Sari la conținut

Giulia 0755491176


Vizitator raduuuu

Postări Recomandate

Vizitator raduuuu
Reputație: 0

Salut fratilor!

Azi am decis sa o vizitez pe Giulia pentru ca anelis lipseste nu aveam alta optiune am zis ca incerc ceva nou.

 

Am sunat-o mi-am facut o programare, ajuns la locatie am dat de o gagica superba, ca si minus sani lasati dar in rest nu ai ce comenta lasand sanii la o parte este de top, ca si atitudine vorbeste frumos,amabila.

Actiunea cea mai importanta se pisiceste sarutari pe corp din partea ei pentru cei care cauta asta eu nu caut prefer sa se ocupe de junior, oral bun protejat dar scurt, dupa am trecut la pompat am schimbat vreo 3 poziti nu a comentat mi sa parut putin pe graba.

150 o finalizare, daca as recomandao? Doar pentru un numar pe fuga adica fara multe povesti actiune si la revedere,cred ca o voi mai vizita ca frumoasa rau daca nu apare anelis sau blonda barby, sper ca va m ajutat spor la lovit pasarici!

Link spre comentariu

Bună zîua curvari. Amu de 2 ceasuri și cîțiva perți am început să răsfoiesc publi24 pajină cu pajină cu gîndu să mai găsăsc o zdreanță păntru a vide ce poate fa la calu cu mînere. Nu mo atras hăpt nimnică din hongurile care leam auzît pîn telefon. Am cetit acilea că merită de o golire iute gyulia. Sun și răspunde o voce normală de fată. Îmi dă adresa pă coșbuc și stabilesc o șidere scurtă la ie. Ajung la bloc și o sun iară. Blocu în care șede pă Coșbuc i păstă drum unde o stat alină moldoveanca care o fo pă top numero uno pă oraș amu ceva timp la care am fo și atuncia. Îmi zîce Julia codu de la interfon și sui sus la 2. Ajung și îmi deșchide ușa o fătucă destul de plăcută la față numa că iera liliputană. Da nu o fo bai asta că iera proporțională și mio plăcut. Forte frumoasă la față nu i da o fo plăcută cît de cît. Să întoarce cu spatele la mine să merem în încăpere și mio atras atenția curu bombat. Din spate să asemăna cu ina cântăreața numa că ave bulane mai mari. I o bombă sexuală din spate. Ajung în cameră cu ie și îmi porne un bec ce să tăt învîrte în fel și fel de colori ca la o discotecă. Firongurile o fo trase în cameră ca să hie umptic întuneric. Dacă mai punea un stroboscop și ceva muzică iera un peisaj hăpt ca în anii 90. Dă jos de pă ie hainile le dau și io jos și înainte de a începe să pună guma pă hamfău ca săl sugă îmi zîce că durează 15 minute un număr. Scot și io telefonu și îmi pui alarma să sune păstă 15 minute. Gînești că mnio perit chefu cînd am auzît de 15 minute. Să pune la supt da mai mult țucă pula și nu pre șio bagă în gură mai afund. Am accelerato umptic de urechi ca pă o motoretă Puch de 49 cmc vruum-buum-vruum în timp ce sujea ca să văd dacă nu bagă mai adînc da nu pre am avut sorți de izbîndă. I zîc hai să țo dau capră. Să ridică și i văd mai binele țîțăle mari și fleștede lunji de numa-numa. Dacă întinzi și traji bine de iele îi ajung pînă la jerunți. Cînd am văzut ce țîță lunji și stafidite are îmi zîc musai sămi bag hamfău între iele să văd ce senzație ar putea hii. Leam văzut ca pă ceva jucăreie păntru dejite antistres din jelatină. Î zîc hai să țo dau între țîțăle cele trase pre jos de forțăle de gravitație. I dau umptic între iele da am avut senzația că fut o băbăciune gata de perit în perfuzii cînd am sîmțît țîțăle pă model de jelatină la mine pă hamfău mai ales că băteu tăte colorile pă iele de la becu disco ce să tăt învîrte iuti ca titirezu. Mai dau de 2-3 ori cu hamfău în jelatină și i zîc hai să te ieu capră. Nu o cobit și o percutat. So pus capră și mio plăcut din spate cum arată că are cur fain și carnea i destul de tare pă buci și pă corp înafară de țîțe. Mă sui păstă ie și bag pă ie pînă mă găt în prezervativ. Mă uit pă ceas și am gătat în 14 minute și 29 de secunde. Și amu să i dau votu obligatoriu în spirit civic curvăresc.

Normal nota 8. De vroie fără gumă era 9. Cur fain și tare văzut din spate cu contre bunicele da mai are de învățat meserie. Bună de dus acasă săți facă curat cu țîțăle în formă de mop de șters prafu cînd o iei capră. Proporție bună la corp are înafară de țîțe. În cur mio zîs că nu o ie. Strîmtă în bijboc.

Oral nota 4. Suje pula dezastru și nici nu își dă silința pre mult. De sujea fără gumă i dădem cu induljență un 5. Are noroc că nu i hîdă la față și în felu ista mai țîne hamfău încordat.

Ijienă corporală 8. Nu am simțit mirosuri neplăcute.

Aspect nota 8. Înafară de țîțăle fleștede și mari arată binișor. Dacă și-ar mai pune silicoane să-și ridice și să-și întărea țîțăle cum le are mari și lunji ar ajunje cea mai pornistă fată din liliput. Are de lucrat mult la educație și comportament dacă vre să ajungă mai sus. Are accent de Ardusat și nu pre cred că a ajunje mai sus înveci. Nu i ce trebe.

Locație 8. Nu iera mizerie da nici o curățenie impecabilă nu iera. Acceptabil. De revenit nu știu, poate de o golire cusporiuc. De recomandat păntru palmares și o golire pă repide înainte mere. Spori la tătă lumea.

  • Like 3
Link spre comentariu

Andrei3612 știu asta văru, mioi mai lua și o medalie cînd oi mere la curve. Țîn să anunț că am sunato ieri pă giula și iam propus recenzii bune de nota 10 păntru un număr scurt. Nu mo surprins că o acceptat. Am fo iam băgat hamfău în mandule și bijboc și am mărs rîzînd de mo durut burta. I fimeia-praștie. Mai mult de 100 de lei nu merită. Nu recomand.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...