Sari la conținut

Monica - 0721804125


Postări Recomandate

  • Oras:România
  • Oras:România

Salutare futaciosilor! După ce am citit ce ati spus despre Monica m-am hotărât sa ii fac o vizită. Si ce bine a fost. Ca fiecare de pe aici am mai luat țepe(na e ca la masini)cu femei frumoase si praf la servicii sau atitudine. Cu chef de o muie mica si curios sa fut prima femeie slim sun la posesoarea topicului,ma îndrumă și ttzup la ea. Sun la usa imi deschide si surpriză,mi-a placut. După ce am admirat apartamentul șmecher fuga la baie si ma prezint in camera ostilităților. Meniul include op sau on plus np . Am ales ON(stiu imi veti sări in cap mai ales Titus) si bine facui.Oralul exact pe gustul meu cu deep o tineam de cap si ma uitam la oglinda din tavan ce porno se vede. Gata gata sa ma termin am cerut căciulă si dupa hop in pulă . 5 minute a durat ca eram prea horny de la oral si am capitulat. După am vazut ca prezervative folosește Durex( tot la Titus mi-a fugit gandul😉)îmbrăcat si plecat.

Notele sunt după experiența mea:

ON-9 lipsa CIM

NP- 8 sa zicem ca a durat la mine 5 min.

GFE -7 sa zicem,era prima vizită.

Anal nu face, in schimb a vorbit foarte frumos si corect gramatical desi lumea arunca in ea ca e de etnie iar ceva ce m-a frapat la plecare a spus "Multumesc pentru vizita o zi frumoasă ".

De revenit? Eu da.

ACUMA berea de la mine pentru pont va dau cand doriți domnilor si mai ales lui Titusenior ca mereu a fost ok cand am mers pe recomandările lui.

Spor la futut domnilor!

  • Like 3
Link spre comentariu

George_us30,ești chiar drăguț...cum am mai spus,nu a-ți înțeles ceea ce am vrut sa spun.Mi-am făcut niște principii și mi le respect.

Poti sa detaliezi putin legat de aspect, ca sa evitam situatia in care eu vin la tine, ti-l arat pe Futulescus si tu strambi din nas si zici ca nu merge fara prezervativ si eu plec dezamagit?😆

Link spre comentariu

Buna,pai ți-l voi admira pe Futulescuss și mă voi uita atent ,cred că mă înțelegi la ce mă refer...apoi ți-o voi suge cu multa pasiune😅😅Aspectul organului sexual ,adică să nu fie ceva...Este ceva normal,sa mă uit înainte să fac oralul neprotejat

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator thegift
Reputație: 0

Salut! Am vizitat-o si eu pe Monica (saptamana trecuta, convins de recenziile voastre) si nu am fost dezamagit. Am sunat si programat o intalnire pentru ora 17. Ajuns acolo,locatie la Libra Bank, efectuat un dus rapid si pus pe treaba. Apartamentul- 9, curat, fara mirosuri neplacute, spatios. Actiunea a inceput cu un ON - foarte bun din punctul meu de vedere - 10, continuat cu Np- la fel de nota 10 - sta cum vrei, se implica, nu refuza sa incerce pozitii noi. Decartat 100 de lei pentru o finalizare.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...