Jump to content

Masaj erotic, body masaj Lady Natalia 0737779984

Guest lady natalia

Recommended Posts

Posted

Acum cateva zile am primit un mesaj de la Natalia ca a revenit asa ca ieri am vizitat-o dupa o lunga perioada de timp. Am cautat-o o vreme pe la colegele ei si m-am bucurat cand am vazut mesajul de la ea ca e din nou in Locatia din Rasarit si ma asteapta. Am retrait momente de relaxare alaturi de ea si am avut parte de o sedinta de masaj cum imi era dor sa primesc. Sedinta 300 lei, aproape de o ora. Acelasi apartament unde era si inainte sa dispara. A ramas la fel de amabila si draguta. Cred ca a mai slabit si are parul ceva mai scurt (o stiam cu parul foaarte lung).

• Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 11 ore, pipweed a spus:

Acum cateva zile am primit un mesaj de la Natalia ca a revenit asa ca ieri am vizitat-o dupa o lunga perioada de timp. Am cautat-o o vreme pe la colegele ei si m-am bucurat cand am vazut mesajul de la ea ca e din nou in Locatia din Rasarit si ma asteapta. Am retrait momente de relaxare alaturi de ea si am avut parte de o sedinta de masaj cum imi era dor sa primesc. Sedinta 300 lei, aproape de o ora. Acelasi apartament unde era si inainte sa dispara. A ramas la fel de amabila si draguta. Cred ca a mai slabit si are parul ceva mai scurt (o stiam cu parul foaarte lung).

Confirm că a revenit, o puteți găsi la numărul de telefon 0792947828.

Eu pe numărul acesta am discutat cu ea, urmează să o viziteze și eu cat de curând.

Ciocane tari 

• Oras:Radauti
  • Oras:Radauti
Posted
Acum 1 oră, javathehut a spus:

Stie cineva ce tarife are domnisoara?

Acum am vazut ca mentionase colegul ca ar fi 300.

• Oras::)
  • Oras::)
Posted

revenit la Natalia pentru un masaj erotic de calitate. a fost si ramane o tipa exceptionala

aviz celor care vor masaj foarte dimineata sau seara tarziu, accepta vizite in ambele parti ale zilei. o maseuza exceptionala. recomand!

ps: tariful este 300 lei sedinta

• Like 1
  • Oras:cuca măcăii
Posted

Naty, dacă ai revenit scrie și tu noul nr de telefon și niște prețuri

• Oras:Bucuresti
Posted
Acum 4 ore, daulimbi a spus:

Naty, dacă ai revenit scrie și tu noul nr de telefon și niște prețuri

Nu a revenit, e inactiva de vreo 2 ani.

Posted
34 minutes ago, chris c said:

Tocmai scris Rândunica de ea pe blog. Au făcut duet spre fericirea unui client.

• Like 1
Posted
La 24.05.2025 la 15:34, daulimbi a spus:

Tocmai scris Rândunica de ea pe blog. Au făcut duet spre fericirea unui client.

Aaaa, vesti bune, atunci.
Multumesc, colegu'! 🙂

• Like 1
Posted
La 24.05.2025 la 14:58, chris c a spus:

A revenit! Dar are alt nr de tlf : 0762041719

Posted
Acum 14 minute, ricardo41 a spus:

A revenit! Dar are alt nr de tlf : 0762041719

Da, am verificat/vazut. Multumesc, colegu'!

Posted

Eu am fost în urma cu aproximativ 18 luni, pentru altfel de servicii, luat o ora, plătit 500 de lei, am primit o labă în adevăratul sens al cuvântului și în 20 de minute eram deja plecat. 

Am mai fost la fetele din locație, la Arya, la Lia, la Luiza, de mai multe ori, niciodată nu am avut nimic de reproșat, chiar puteți vedea recenziile lăsate la adresa lor. 

Și de asemenea sunt obișnuit cu faptul ca ora nu are 60 de minute nicăieri, dar asa fraierit ca la aceasta domnisoara nu m-am simțit niciodată la nici o alta fata.

Este singura recenzie negativa lăsată de mine, nu recomand.

• Mersi 1

• Oras:Alexandria
  • Oras:Alexandria
Posted

Am fost ieri la donsoara in cauza, cea care raspunde la numarul de telefon 0762041719. Scara D din Complexul Rasarit de Soare (55, 5).

Programat inainte cu 3-4 ore si stabilita ora 18 cu pachet de 300 lei ora comunicare si totul ok. 10/10

Relativ curat in garsoniera cu luminite de Craciun :), dusul dotat cu 2 tipuri de gel de dus, putin lasand de dorit curatenia de la baie, dar nu asta era scopul prezentei mele acolo. 7/10

Donsoara, volubila si vorbareata, zambitoare lasand impresia de apropiere prin felul ei de a fi, 10/10.

Masajul pe spate si picioare 7/10, este peste multe alte compatrioate de aici.

Corp frumos, sanii maricei dar lasati (cel putin 1 copil) sau asa-i modelul. Curata 100% fara mirosuri deranjante, permisiva la atingeri peste tot, inclusiv 69, dupa masaj. Aici as include masajul erotic 5/10, cam inexistent.

Timp: 35 min maxim 40 ca na, conduce ostilitatile avand controlul asupra lui Gogu :) si nici sa pierd timpul asteptand  sa treaca timpul nu imi sta in caracter.

De revenit, clar nu.

• Mersi 1