitoare. Imi place fata ei, imi plac ochii, buzele frumoase, un corp unic, deloc slim dar nici un pic de surplus de grasime, are niste forme unice cu un fund demential si o pasarica fina, curata, fresh, delicioasa, numai buna de savurat.

nu stiu ce ar trebui sa mai scriu

am scris postarea doar pt ca ea a insistat sa las aici un mic reviu dar nu ma pricep mai mult

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

La Natalia am ajuns dintr-o oarecare intamplare. nu apucasem sa citesc impresii sau recenzii despre ea. joi aveam o programare la colega ei Aida insa cu cateva ore inainte am primit un mesaj ca a intervenit ceva si nu va putea onora insa daca doresc pot merge la Natalia. Mi-a dat un link prin sms, am intrat sa vad cateva poze, recunosc ca deloc convingatoare dar daca tot era loc si eu aveam fereastra deja programata pt un masaj am zis sa incerc ca nu am ce pierde. am ajuns cu usurinta la Natalia, e un lidl nou langa complex, se poate parca si acolo fara probleme.

locatia se stie deja, curata, foarte accesibila si intrun bloc nou, fara probleme cu vecinii si babele.

despre Natalia am numai cuvinte de bine, o fire spontana, super volubila si vorbareata, comunicativa si glumeata, sedinta s-a prelungit mai apoi ca am avut norocul ca cel de dupa mine sa anuleze. una dintre cele mai bune sedinte de masaj din ultima vreme la care am fost, cu de toate, un dus impreuna cu ea, ea in toata splendoarea ei, o femeie superba, cu un fund demential, parul lung trecut de fund pe care initial il avea desprins si apoi l-a prins intrun coc care ii venea numai bine, un zambet cald si un ras molipsitor, inteligenta rara in domeniu. fata a fost atat de volubila incat initial am trecut peste masajul de relaxare si direct am ajuns intre piciorusele ei. am alintat-o pret de cateva minute, apoi i-am sarutat tot corpul fin si superb, i-am facut un masaj timp in care am mai discutat una alta, nu stiu cand a trecut timpul si nici nu am stat sa ne uitam la ceas. telefonul ei suna nonstop, dupa cateva minute l-a scos de pe sunet si am avut parte de liniste dar ma enerva ca se aprindea ecranul intruna asa ca l-am varat sub perna ca sa pot sa ma concentrez. vina mea domnilor, recunosc, motivul pt care Natalia nu a raspuns joi vreo cateva ore la telefon. mai incercati, credeti-ma pe onoarea si cuvantul meu ca merita insistentele.

o recomand tuturor celor care sunt in cautarea unei femei care imbina utilul cu placutul. este armonioasa atat fizic cat si la atitudinea foarte placuta pe care o afiseaza si de apreciat ca nu lucreaza ca multe din domeniu pe repede inainte. nu stiu cand a trecut timpul in prezenta ei, nu stiu cand si cum am terminat sesiunea si am plecat, dar pe drum inca vorbeam singur cu ea in mintea mea.

pozele nu o pun deloc in valoare, in realitate e cu mult peste. insa punctul ei forte este modul ei natural de a fi si prezenta incantatoare. o sa spun si eu la fel ca ceilalti predecesori recenzori, la cat e de fina nu cred ca va face prea multi purici in acest domeniu. este tanara, frumoasa, educata si sper sa nu se sature prea repede de noi. insa e cu mult peste nivelul fetelor din acest domeniu. daca ar fi oferit si sex cu siguranta ar fi fost in topul celor mai de top escorte din zona.

momentan pt mine in acest moment este in topul maseuzelor care activeaza. si sper sa stea acolo mult timp ca am de gand sa o vizitez destul de des pt ca este ceea ce cautam de foarte multa vreme.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

De fapt cum te ai simtit Tu exceptional...? Ai platit sa dai limbi si sa ti o frece...spune o clar nu mai bate cimpii....sau ti ai frecat o Tu singur si Tipa dansa lasciv.....? Asfel ce mesaj ne transmiti ....sa devenim niste labagii...scuze pentru limbajul mai aspru.

  • Like 1
Link spre comentariu

cu pandemia asta nu mai avem timp nici de recenzii nici de vizite. desi am fost de cateva ori la Natalia in ultima perioada nu am apucat sa scriu recenzie la nici o vizita.

insa e cazul sa va povestesc una alta.

si bune si rele incep cu ce imi aduc aminte

fizic Natalia este o femeie frumoasa, trasaturi tineresti, pustoaica maxim 20 de ani, parul lung negru, s-a mai zis deja, se vede si in pozele de pe blogul ei. are un corp frumos, fundul si cracii lungi sunt atuurile ei. amabila, zambeste mai tot timpul, dinti frumosi, ai ce admira la ea din orice pozitie.

pe partea de masaj e cu minus pentru mine, trece repede de la o etapa la alta dar nici eu nu insist pe asta poate ca m-a invatat si nu se chinuie sa exceleze. pe partea de erotic e mult mai ok.comunica te intreaba e deschisa deci mare plus pe atitudine si ca e acolo prezenta. in garsoniera mereu curat si aerisit, nu m-a grabit nicicum, dimpotriva de obicei eu sunt cel pe graba.

experiente foarte ok de fiecare data pt mine de asta si revin la ea cand sunt prin zona. de apreciat ca accepta si programarile asa pe scurt spre deosebire de celelalte colege ale ei la care mai greu reusesti programarile daca nu suni cu cateva ore bune inainte sau chiar cu o zi.

maine ma duc iar in vizita, de aceasta data trec si pe la colega la epilare inainte. poate revin cu alte detalii.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...