reaktor Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 Eu ma gandeam sa merg maine la un magazin din asta de imprima pe tricouri, cesti si alte obiecte.... Se poate da si comanda online, dar nu stiu daca ajunge in ziua respectiva.Planul este ca eu sa ma duc, sa ii spun persoanei respective ca doresc un tricou inscriptionat cu cele 10 porunci si dupa sa-l pun pe mine si sa merg cu el la curve.Asta este o idee mai veche, dar ma roade curiozitatea sa vad cum ar reactiona curva cand mi-ar deschide usa si eu as ruga-o sa imi reaminteasca si mie poruncile pe care trebuie sa le urmam, ca doar nu suntem slobozi. Pareri pro contra si alte sugestii de cadouri, glume samd sunt binevenite.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 6, 2019 Eu ma gandeam sa merg maine la un magazin din asta de imprima pe tricouri, cesti si alte obiecte.... Se poate da si comanda online, dar nu stiu daca ajunge in ziua respectiva.Planul este ca eu sa ma duc, sa ii spun persoanei respective ca doresc un tricou inscriptionat cu cele 10 porunci si dupa sa-l pun pe mine si sa merg cu el la curve.Asta este o idee mai veche, dar ma roade curiozitatea sa vad cum ar reactiona curva cand mi-ar deschide usa si eu as ruga-o sa imi reaminteasca si mie poruncile pe care trebuie sa le urmam, ca doar nu suntem slobozi. Pareri pro contra si alte sugestii de cadouri, glume samd sunt binevenite. Vezi ca existau niste bomboane nu stiu daca mai sunt care daca le mancai iti putea gura a bashina incearca cu alea da sa o servesti si pe ea =)) Culmea ca nare cum sa si dea seama au miros de fructe si aroma la fel pana la putin timp dupa ce le ai mancat incepe durerea
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 7, 2019 Eu ma gandeam sa merg maine la un magazin din asta de imprima pe tricouri, cesti si alte obiecte.... Se poate da si comanda online, dar nu stiu daca ajunge in ziua respectiva.Planul este ca eu sa ma duc, sa ii spun persoanei respective ca doresc un tricou inscriptionat cu cele 10 porunci si dupa sa-l pun pe mine si sa merg cu el la curve.Asta este o idee mai veche, dar ma roade curiozitatea sa vad cum ar reactiona curva cand mi-ar deschide usa si eu as ruga-o sa imi reaminteasca si mie poruncile pe care trebuie sa le urmam, ca doar nu suntem slobozi. Pareri pro contra si alte sugestii de cadouri, glume samd sunt binevenite.Ai grija sa te duci la una care macar stie sa citeasca...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum